Aquarius ramalan 2011

Aquarius ramalan 2011

Orang-orang dengan bulan Aquarius tanda di tahun baru 2011 ini menyambut anda dengan Buka tangan dan kebanyakan planet-planet yang berada di sana untuk anda menerima dan melayan anda dengan cara yang khas.

Kerana anda cenderung untuk bekerja di bawah anda sendiri terasing dan fancies anda akan membawa sesuatu yang luar biasa hidup-berbeza daripada orang lain dalam perkara sosial adat, ritual agama dan sebagainya. Anda adalah rakan hebat membuat anda jarang mengkhianati.

Anda mempunyai minda yang merekacipta dan boleh menyerang masalah dari pelbagai sudut yang berbeza dan kebanyakan masa anda mempunyai penyelesaian berkesan untuknya.

Anda adalah seorang pemikir, dan mempunyai kebolehan yang unik untuk fokus dan hasil yang akan kurang terdedah kepada gangguan. Anda perlu tinggal di realiti kehidupan dan terlalu banyak menganalisis boleh kadang-kadang membuat perkara lebih teruk apabila sambungan dengan Romantik dan kasih sayang.

Anda harus berorientasikan bukannya fikiran berorientasikan tindakan. Pengubah yang sosial anda terjaga agak kerap.

Anda akan tegas dan bertanggungjawab, seorang pemikir yang percuma, jujur dan merendah diri, berperikemanusiaan, jenis, inovatif, asal, bertoleransi dan tidak berat sebelah.

Sekarang mari kita kita lihat apa yang ada di kedai untuk anda di tahun baru akan datang. Panduan ini akan membantu anda dalam perancangan hal-ehwal anda supaya ciri-ciri yang disebutkan di atas kerja terbaik untuk anda.

Jupiter akan bergerak dalam tanda Pisces sehingga Mei 2011 dan selepas daripada itu akan Arian yang mendaftar sehingga akhir tahun ini. Ini transit Musytari adalah Tempahan sesuai untuk anda. Kemahiran pidato anda boleh menang anda berpuas hati, anda boleh meningkatkan kekayaan anda dan reputasi anda akan juga meningkat dalam separuh pertama tahun ini. Anda perlu menjaga diri anda pada separuh kedua tahun ini apabila ada kemungkinan yang anda mungkin longgar disebabkan oleh perjalanan yang pendek dan keberanian.

Marikh pada tahun ini akan beberapa manfaat mandi. Bulan Januari, Jun dan Julai akan menanggung keputusan yang baik untuk anda. Dalam hal ini bulan anda boleh mendapat manfaat dengan kemenangan ke atas musuh-musuh lama, lama harta pertikaian dapat diselesaikan dan penawar untuk penyakit juga disiarkan.

Penempatan Zuhal di rumah kelapan daripada natal bulan bagi sebahagian besar tahun bukanlah satu saranan sesuai untuk Zuhal menjadi in. anda harus jaga diri sendiri untuk sesetengah kehinaan yang dihadapi disebabkan oleh perbuatan yang sakit. Pastikan jam tangan khas pada Kesihatan anak-anak anda sebagai beberapa penyakit di diterima mereka.

Rahu hendaklah di dalam rumah yang kesebelas daripada natal bulan hingga Mei 2011 dan seterusnya ia akan slip masuk ke rumah kesepuluh. Kedua-dua jawatan tersebut adalah jawatan sesuai Rahu dan di sini kerana ia akan terus memberi Tuah masuk dan baik. Penempatan ini Rahu hendaklah menjadi sumber kegembiraan untuk anda. Bersedia untuk merebut peluang.

Sebaliknya Ketu di kelima daripada natal bulan dan kemudian berhijrah ke rumah ketiga juga merupakan kedudukan purata bagi Ketu dalam. Ketu boleh membawa sedikit kelegaan kepada peribumi pada separuh kedua tahun Bilakah kemenangan moral ke atas musuh-musuh hendaklah lebih tersohor.

Marilah kita pastikan bahawa pelbagai aspek kehidupan perilaku bagi Aquarius untuk tahun 2011.

• Keseluruhan personaliti dan pencerobohan:-bersenam setiap hari, memupuk tabiat amalan Yoga. Pranayam juga adalah satu alternatif yang baik jika dilaksanakan dengan bantuan guru yang terlatih. Terdapat tanda-tanda bahawa anda akan menumpukan sebahagian masa anda dalam merealisasikan perkara-perkara ini. Ia akan menjadi sangat baik untuk anda kerana ini akan membuat anda dalam bentuk yang besar. Keseluruhan tahun hendaklah Centella anda bijak.

• Kejayaan kekayaan dan bahan-bahan:-anda akan menikmati aspek kamu juga tahun ini. Usaha anda tidak dibiarkan tidak pernah di dengari dan juga dengan cara yang positif. Diaturkan dengan lebih bertindak lebih dan berfikir kurang semasa menjalankan kerja. Boleh ada contoh apabila perkara slip daripada tangan anda kerana anda telah dibazirkan lebih banyak masa dalam proses berfikir.

• Adik-beradik, keberanian dan perjalanan kecil anda: – hubungan dengan adik-beradik anda akan bertambah baik tahun ini dan anda akan mempunyai dorongan yang berterusan untuk membaiki hubungan. Jika anda menikmati hubungan yang baik ia akan memuncak pada tahun ini. Hanya untuk memberi amaran kepada yang terlalu banyak manis juga adalah buruk. Perjalanan kecil yang anda menjalankan perniagaan anda atau keseronokan akan kenikmatan memberi.

• Rumah anda, keluarga dan kenderaan:-memiliki rumah baru mungkin menghadapi beberapa rintangan pada tahun ini juga. Loaning bank boleh menimbulkan beberapa halangan yang mungkin sukar untuk menjelaskan. Rujuk rakan bijaksana atau seorang penganalisis pasaran sebelum bersedia untuk membeli rumah. Hubungan mesra antara ahli keluarga akan meningkat dan terdapat kemungkinan terang bahawa anda membeli kenderaan baru.

• Pendidikan & kanak-kanak:-tahun ini rancangan kajian anda dengan cara yang lebih teratur. Terdapat satu petunjuk yang kukuh bahawa ini akan menjadi satu tahun yang bermakna. Anda boleh belajar bersungguh-sungguh dan mengharapkan keputusan yang sesuai dengan usaha anda. Jangan terganggu dari kesan bahawa jumlah input yang kurang. Secara beransur-ansur akan mempercepatkan dan anda akan naik kepada Majlis tersebut.

• Cinta dan romantik:-yang baik ke atas sepanjang tahun untuk romancing atau membuat kawan-kawan baik yang berlawanan jantina ditunjukkan. Anda boleh mencadangkan kepada cinta dan mengharapkan jawapan yang sesuai. Usaha anda ke rahsia hubungan anda di untuk bon berpanjangan mungkin mengalami kegoncangan. Menjadi dua kali ganda yakin sebelum mencadangkan.

• Penyakit:-corak senaman yang baik anda akan mengikuti hendaklah menyimpan penyakit di bay. Terdapat tiada tanda-tanda bahawa apa-apa penyakit yang serius menangkap anda tidak bersedia tetapi sebaliknya anda boleh membida perpisahan untuk beberapa penyakit yang telah ditangkap pada anda. Menikmati makanan dan menjadi riang. Makan kepada pelan diet.

• Pasangan:-aspek hidup yang perlu akan dijaga dengan baik tahun ini. Altercations yang kecil dengan isteri/suami boleh menghidupkan acara untuk lebih teruk. Anda harus bertindak sangat bijak semasa berdebat apa-apa benda dengan pasangan anda, anda mungkin mendapati bahawa keadaan bertukar kubur agak terlalu kerap.

• Penyakit hutang dan Terminal:-anda mungkin tidak mampu untuk menjelaskan pinjaman anda tahun ini juga. Terdapat kemungkinan yang kuat bahawa anda Manjakan diri anda di kepada usul jahat tahun ini. Jadi berhati-hati semasa membuat keputusan untuk pinjaman baru. Menikmati kesihatan yang besar.

• Fortune:-roda pengiraan hendaklah mengikut gelombang sinus VPP anda tahun ini. Selain itu nasib akan mendapat ketinggian dan tidak lama selepas itu ia akan menjunam. Pelan anda bergerak sangat teliti kerana cuba mengejar keuntungan tertinggi dan Bilakah ia harga rendah di bawah menjauhkan diri daripada Permainan, anda mungkin tidak hilang dalam acara itu.

• Profesion dan pekerjaan:-terdapat petanda yang sangat baik yang anda akan lakukan sangat baik secara profesional pada tahun ini. Jika anda tidak berpuas hati dengan pekerjaan anda sekarang, anda boleh mengubahnya kerana terdapat petunjuk bahawa anda tidak akan kalah dengan tetapi sebenarnya terdapat peluang cerah yang peralihan akan menjadi lebih baik. Jika anda bekerja sendiri maka prospek anda juga bagus.

• Keuntungan:-Laba yang besar akan menunjukkan anda tahun ini. Hanya ikut diri anda intuitif dan spekulasi banyak. Jumlah keuntungan yang saksama dinyatakan tahun ini untuk anda. Keuntungan yang perlu dilaburkan memang kerana keuntungan keuntungan juga dinyatakan.

• Kerugian: – bersenam setiap hari dan menghindari sebarang penyakit yang mungkin. Berjudi; spekulasi kerana kerugian dari kaedah-kaedah yang dinyatakan. Tidak boleh dibaca semasa memandu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *