Antioksidan anjing benar-benar diperlukan untuk anjing anda? Mengetahui sekarang

Antioksidan anjing benar-benar diperlukan untuk anjing anda? Mengetahui sekarang

Pemilik anjing yang sangat sedikit seolah-olah menyedari kepentingan memberi antioksidan yang berkesan untuk anjing. Jika anda salah seorang daripada mereka, Izinkan saya mengucapkan tahniah kepada anda terlebih dahulu. Anda adalah seorang pemilik anjing yang sangat bertanggungjawab dan anda tahu dengan tepat apa yang anjing anda perlu. Walau bagaimanapun, jika anda tidak memberi suplemen antioksidan anjing anda atau jika anda tidak mempunyai idea Apakah mereka, artikel ini bertujuan untuk anda.

Izinkan saya terlebih dahulu memberitahu anda Apakah anjing antioksidan dan mengapa ia adalah penting untuk kesihatan anjing anda.

Apakah mereka?

Antioksidan adalah bahan yang boleh meneutralkan radikal bebas yang membahayakan kesihatan anjing anda. Radikal bebas adalah bahan yang sangat reaktif elektron unpaired yang menyebabkan kerosakan sel yang agak besar. Dalam jangka panjang, kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas boleh membawa kepada beberapa masalah kesihatan haiwan (ia adalah alasan yang sama bahawa manusia mengambil suplemen antioksidan). Jadi, ia adalah sangat penting untuk memberikan anjing makanan tambahan berkualiti tinggi yang mengandungi antioksidan yang boleh menyimpan aktiviti radikal bebas dalam semakan. Pada dasarnya, mereka boleh mempunyai kesan perlindungan dalam sel-sel.

Bagaimana mereka mendapat manfaat anjing saya?

Apabila anda memberi kualiti yang tinggi antioksidan untuk anjing, anjing yang respons anda boleh melihat beberapa penambahbaikan yang besar. Sesetengah anjing membalas dengan lebih sihat dan lebih responsif. Dos yang biasa tambahan Pemakanan berkualiti tinggi akan membersihkan badan anjing anda dengan teliti, meningkatkan sistem imun dan memperbaiki kesihatan dan kecergasan.

Sekarang bahawa anda mempunyai idea yang baik dari betapa penting antioksidan anjing ini, Biar saya beritahu anda bagaimana anda boleh mencari makanan tambahan semulajadi yang dapat membantu menggalakkan kesihatan anjing anda baik.

Bagaimana untuk memilih produk yang betul?

Apabila ia datang untuk memilih suplemen kesihatan yang baik untuk anjing anda, anda perlu mempertimbangkan dua perkara penting.

1. Produk harus mengandungi antioksidan yang berkesan dan lain-lain bahan-bahan semulajadi yang boleh meningkatkan kesihatan haiwan kesayangan anda. Satu-satunya perkara yang membezakan produk-produk yang baik daripada yang buruk adalah kualiti bahan-bahan. Jadi, mencari bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi seperti Huang Qi, English, ginseng India, thistle susu, kucing Berkuku, dan Ekinasea purpurea.

2. Ia perlu menjadi satu produk yang diluluskan oleh FDA. Ia mesti mengikut garis panduan yang ditetapkan oleh DSHEA (pemakanan tambahan Kesihatan Pendidikan Akta). Suplemen pemakanan yang substandard tidak hanya tidak berkesan, tetapi juga amat berbahaya untuk kesihatan haiwan kesayangan anda. Jadi, ia adalah penting bahawa anda memilih produk yang berkualiti tinggi daripada pengeluar yang boleh dipercayai.

Memberi kualiti yang tinggi antioksidan untuk anjing boleh menjadi sangat bermanfaat bagi kesihatan mereka dalam jangka masa panjang. Selain itu, kombinasi diet yang baik, banyak air bersih, dan senaman fizikal yang kerap boleh mencegah banyak masalah kesihatan dan menjaga kesihatan haiwan kesayangan anda untuk masa yang lama. Jangan mengharapkan antioksidan untuk menjadi penawar untuk kanser taring, penyakit hati atau penyakit lain. Mereka adalah satu pendekatan yang menyokong yang memerlukan tambahan penyelidikan oleh para saintis. Jika anjing anda sedang menjalani rawatan untuk penyakit, pastikan untuk berunding dengan doktor haiwan anda sebelum menambahkan diet anjing anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *