Anjing-anjing berlebihan berat badan dan berjalan

Anjing-anjing berlebihan berat badan dan berjalan

Selalunya anjing yang berlebihan berat badan dan keluar dari bentuk mempunyai pemilik yang juga adalah berlebihan berat badan dan out-of-shape. Daripada melabur dalam diet makanan anjing dan kalori 100 pek doggie merawat, melabur dalam kolar yang menarik tali yang sepadan dengan set baik berjalan kaki Kasut. Pemilik anjing boleh bermula berjalan memakai Menggilap apa-apa, tetapi memilih Kasut seperti Kasut Stepgym akan memaksimumkan manfaat berjalan.

Anjing yang berlebihan akan berisiko untuk masalah-masalah kesihatan yang sama seperti orang yang berlebihan berat badan. Bagi anjing-anjing yang besar, berat badan yang berlebihan meningkatkan risiko masalah pinggul apabila mereka usia dan ia boleh menyebabkan mereka dapat berjalan pada semua. Membantu dengan anjing yang akan pada berat badan yang sihat sering menyebabkan pemilik anjing berada pada berat badan yang sihat juga.

Apabila bermula anjing pada program penurunan berat badan, mengamalkan diet sihat adalah penting. Secara drastik mengurangkan jumlah makanan boleh menyebabkan anjing menjadi cepat marah dan bertindak. Mengurangkan jumlah makanan secara beransur-ansur sambil meningkatkan dog dalam senaman untuk membantu dengan anjing yang kehilangan berat badan. Meningkatkan tahap aktiviti dan kecergasan fizikal yang dog akan menggalakkan penurunan berat badan tanpa perlu untuk mengurangkan pengambilan makanan secara drastik dan mungkin menghapuskan keperluan untuk membeli makanan anjing yang khusus dibuat untuk anjing-anjing berlebihan berat badan. Makanan anjing khusus selalunya mahal tetapi bersenam dengan anjing percuma!

Beberapa faedah untuk berjalan kaki anjing selain berat termasuk yang berikut:

• mengurangkan anjing menjadi bosan. Untuk keluar dari rumah dan berbau semua bau akan menambah pelbagai membosankan hari biasa duduk di sekitar rumah di kawasan belakang.
• mengurangkan masalah tingkah laku untuk anjing yang dibiarkan sahaja pada waktu siang. Berjalan secara positif akan dilencongkan ke tenaga yang mempunyai anjing.
Tekanan • diturunkan untuk anjing yang dalam sangkar pada siang hari, ianya kurang tekanan pada anjing kerana mereka bersedia untuk berehat dan bersantai selepas berjalan kaki cergas.
Pecah rumah • kemalangan akan berkurangan kerana anjing  “mark” ketika berjalan-jalan. Anjing sering benar-benar Kosongkan pundi kencing mereka menjelang akhir berjalan.

Anjing menjadi sangat teruja mengambil berjalan kaki. Jika hasn anjing ‘t telah berjalan untuk seketika, tiada mungkin perlu latihan semula tentang bagaimana untuk berjalan di atas tali.

Bermula mudah kerana kedua-dua anda dan anjing anda kembali ke dalam bentuk. Apabila berjalan kaki dalam kasut Stepgym, anda boleh mengetahui anda melihat keputusan dan berasa keputusan berjalan lambat yang dijangka. Apabila berjalan kaki dalam kasut tradisional, ia akan lambat untuk melihat manfaat dan keputusan berjalan dengan anjing anda.

Perintah Kasut Stepgym anda hari ini dan kemudian mendapatkan anjing baru kolar dan tali untuk memulakan atur cara berjalan yang akan meningkatkan tahap kecergasan anda dan tahap kecergasan dog anda semasa anda longgar berat kedua-dua berjalan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *