Alat-alat yang baru dalam rangkaian Perkabelan

Alat-alat yang baru dalam rangkaian Perkabelan

Rangkaian fluke telah semula alat penyelesaian masalah OneTouch pada rangkaian Penolong. Alat ini sangat sesuai untuk pengurus rangkaian yang mendapati diri mereka secara rutin menghantar juruteknik barisan atas meja sisi panggilan untuk cuba membaiki isu sambungan rangkaian yang boleh didapati.
Peranti ini adalah riba, dengan koleksi gigabit kuprum, optik dan antaramuka wayarles a/b/g/n 802.11, rangkaian Fluke pengujian perisian. Ini OneTouch adalah mampu untuk melakukan pelbagai ujian asas dalam hanya beberapa minit dengan interaksi juruteknik amat sedikit.

Terdapat pelbagai serupa tidak atau kos rendah rangkaian aplikasi ujian luar sana, tetapi OneTouch pada memudahkan proses. Ia secara automatik hampir setiap tindakan ujian dan kemudian memaparkan mudah untuk membaca keputusan ujian. Hasil daripada kos tidak melakukannya sendiri komputer riba yang permohonan adalah sangat sukar untuk mentafsirkan dan juruteknik perlu tahap pakar penyahkodan pengalaman untuk mentafsirkan mereka.

OneTouch AT bermula pada $4,995 untuk model asas, dan bayaran $9,995 dengan penuh perkakasan pilihan, termasuk satu rangkaian Fluke arah antena dan antaramuka rangkaian penuh ujian. Rangkaian ini Perkabelan alat penting dalam syarikat-syarikat dan organisasi IT yang rutin melakukan ujian asas rangkaian dan yang memerlukan penyelesaian masalah yang cepat.

Rangkaian fluke telah juga datang dengan baru sensor untuk pemantauan rangkaian Wi-Fi. 4 Siri SmartEdge Sensor untuk AirMagnet Enterprise pada dasarnya menghapuskan keperluan bagi anak Ethernet dan merendahkan kos oleh sehingga dua pertiga dalam situasi di mana rangkaian pemasangan cabling adalah terlalu tinggi dari masa, kos, atau pandang logistik. SmartEdge ini adalah pantas dan mudah untuk memasang, tiga radio dalaman dan ciri-ciri yang menyambung tanpa wayar. Ia meliputi Keselamatan Wi-Fi dan pemantauan prestasi, dan menyediakan perlindungan segera dalam menghadapi pertumbuhan pesat LAN (WLAN) wayarles dan kegilaan membawa-anda-sendiri-peranti (BYOD).

Chia Chee Kuan, Naib Presiden unit perniagaan Fluke rangkaian WLAN, mendakwa bahawa “SmartEdge sensor menyediakan penyelesaian untuk membantu selamat dan memantau rangkaian oleh eliminated sekatan jalan raya yang disebabkan oleh Ethernet Perkabelan.”

Banyak syarikat yang datang secara bersemuka dengan halangan logistik ini pada setiap minggu. Keperluan untuk opsyen penggunaan yang lebih cekap dan kurang mengganggu wayarles pencerobohan sistem teknologi berkembang. Teknologi ini adalah sangat penting dalam industri penjagaan kesihatan, di mana prosedur risiko kawalan jangkitan untuk kebersihan dan piawaian TIA Mahawangsa yang perlu perlu dipatuhi semasa pemasangan kabel rangkaian.

Bagi pelanggan yang mencari kabel Ethernet sedia ada atau tidak mahal untuk memasang, SmartEdge Sensor dapat memanfaatkan radio yang dalaman untuk membolehkan kedua-dua 24 × 7 pengawasan Keselamatan, mengimbas dan rogue pengesanan dan pengesahan prestasi pelanggan yang menggunakan AirMagnet perusahaan kesihatan secara automatik menyemak. Yang secara automatik Kesihatan semak menguji dan mengesahkan Kesihatan rangkaian WLAN daripada peranti pengguna akhir sepanjang jalan ke awan. Ia boleh mengenal pasti isu-isu sebelum ia menyebabkan impak.

Semua baru dan proaktif alat ini akan banyak membantu kepada rangkaian Perkabelan industri, tetapi dengan semua kemajuan teknologi, kabel yang banyak akan menjadi kurang penting. Syarikat rangkaian Cabling tidak lama lagi boleh menghadapi dunia tanpa wayar semua sepanjang masa, dan perlu menyesuaikan diri dengan sewajarnya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *