Antioksidan yang anti-penuaan boleh mengembalikan Libido, kepuasan seks dan fungsi zakar

Antioksidan yang anti-penuaan boleh mengembalikan Libido, kepuasan seks dan fungsi zakar

Pengenalan

Penuaan tidak pernah menyeronokkan Perniagaan, terutamanya untuk lelaki. Keseimbangan testosteron otot besar-besaran pergi turun, turun naik, masalah prostat menjadi lebih cenderung dan sering mengurangkan fungsi zakar. Walaupun anda tidak dapat berhenti masa di trek yang, anda boleh menggunakan anti-penuaan antioksidan dan vitamin tertentu zakar untuk mengurangkan kesan negatif penuaan. Ramai di antara mereka adalah tidak mahal, dan telah diuji dalam ujian disemak untuk mempunyai manfaat besar bagi Kesihatan saraf dan fungsi erektil. Jika anda sudah pada ubat-ubatan, terutamanya jantung ubat-ubatan, semak dengan doktor anda terlebih dahulu sebelum membeli makanan tambahan.

Vitamin C

Vitamin C, juga dikenali sebagai asid askorbik, adalah salah satu vitamin yang paling penting untuk kesihatan manusia. Fungsi imun, fungsi adrenal, pembentukan tisu dan kesuburan semua bergantung pada vitamin C. Sekurang-kurangnya satu kajian menunjukkan bahawa vitamin C boleh memainkan peranan dalam zakar dan fungsi erektil. Penyelidik dari Pusat Sains Kesihatan Tulane University di Amerika Syarikat. yang mendapati bahawa vitamin C yang diberikan kepada lelaki haiwan diterbalikkan mati pucuk disebabkan oleh kedua-duanya kardiovaskular dan nerve masalah. Kajian ini, yang diterbitkan dalam jurnal antarabangsa Andrology pada tahun 2009, memberi keterangan selanjutnya bahawa vitamin C adalah nutrien yang khusus untuk kesihatan lelaki dan mungkin rawatan yang selamat dan berkesan untuk saraf dan zakar masalah kesihatan. Banyak buah-buahan dan sayur-sayuran, buah kiwi, Strawberi, oren, mangga, Kapsikum dan Labu, yang tinggi vitamin C. Bilakah menambahkan dos 1000 mg vitamin c sehari adalah disyorkan.

Vitamin D

Vitamin D adalah vitamin matahari yang diserap melalui kulit melalui cahaya UVB. Selama beberapa dekad, saintis telah diketahui bahawa vitamin D adalah penting bagi perkembangan tulang yang sihat, tetapi baru-baru ini mereka telah juga mula memahami peranan vitamin d dalam fungsi saraf. Sistem saraf bergantung pada tahap yang tinggi vitamin d untuk beroperasi secara optimum. Tanpanya, individu akan lebih banyak risiko keadaan saraf, kemurungan, gangguan affective bermusim, kebimbangan, libido rendah dan penyakit saraf. Menurut Prue hart, dalam kajian penyelidikan yang diterbitkan dalam penemuan ubat-ubatan pada 14 Jun 2012, Terdapat beberapa kajian yang menghubungkan tahap rendah vitamin D peningkatan prevalens gangguan saraf seperti sklerosis berbilang. Vitamin D boleh ditingkatkan secara semulajadi melalui tambahan, krim topikal vitamin D, dan hanya akan di luar dan sampai setengah jam daripada terus matahari setiap hari.

Vitamin E

Vitamin E, juga dikenali sebagai Tokoferol adalah sejenis antioksidan yang penting dalam badan. Ia membantu penyembuhan luka, mencegah tisu parut, menyokong kesuburan dan mengurangkan keradangan. Apabila diambil sebagai suplemen, vitamin E juga menyokong pengeluaran nitrik oksida (NO)–produk peningkatan ketegangan semulajadi badan. Dalam satu kajian yang disiarkan dalam jurnal perubatan Jerman Der Urologe pada tahun 1999, suplemen vitamin E telah diberikan kepada 100 orang subjek lelaki dengan mati pucuk. Selepas empat minggu selepas rawatan 15% lelaki telah berjaya mencapai persetubuhan yang normal, dan satu lagi 15% dilaporkan libido peningkatan. Dengan meningkatkan pengeluaran tiada dalam badan, edaran kepada zakar dan ketegangan adalah dicapai dengan lebih mudah. Kekacang, bijirin, biji benih dan ikan adalah tinggi dengan vitamin E dan tambahan dengan vitamin E adalah selamat selagi anda tidak pada ubat-ubatan anti-coagulant.

Alpha Lipoic asid

Alpha lipoic asid (ALA) adalah antioksidan yang lain yang kurang dikenali, tetapi beransur-ansur berkembang di reputasi. Sama seperti vitamin, ALA begitu juga berfungsi untuk vitamin B kompleks, tetapi kerana badan boleh membuat sendiri ALA yang ianya tidak benar vitamin. Tambahan dengan ALA telah terbukti mempunyai banyak manfaat terapeutik, terutama bagi lelaki. Para penyelidik dari Turquía menyiasat kesan ALA pada gentian saraf zakar selepas mereka telah rosak oleh pengoksidaan dan/atau pembedahan. Apabila dirawat dengan ALA, antioksidan melindungi tisu-tisu dan saraf daripada kerosakan oksidatif yang disebabkan oleh pembedahan tempatan dan meningkat dengan ketara pertumbuhan semula saraf pada zakar. Ini mengesahkan keputusan banyak kajian lain, yang telah menunjukkan ALA untuk dikemaskini dan menyembuhkan saraf dirosakkan oleh diabetes.

Crèmes Kesihatan lelaki

Menggunakan crèmes Kesihatan zakar melindungi cetek dan tisu-tisu dalam zakar daripada kerosakan oksidatif. Mengandungi antioksidan vitamin dan ekstrak yang menyokong pemulihan tisu, saraf sensitiviti dan Kesihatan zakar, Crèmes meningkatkan rupa dan rasa organ lelaki. Gunakan Formula pakar untuk kesihatan organ lelaki (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) untuk melembapkan kulit anda yang mengikuti setiap hari membasuh, dan berikan masa crème untuk menyerap. Ramuan alpha lipoic asid telah ditunjukkan untuk mengelakkan masalah saraf berkaitan umur, manakala bioaktif antioksidan seperti vitamin C dan vitamin E membantu mempromosikan nitrik oksida (NO)–dalam badan sendiri pendirian semulajadi peningkatan produk–dan mempromosikan integriti tisu penghubung.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *