Anda boleh menggunakan tali pinggang daripada Ab Sukan untuk mendapatkan 6-Pack Abs yang anda mahu

Anda boleh menggunakan tali pinggang daripada Ab Sukan untuk mendapatkan 6-Pack Abs yang anda mahu

Dalam sukan daripada Ab adalah tali pinggang ab yang sepatutnya untuk membantu anda mendapatkan 6-Pack abs. Produk ini menghantar impuls elektrik ke otot perut anda yang sepatutnya untuk mensimulasikan melakukan crunches atau bangun tubi. Ini pula sepatutnya memberikan anda senaman ab untuk membantu meningkatkan kekuatan otot ab dan nada tengah anda.

Masalah dengan tali pinggang Ab daripada sukan adalah bahawa ia tidak memberikan cukup senaman untuk memberikan anda keputusan yang anda mahu. Produk hanya menumpukan melakukan satu jenis senaman. Jika ingin bersenam boleh membantu meningkatkan kekuatan otot maka ini tidak mungkin produk yang betul untuk digunakan. Satu lagi masalah yang mempunyai tali pinggang Ab daripada sukan adalah ia tidak berbicara tentang mana-mana program diet. Diet adalah penting jika anda akan mengurangkan berat badan dan mendapatkan peratusan lemak badan anda cukup rendah untuk melihat abs anda.

Mendapatkan peratusan lemak badan anda di bawah 8% untuk lelaki dan 14% wanita memberikan anda peluang yang lebih baik untuk melihat otot ab. Kedai-kedai badan banyak tenaga dan lemak sekitar tengah bagi kebanyakan orang dan jika anda tidak mendapat peratusan lemak badan anda cukup, anda tidak akan menghilangkan ini degil rendah lemak perut. Mempunyai diet yang baik dan senaman kardio adalah penting untuk menghilangkan berat badan jenis ini. Ini adalah salah satu masalah yang tali pinggang Ab daripada sukan tidak menumpukan perhatian.

Ramai orang bertanya soalan yang sama dan itulah, mengapa menjual produk yang tidak menyampaikan? Anda perlu untuk mempertimbangkan bahawa dalam industri kesihatan dan kecergasan adalah perniagaan $1 bilion. Produk seperti ini akan sepicis sedozen dan ada orang keluar ada harapan bahawa produk-produk seperti ini, sukan daripada pinggang Ab, akan memberi keputusan yang mereka mahu. Mendapatkan sebuah badan pantai bukanlah semudah bungkusan tali pinggang di sekeliling pinggang anda. Apabila anda menggunakan tali pinggang Ab daripada sukan anda sudah benar-benar mengejutkan otot-otot anda. Produk ini menghantar impuls elektrik, dalam bentuk arus elektrik, ke dalam otot anda untuk Dapatkannya Flex. Melakukan ini boleh menjadi sangat tidak selesa dan sungguh-sungguh menyakitkan bagi sesetengah orang. Adakah ini sesuatu yang anda mahu bazirkan wang anda pada?

Keputusan jenis apa yang anda mahu? Apakah keputusan yang anda perlukan? Jika anda serius untuk cuba untuk mendapatkan 6-Pack yang dan anda perlukan satu program yang akan membantu anda mencapai matlamat anda menggunakan latihan kardio, diet program dan senaman yang lebih daripada satu. Program seperti program nombor satu dalam talian abs.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *