Anjing yang menaiki fakta bahawa setiap pemilik anjing perlu tahu

Anjing yang menaiki fakta bahawa setiap pemilik anjing perlu tahu

Pemilik haiwan peliharaan akan mengakui, mungkin tidak secara terbuka, bahawa kelemahan memiliki haiwan kesayangan adalah bahawa mereka tidak mendapat apa-apa peluang untuk mengembara, terutamanya jika mereka hidup mereka sendiri. Walaupun orang-orang yang sebahagian daripada keluarga dengan hanya dua orang – seperti beberapa – mendapati sukar untuk perjalanan mana-mana sahaja mereka perlu kembali untuk menjaga haiwan kesayangan mereka. Semua pengorbanan ini sememangnya berbaloi. Jika tidak, pemilik anjing tidak akan pemilik anjing di tempat pertama.

Anjing asrama rumah menyediakan alternatif bagi keluarga seperti yang mungkin perlu pergi untuk beberapa hari atau bahkan minggu. Asrama rumah adalah rumah-rumah yang telah diubahsuai secara khusus untuk menjadi pengganti dialu-alukan untuk anjing anda dan rumah anda semasa anda berada jauh. Sebelum anda mendaftar untuk perkhidmatan mereka dan mula pembungkusan beg percutian anda, Terdapat beberapa fakta yang anda perlu sedar dan seterusnya melaksanakan.

Suntikan dan Kesihatan

Anjing yang sihat adalah satu yang telah mendapat semua rakaman kerana ia sepatutnya dapat. Ini memastikan bahawa anjing anda kekal sihat apabila berada dalam persekitaran yang baru dengan anjing-anjing lain. Jika anjing anda di tengah-tengah pemvaksinan rutin, maka anda mesti memastikan bahawa ini adalah diatur bagi dan dibincangkan dengan nampaknya macam orang.

Jika anjing yang jatuh sakit semasa anda berada jauh, ia adalah sungguh mudah untuk menyalahkan di Asrama rumah penjagaan mereka miskin. Semasa kejadian itu berlaku, senario yang berkemungkinan boleh bahawa anjing itu sudah kira-kira untuk jatuh sakit tetapi anda tidak pula menangkap gejala-gejala. Sehubungan dengan itu, kami ingin mencadangkan bahawa anda mendapatkan anjing anda diperiksa di Klinik Haiwan tempatan sebelum mengaku ia ke rumah asrama.

Makanan dan Diet arahan

Beberapa orang hanya memakan anjing cukup banyak apa yang mereka makan, manakala yang lain ingin memberi perhatian Khas kepada diet anjing mereka, menentukan jumlah sebenar apa yang makan dan apabila. Tidak kira mana kategori feeder anjing anda jatuh ke dalam, Bincangkan rancangan diet anjing anda di rumah asrama.

Jika barang-barang makanan perlu tidak biasanya dipenuhi di Dewan asrama, ianya sehingga anda menjadikan ia boleh didapati. Ia boleh menjadi makanan atau ia boleh menjadi ubat-ubatan, memastikan bahawa bekas dan beg-beg yang mengandungi barang-barang dengan betul dilabelkan untuk mengelakkan adunan naik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *