Alternatif semulajadi untuk melawan dan mengubati kanser

Alternatif semulajadi untuk melawan dan mengubati kanser

Melalui penyelidikan yang berterusan, saya telah mendapati bahawa apa doktor biasanya menetapkan pesakit-pesakit mereka, tidak mungkin cukup untuk secukupnya melawan cancner. Semasa kemoterapi, Makan banyak sayur-sayuran yang betul-betul di anti-oksidan, dan mengambil ubat-ubatan mungkin mempunyai kejayaan yang sederhana, satu mungkin ingin mempertimbangkan alternatif lain yang mungkin bukan sahaja membantu melawan kanser, tetapi juga memberi penawar.

Pejuang kanser yang pertama yang saya ingin memperkenalkan kepada anda, adalah CoQ10. Jangan biarkan nama dipendekkan menipu anda, kerana namanya yang panjang dan lebih tepat Coenzime Q10.
Enzime ini semulajadi adalah bertanggungjawab terhadap pertumbuhan sel-sel sihat dan pembaharuan. Secara literal setiap sel. dalam manfaat badan kami dari Coenzime Q10, tetapi mencapai jumlah mencukupi enzime ini indah pada tubuh kita, mungkin membuktikan sukar, dan agak mahal.

Coenzime Q10 boleh didapati berlaku secara semula jadi di dalam tin sardin (kepekatan tertinggi semulajadi boleh dijumpai dalam ikan kecil yang ramai orang tidak begitu gemar). Bijirin seperti roti gandum keseluruhan, beras perang, dan dada ayam adalah juga sumber-sumber yang baik daripada Coenzime 10, sementara yang sedikit lebih rendah dalam kandungan berbanding ikan sardin dalam tin.

Tidak terdapat banyak kajian yang dilakukan ke atas Enzime ini dan keupayaan untuk membantu dengan kelangsungan hidup pesakit kanser, dan penghapusan lengkap kanser secara keseluruhan. Ini tidak bermakna bahawa Coenzime Q10 telah tidak digunakan, sebaliknya, ia sebenarnya telah digunakan oleh beberapa doktor yang mengetahui tentang faedah, dan telah berjaya membantu orang-orang yang menjadi bebas daripada kanser dalam tempoh tiga bulan mengambil 300 MG Coenzime Q10 setiap hari.

Sekarang bahawa kita telah convered salah satu pejuang kanser yang terbaik, saya ingin beralih kepada pejuang kanser kedua NAC. Sebagai CoQ10 yang di atas, NAC adalah hanya nama dipendekkan dan apabila diucapkan dengan betul sebagai N-Acetylcysteine, ia mungkin akal walaupun kurang kepada orang-orang kita yang mungkin tidak pernah mendengar ia.

N-Acetylcysteine (NAC) adalah salah satu anti-oksidan terkuat yang disediakan. Ia bukan sahaja membantu dengan melawan kanser, tetapi juga HIV. Ya, Terdapat banyak kegunaan untuk mengambil makanan tambahan semula jadi, dan sesetengah daripada mereka begitu baik, bahawa ubat-ubatan yang mungkin tidak mahu anda tahu tentang mereka.
Mengambil N-Acetylcysteine 1200 MG setiap hari akan dengan cara semua membantu mengetepikan diri anda daripada kebanyakan, jika tidak semua jenis kanser. Terdapat hanya satu langkah yang kita mesti mengambil semasa mengambil N-Acetylcysteine, kerana 1200 MG setiap hari dos yang tinggi, 600 MG terlalu tinggi bagi orang yang sihat yang hanya ingin mengambil kesempatan daripada salah satu anti-oksidan paling kuat, hanya untuk kekal sihat. Oleh itu adalah disyorkan bahawa sekurang-kurangnya 500 MG 1.5 gram Vitamin c boleh diambil setiap hari kerana badan kita memerlukan lebih vitamin ini.

Biji hitam, juga dikenali sebagai Black Cumin benih, telah wujud selama beribu-ribu tahun, digunakan secara meluas untuk mengubati segala-galanya, kecuali kematian kerana ia berlaku secara semulajadi kepada semua kehidupan di planet kita.
Minyak biji hitam (Black Cumin benih) telah dijumpai di salah satu daripada kubur-kubur di Mesir purba, bersama-sama dengan bekas besar minyak zaitun. Ia telah ditetapkan topically (digunakan untuk ruam, gigitan serangga, luka, lebam, dll), dan yang dikenali secara meluas untuk mengubati penyakit hampir apa-apa.
Saya sendiri telah menguji ini keluar pada anak perempuan saya yang satu tahun dan tujuh bulan, selepas saya memberikan beliau satu pertiga daripada sudu teh minyak biji hitam pada hari dia ditangkap sejuk dan hidung beliau agak sedikit, berlari bersama-sama dengan demam, pada hari berikutnya beliau adalah jauh lebih baik, demam dia telah pergi, dan hidung beliau hampir tidak berjalan.
Saya ibu yang kaki pada sejumlah besar sakit, dia dikenakan minyak biji hitam di mana ia menyakiti, dan pada keesokan harinya ada sakit dan beliau boleh berjalan seperti biasa.
Labah-labah yang agak belakang leher saya, saya menggunakan minyak biji hitam, dan pada hari berikutnya, ada tidak walaupun tanda merah sebelah kiri dari gigitan labah-labah.

Saya berharap bahawa anda, atau seseorang yang anda kenal akan mendapat manfaat daripada maklumat berguna kesihatan yang hanya diberikan kepada anda (insya Allah).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *