Angelina Jolie kehilangan 21 paun dalam tempoh 21 hari

Angelina Jolie kehilangan 21 paun dalam tempoh 21 hari

Jika anda telah mengikuti berita selebriti, anda mungkin telah diketahui oleh sekarang bahawa Angelina Jolie yang memaksa dirinya untuk kehilangan paun 21 dalam masa 21 hari untuk membintangi filem beliau seterusnya, “Garam”. Dan dalam filem baru ini, beliau memainkan pembunuh upahan CIA yang terpaksa menyamar dirinya sebagai seorang lelaki.
Rakan-rakan mendakwa Angelina ditentukan untuk kelihatan seperti seorang budak lelaki yang dia telah berpaling Martha’s Vineyard Detox Diet untuk membantu mengecut rangka beliau. Malangnya, diet melampau ini mengakibatkan kesan sampingan pada beliau. Telah dilaporkan bahawa beliau adalah melawan keletihan dan bergelut untuk tinggal di selama 21 hari yang penuh.
Apa Angelina perlu cuba?
Sekarang, cecair penuh diet selama 21 hari penuh adalah anjakan yang drastik untuk minda dan badan untuk menyesuaikan diri dengan cepat. Bukan cuba diet cecair 21 hari, saya ingin mencadangkan sesuatu yang lebih halus lagi lebih berkesan seperti diet Master Cleanse 10 hari.
Anda mungkin pernah mendengar bahawa Beyonce cuba diet Master Cleanse hilang 20 paun dalam kurang daripada 10 hari untuk menyediakan peranan beliau dalam filem meletup, “DreamGirl”.
Jadi apakah ini Master Cleanse semua tentang… Adakah ia benar-benar itu berkesan atau tidak mengikut trend yang lain.
Pembersihan Sarjana telah dicipta dan digunakan pada tahun 1941 oleh rakan-rakan mengenai Stanley New Yorker dan sejak itu, ia telah secara senyap-senyap menyediakan bantuan kesihatan kepada sesiapa yang bersedia untuk mencubanya selama 10 hari yang pendek.
Niat beliau adalah mudah. Untuk membolehkan sesiapa sahaja untuk detox, flush badan daripada toksin berbahaya dengan cepat dan mudah dengan mudah untuk mencari bahan-bahan. Dan bahan-bahan ini termasuk maple sirap, lemons dan cayenne pepper di mana anda boleh mencari dengan mudah di kedai sayur tempatan anda. Dan dengan mengikuti resipi ini mudah, sesiapa sahaja boleh meningkatkan dengan ketara tahap kesihatan dan mengurangkan berat badan pada masa yang sama.
Dan jika anda bimbang bahawa anda mungkin berasa lemah atau habis, bahan-bahan yang ditemui di Master Cleanse, seperti sirap Maple B mengandungi semua nutrien yang diperlukan badan perlu dan pada masa yang sama, mempunyai sukrosa yang memberikan tenaga yang diperlukan badan.
Cara yang paling mudah dan paling mudah untuk memulakan pembersihan Sarjana adalah mengikut nasihat yang telah terbukti. Veteran Master Cleanser, Katie Jones, telah menulis sebuah manual kajian yang berkesan untuk membolehkan sesiapa sahaja untuk memulakan diet air limau dengan mudah.
Beliau best-selling “Master Cleanse Insider” digunakan oleh newbie dan veteran pembersih Master sebelum mereka memulakan pada hari 10 membersihkan atur cara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *