Altsberglotion

Altsberglotion

Altsberglotion adalah benar-benar semulajadi, balsem berkesan 100% untuk rawatan dan penjagaan Setapak, condyloma, Ketuat dan lepuh pada kaki. Indah pelbagai tumbuh-tumbuhan yang diambil lebih daripada 1,500 meter di atas paras laut yang digunakan dalam pengeluaran balsem. Rawatan adalah sama sekali tidak menyakitkan dan amat berkesan. Kita boleh menjamin bahawa anda akan berjaya menyelesaikan Setapak, condyloma, Ketuat dan lepuh pada kaki jika anda mengikuti garis panduan kami. Jika anda berpuas hati beritahu semua orang, namun jika anda tidak, maka hanya perlu memberitahu kami dan kami akan menghantar jaminan pulangan wang anda.

Mengenai produk:

“Altsberglotion” adalah produk semulajadi untuk rawatan dan penjagaan keratosis virus, disebabkan oleh pengaruh virus papilloma manusia (HPV):

Setapak (Callus, Hyperkeratosis),
Ketuat (Verrucae Cina),
Condyloma (Condyloma Acuminata)
Lepuh pada tapak kaki.

Sijil untuk produk ini telah diberikan oleh “Kesihatan awam Institut di Nis, Pusat bagi kebersihan dan ekologi manusia” didaftarkan di bawah nombor N-1126 dari 08.04.2008.
Bahan-bahan: Sempervivum tectorum L. cabutan, Hedera helix cabutan, Mentha piperita cabutan Sallycilum selulosa, minyak semulajadi, acetone.

ARAHAN UNTUK PENGGUNAAN::

Basuh tempat yang terjejas dengan air suam dan sabun yang neutral.
Kompaun yang harus diterapkan secara terus dari botol atau menggunakan batang telinga yang mempunyai bulu kapas di hujung tisu yang terjejas dan 0.5-1 cm. mengenainya dalam lapisan nipis.

Bilangan lapisan bergantung pada jenis penyakit ini iaitu sama ada ia adalah sebuah callus, Ketuat atau condyloma, dan juga berapa banyak masa yang anda mempunyai bahawa disebutkan masalah. Jika anda mengalami masalah yang disebut selama bertahun-tahun, maka anda perlu menggunakan lebih banyak lapisan pelembap (tidak lebih daripada 8) Jika masalah itu hari, maka anda perlu memohon tidak kurang daripada 4 lapisan. Untuk setiap jenis penyakit, anda mempunyai arahan yang tepat untuk digunakan pada menu utama Laman web ini.

Selepas semua lapisan meninggalkan balsem untuk bekerja selama 7-8 minit meletakkan di kawasan yang terjejas dalam posisi mendatar. Biarkan balsem kering dan meneruskan aktiviti.

Meninggalkan balsem untuk menjalankan tugasnya selama 7 hari. Pada masa ini, tempat yang boleh moistened oleh air tetapi mesti tidak boleh disapu (berus, span, dll.).Semasa terapi anda mungkin akan mengalami tindak balas dalam bentuk gatal-gatal, bengkak, dll.

8 hari, pada waktu malam sebelum tidur letakkan kaki dalam air panas dan tahan 15 minit. Apabila melembutkan kulit pada kaki kering kaki anda menggunakan tuala, Lap callus itu dengan perlahan-lahan dan menggali ia dengan jari-jari anda. Ia tidak akan menyakiti. Jika ia tidak berfungsi, tidak digunakan tentera tambahan. Kot tempat yang terjejas dengan satu lagi lapisan balsem dan biarkan 4-5 hari bekerja. Selepas itu, ulangi proses dengan air panas.

Jangan gunakan alat pisau cukur untuk membuang ditubuhkan tebal epidermis kulit (jika ia datang kepada lepuh atau callus) supaya tidak mencederakan epidermis lembut yang baru diwujudkan, atau jika mereka penebalan kulit yang sangat nyata, maka berhati-hati keluarkan mereka menggunakan bercukur cukur tanpa tekanan untuk mengelakkan sebarang kerosakan kapilari dan jangkitan yang boleh didapati. Penyelesaian terbaik untuk mempunyai rawatan ini diraikan di di tangan jika anda mampu.

Jika anda mengalih keluar tisu sakit dan mencari tempat yang putih diameter yang adalah 3 hingga 5 mm di tengah-tengah tempat yang menyakitkan, anda perlu membuat berehat 1-2 hari dan ulangi prosedur dengan menggunakan 4 lapisan nipis satu ke atas yang lain dalam satu hari, hari ke-5, 6 dan 7 memohon balsem sekali sehari dan kemudian biarkan ia bekerja selama 10 hari. Pada masa ini anda boleh mencuci tempat dengan berhati-hati. Selepas itu, akar akan keluar dan anda akan keluarkan dengan jari anda. Ini adalah kerana proses wujud untuk masa yang lama, iaitu. akar callus adalah terlalu banyak untuk keluarkan ia dengan satu terapi.

Ia adalah penting untuk mengesan kekebalan daripada organisma selari dengan pelaksanaan rawatan. Oleh itu, saranan adalah untuk memberi perhatian kepada makanan atau untuk membeli immunostimulator di farmasi yang membantu badan anda untuk berjaya menyelesaikan virus. Ini terutamanya berkaitan dengan rawatan dengan Ketuat! Ketuat di tangan berjaya dirawat oleh balsem kami gabungan tetulang imuniti badan anda.

Akan berterusan, dan kami menjamin pemulihan yang selamat.

MANFAAT BERKAITAN DENGAN PERSIAPAN LAIN:

Terapi ini tidak menyakitkan.
Balsem dikeringkan dengan cepat, dalam masa 2 hingga 3 minit.
Terdapat tiada keperluan untuk meletakkan bandages di tempat yang sakit itu beban tambahan dalam kombinasi dengan tekanan daripada Kasut atau pakaian.
Menyerang tisu yang sihat dan bahagian-bahagian subcutaneous.

NOTA PENTING:

Ia adalah dilarang untuk menggunakan ini produk dalam kategori berikut pengguna:

Pesakit-pesakit yang mengidap penyakit diabetes (kencing manis). Atas sebab ini kerana penyakit ini memanifestasikan dirinya, antara lain, dengan peredaran darah penyakit dan kejadian mungkin gangrene pada jari kaki dan penggunaan produk kami dalam kes-kes tersebut menyebabkan kontra.

Pada pesakit dengan gangguan peredaran dalam extremities lebih rendah sebab yang sama seperti penyakit kencing manis.

Bagi orang-orang yang di bawah umur 12 tahun. Adalah tidak digalakkan untuk merawat kanak-kanak kecil kulit terutamanya pada muka atau rawatan perlu dijalankan dengan berhati-hati dengan kehadiran ibu bapa wajib.
Bagi wanita hamil. Terdapat tiada data yang dinyatakan bahan-bahan yang boleh menjejaskan perkembangan janin sepanjang kehamilan dan sebab pencegahan yang kami tidak mengesyorkan rawatan untuk wanita hamil.

NOTA-NOTA LAIN:

tempoh 90 hari dari tarikh penghantaran.

Untuk kegunaan luaran sahaja berikutan arahan yang disertakan. Mudah terbakar, mengandungi pelarut organik.

Simpan balsem pada tempat yang gelap, kering daripada jangkauan kanak-kanak.

Pembungkusan pelembap: botol 20 ml.

Harga = 23.70 Eur.. . dengan kos penghantaran dikira, membeli dengan kad kredit atau paypal. Masa penghantaran: 7-9 hari bekerja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *