Anabol 100mg tablet akan Suppliments kesihatan yang terbaik

Anabol 100mg tablet akan Suppliments kesihatan yang terbaik

Kesan Dianabol menggalakkan sintesis protein, oleh itu ia menyokong pembentukan protein. Ini kesan mani-fests sendiri dalam keseimbangan nitrogen yang positif dan satu peningkatan baik-dapat-ing. Dianabol mempunyai kesan anabolik dan kitaran androgenic sangat kuat yang memanifestasikan dirinya dalam pembentukan kekuatan dan otot yang besar besar-besaran di penggunanya. Dianabol adalah hanya sebuah “besar-besaran steroid” yang bekerja dengan cepat dan boleh dipercayai.

Berat 2-4 paun seminggu dalam enam minggu pertama adalah normal dengan Dianabol. Berat badan tambahan terdiri daripada peningkatan yang benar dalam tisu (Hiper-trofi gentian otot) dan, khususnya, pengekalan cecair yang ketara. Dianabol aromatizes mudah supaya ianya bukan sejenis ubat yang sangat baik apabila seseorang bekerja untuk satu pertandingan. Air yang berlebihan reten-tion dan aromatizing dapat dielakkan dalam kebanyakan kes dengan pada masa yang sama mengambil Nolvadex dan Proviron supaya beberapa atlet dapat menggunakan Dianabol sehingga tiga hingga empat hari sebelum pertandingan.

Dos harian yang berkesan untuk atlet adalah sekitar 15-60 mg/hari. Dos Dianabol diambil oleh atlet harus sentiasa diselaraskan dengan matlamat individu itu. Steroid nov-muih tidak memerlukan lebih daripada 15-40 mg Dianabol setiap hari kerana dos ini adalah mencukupi untuk mencapai keputusan yang luar biasa dalam tempoh 8-10 minggu. Apabila kesan mula memperlahankan dalam Kumpulan ini selepas kira-kira lapan minggu dan atlet yang ingin meneruskan rawatan beliau, dos Dianabol harus tidak ditingkatkan tetapi untuk suntikan steroid seperti Deca-Durabolin dalam dos 200 mg/minggu atau Primobolan dalam dos 200 mg/minggu hendaklah digunakan sebagai tambahan kepada dos Dianabol; atau beliau boleh bertukar kepada salah satu daripada dua sebatian tersebut di atas. Penggunaan testosterone adalah tidak disyorkan pada peringkat ini kerana atlet harus meninggalkan beberapa permainan percuma untuk kemudian nanti. Bagi mereka yang tidak sabar atau lebih maju, tindanan Dianabol 20-30 mg/hari dan Deca-Durabolin 200-400 mg/hari mencapai mukjizat.

Orang-orang yang lebih berminat kepada kekuatan dan kurang dalam badan jisim boleh menggabungkan Dianabol dengan tablet Winstrol atau Oxandrolone. Tambahan pengambilan steroid untuk suntikan Namun,, menunjukkan dengan jelas hasil yang terbaik. Untuk membina jisim dan kekuatan, Sustanon, enanthate testosteron, cypionate testosteron pada 250 mg kuasa pada minggu dan / atau 200 Deca-Durabolin pada mg kuasa pada minggu yang sesuai. Bersedia untuk pertandingan, Dianabol hanya terhad digunakan kerana ia menyebabkan pengekalan air yang berbeza dalam banyak atlet dan kerana kadar yang tinggi ke dalam estrogen ia merumitkan atlet pecahan lemak. Anda tanpa masalah ini atau sesiapa sahaja yang boleh mengawalnya dengan mengambil Nolvadex atau Proviron, dalam fasa ini perlu menggunakan Dianabol bersama-sama dengan Parabolan yang terbukti, Winstrol Depot, Masteron, Oxandrolone, dll.

Kerana masa separuh hayat Dianabol dan hanya 3.2 – 4.5 jam (1) permohonan sekurang-kurangnya dua kali sehari adalah perlu untuk mencapai tration concen yang agak walaupun bahan di dalam darah. Adalah disyorkan bahawa tablet diambil semasa makan supaya pos-sible gastrousus sakit dapat dielakkan. Dianabol sampai darah selepas 1-3 jam. Aplikasi yang mudah hanya 10 mg mengakibatkan pertambahan kepekatan testosterone purata jantan yang 5-fold.Wanita tidak perlu menggunakan Dianabol kerana, kerana komponen andro-genic yang berbeza, gejala-gejala besar virilization boleh berlaku.

Walaupun Dianabol mempunyai banyak kesan sampingan, mereka akan jarang berlaku dengan dos sehingga 20 mg/hari. Kerana Dianabol saya 7-alpha alky lated ia menyebabkan tekanan yang besar pada hati. Dalam dos yang tinggi dan dalam tempoh masa yang lebih lama, Dianabol adalah hati-toksik. Walaupun dos 10 mg/hari hanya boleh meningkatkan nilai hati; selepas discontinu-sahaja ubat, Namun, nilai kembali kepada normal. Sejak Dianabol dengan cepat meningkatkan berat badan kerana re-tention air tinggi, tekanan darah tinggi dan denyutan jantung yang lebih cepat boleh berlaku, beberapa-kali memerlukan pengambilan ubat-ubatan antihipertensi yang seperti Catapresan. Aditif pengambilan Nolvadex dan Proviron mungkin perlu juga, sejak Dianabol amat menukarkan ke estro-gens dan dalam beberapa atlet menyebabkan gynecomastia (“jalang tits”) atau worsens satu keadaan yang telah sedia ada. Kerana komponen itu amat androgenic dan penukaran ke dihydrotestosterone, Dianabol, dalam beberapa atlet, boleh mencetuskan satu seri-ous vulgaris jerawat pada muka, leher, dada, belakang, dan bahu kerana fungsi kelenjar minyak dirangsang.

Jika predispo keturunan-sition wujud Dianabol juga boleh mempercepatkan keguguran rambut yang mungkin yang mana lagi boleh dijelaskan oleh penukaran tinggi bahan ke dihydrotestosterone. Satu lagi kelemahan adalah bahawa, selepas diberhentikan di perkarangan, kehilangan besar kekuatan dan jisim sering berlaku kerana air yang disimpan semasa pengambilan lagi diserap oleh badan. Dalam dos yang tinggi 50 mg kuasa pada hari aggres-sive kelakuan dalam pengguna sekali-sekala dapat diperhatikan yang, jika ia hanya merujuk kepada senaman Nya, boleh menjadi satu kelebihan. Dalam perintah toavoid tindakan-tindakan yang tidak terkawal, mereka yang mempunyai kecenderungan untuk mudah kehilangan, baran mereka perlu mengetahui tentang ciri-ciri ini apabila mengambil dos D-bol yang tinggi. Walaupun semua gejala-gejala ini mungkin Dianabol keunggulan dalam kebanyakan atlet “rasa kesejahteraan anabolik” yang meningkatkan mood dan selera makan dan dalam banyak pengguna, bersama-sama dengan keputusan yang ob-n, membawa kepada tahap yang lebih baik daripada kesedaran dan keyakinan diri yang tinggi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *