Anda mendapat Vitamin K anda?

Anda mendapat Vitamin K anda?

Vitamin K didapati dalam sayur-sayuran hijau yang berdaun. Sayur-sayuran ini apabila dimakan telah berfikir untuk memberikan badan cukup Vitamin K, tetapi kajian terkini menunjukkan bahawa jumlah vitamin k tidak berada di tahap dalam sayur hijau ini sebagaimana yang dilaporkan sebelum ini. Inilah kebimbangan orang-orang yang mengambil sumber semula jadi Vitamin K. Mereka yang bimbang mereka tidak menerima cukup vitamin untuk memastikan faedah-faedah yang mengandungi vitamin K. Bagi orang-orang yang tidak tidak mengambil jumlah yang mencukupi daripada sayur-sayuran hijau yang berdaun mereka pengambilan Vitamin K dalam yang jauh lebih rendah daripada yang dicadangkan. Kerana sehingga baru-baru Vitamin K vitamin hampir diabaikan, Vitamin K tidak kerap dijumpai dalam multi vitamin dan makanan tambahan yang mengandungi K2/MK7 telah menjadi popular.

Vitamin K2 adalah satu bentuk vitamin K dan berasal dari makanan Jepun kuno yang dipanggil Natto. Natto diperbuat oleh fermenting kacang soya. Semasa proses penapaian tahap vitamin K2 meningkat secara mendadak. K2 vitamin dari Natto adalah setakat sumber K2 yang lebih dipercayai daripada sayur-sayuran hijau yang berdaun.

Untuk melanjutkan kebaikan Vitamin K2, satu lagi borang K2/MK7 telah dilaporkan sebagai salah satu bentuk keseluruhan terbaik K2 vitamin yang disediakan. Vitamin K2/MK7 telah dikaji dan hasil sokongan banyak manfaat sihat vitamin. Atas sebab ini dan lain-lain yang banyak vitamin K2/MK7 telah menjadi popular tambahan dengan faedah-faedah kesihatan menyeluruh yang dilaporkan. Kerana faedah-faedah yang dilaporkan dari Vitamin K2/MK7 terus akan dikaji populariti untuk Supplement yang tumbuh.

Vitamin K2/MK7 boleh didapati dalam banyak bentuk. Topi gel lembut yang mengandungi vitamin yang disediakan mengandungi K2/MK7. Sebahagian besar serbuk adalah merupakan satu bentuk vitamin. Serbuk vitamin K2/MK7 sering digunakan sebagai sebahagian daripada minuman sihat atau ditambah kepada sesetengah makanan. Pengambilan vitamin K2/MK7 dalam beberapa bentuk yang dikira penting untuk kesihatan tubuh manusia.

Mencari vitaminK2/MK7 adalah mudah. Terdapat di kedai-kedai makanan kesihatan, makanan tambahan dan topi gel adalah popular. Natto walaupun masih ada dan sumber vitamin yang popular. Ramai orang akan membeli Vitamin K2/MK7 mereka dari sumber dalam talian yang menikmati kemudahan mempunyai belian dihantar secara terus ke rumah mereka. Topi gel lembut dan serbuk pukal akan menyediakan cara yang mudah untuk mengambil kesempatan daripada banyak manfaat kesihatan yang dilaporkan dan kedua-dua bentuk sama popular hari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *