Amerika di Top 10 makanan kegemaran – baik atau buruk?

Amerika di Top 10 makanan kegemaran – baik atau buruk?

Pada masa kini, Terdapat beberapa jenis makanan untuk dipilih, yang kadang-kadang kita akan sukar untuk membuat pilihan yang banyak. Tetapi apabila kita tahu apa yang baik atau buruk bagi kita, itulah apabila ia adalah lebih mudah untuk membuat “Baik sihat pilihan”, kerana itu kita akan tahu apakah kesan-kesan yang akan dapat jika kita membuat “pilihan yang buruk”. Kebanyakan orang mengatakan bahawa mereka biasanya makan makanan kegemaran mereka. Tetapi telah kami pernah berhenti untuk berfikir bahawa ia adalah makanan kegemaran kami, kerana kami telah menjadi biasa dengannya?

Ramai orang mempunyai idea bahawa rasa “makanan sihat yang baik” seperti kaki (tawar), tetapi dengan beberapa inovasi dan kreativiti, kita sebenarnya boleh menambah rempah atau perasa kepada suite contohnya, citarasa kami.
Anda lihat, kita semua boleh mengubah citarasa kita dan persepsi kita “tawar makanan yang sihat”, apabila kita juga melengkapkan dengan maklumat yang betul.

Ya saya mendengar anda, anda mengatakan bahawa anda akan makan apa sahaja yang anda suka, dan itu adalah purogative anda. Tetapi tidak mengatakan bahawa anda tidak tahu bahawa anda akan merosakkan diri sendiri atau yang paling teruk masih meracun diri sendiri. Kelihatan di dalam akhbar, anda akan membaca tentang kanser, penyakit jantung, kencing manis, dan mereka adalah dalam diri kita, semakin meningkat dalam sistem kami, kerana kami akan “makan mereka”, jadi untuk bercakap. Bahan-bahan kimia kanser dan lain-lain bahan yang tidak sihat, yang tersembunyi dalam “makanan kegemaran”.

Pernahkah anda terfikir, apa 10 Paling Popular Amerika Syarikat makanan yang dimakan,
dan apa kesan yang ia mempunyai kesihatan kita?

Biar saya mendedahkan beberapa maklumat tentang setiap seorang daripada mereka, dan kanak-kanak lelaki, ia
mungkin hanya mengejutkan anda. Minggu ini, saya mulakan dengan 5 makanan Amerika Syarikat yang paling Popular.

1, 2 dan 3 tempat kepunyaan hamburger, ketulan ayam dan anjing panas – semua masa Amerika kegemaran.

Seperti yang anda tahu mereka berada di dalam kategori “Makanan High-Risk”, mungkin kerana bagaimana mereka sedang Kesihatan miskin yang dibuat dan diproses, di bawah piawaian.
Hanya mencari di Internet, anda akan mempelajari bahawa hamburger, ketulan ayam dan anjing panas diperbuat daripada sisa dari rumah sembelih, bahagian-bahagian yang tidak boleh digunakan. Daging yang tidak dijual di pasaran (lain-lain bahagian-bahagian haiwan, telinga, dll) akan cincang dan digunakan untuk burger.

Enhancers makanan, sebagai contoh, MSG juga dikenali sebagai Monosodium glutamat, yang kadang-kadang menyebabkan reaksi alahan dan sakit kepala sekali-sekala, adalah kimia yang kadang-kadang digunakan oleh petani untuk haiwan gemuk. Jadi apa pendapat anda apabila kita makan mereka? Sudah tentu, kita akan mendapat lemak terlalu.

Tempahan di berita, mereka menyebut bahawa petani juga menggunakan antibiotik pada haiwan mereka, untuk mencegah bakteria dan menghapuskan bakteria sudah ada dalam haiwan. JADI kami juga memakan antibiotik itu apabila kita makan daging lembu, ayam atau ham kami? Sesuatu untuk difikirkan.

Mari kita lupa hormon yang akan disuap oleh petani-petani kepada ayam dan cattles, ia telah dilaporkan bahawa memakan daging mereka boleh mengakibatkan ketidakseimbangan hormon setup.

4. Biskut

Jika kita lihat bahan-bahan yang dicetak pada pembungkusan, kebanyakan masa gula yang pertama dalam senarai, coklat yang terakhir, yang menunjukkan bahawa ia adalah sekurang-kurangnya. Atas senarai gula, dan kita semua tahu bahaya mengambil terlalu banyak gula.

5. Kentang goreng Perancis

Anda sudah melihatnya di McDonalds, bagaimana mereka membuat kentang goreng Perancis, membuka Beg kentang goreng kentang mentah dan baru muncul mereka ke mendidih dalam minyak pada suhu yang tinggi, doktor-doktor yang mengatakan keluaran kimia yang dikenali sebagai “Acrylimide”. Beberapa restoran makanan segera yang lain walaupun menggunakan semua minyak teroksida selama beberapa minggu. Adakah anda tahu bahawa kentang mempunyai Indeks glisemik yang tinggi yang sangat cepat bertukar kepada gula dalam badan?

Lihatlah (Bahagian 2) penerusan saya seterusnya lima teratas kegemaran Amerika makanan artikel, seterusnya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *