Alat-alat Topyx ePembelajaran meningkatkan kerjasama dan penglibatan dalam pembelajaran

Alat-alat Topyx ePembelajaran meningkatkan kerjasama dan penglibatan dalam pembelajaran

Bonita Springs, Florida (14 April 2010)-TOPYX akademik ePembelajaran alat dan perisian menggalakkan peningkatan penglibatan dan kerjasama dalam apa-apa penetapan akademik sebagai pelajar-pelajar yang lebih banyak dan lebih banyak mencari pengalaman yang lebih menarik dan interaktif dalam kursus dan alat-alat yang ditawarkan oleh institusi-institusi akademik. Pembelajaran yang tradisional dan elektronik pelajar akan mencari yang lebih baik, kaedah-kaedah yang lebih fleksibel dan lebih berkesan daripada pembelajaran. Populariti alat-alat pembelajaran sosial telah mendorong kebangkitan satu trend yang kelihatan pada alat ini sebagai peluang-peluang pembelajaran yang baru.

Interactyx terhad dicipta ePembelajaran akademik yang berkuasa alat-alat yang dipanggil TOPYX oleh berkesan mengintegrasikan pembelajaran tradisional sistem pengurusan (Senarai) dengan alat-alat yang serupa dengan Facebook dan LinkedIn. Ini inovasi yang baru adalah mesra pengguna perisian sosial sebagai Perkhidmatan atau penyelesaian SaaS yang membolehkan pelanggan untuk menyediakan persekitaran ePembelajaran 2.0 yang sedang permintaan bagi pelajar-pelajar generasi ini.

Alfred R. Novas, Ketua Pegawai Eksekutif di Interactyx terhad berkata bahawa unsur-unsur kritikal menawarkan pendidikan pada masa kini belajar alat persekitaran dan kerjasama. Mereka adalah tertentu bahawa institusi-institusi akademik tidak akan mampu terlepas peluang ini untuk melibatkan diri pelajar dan meninggalkan mereka legasi senarai di belakang dengan memilih TOPYX.

Akademik ePembelajaran web 2.0 adalah sama seperti Facebook dalam apa-apa cara bahawa ia menyediakan interaksi sosial untuk pengguna dari seluruh dunia. Ia menghubungkan dan terlibat pelajar dari tempat yang berbeza. Masyarakat yang khusus dan pelbagai komuniti alatan Memperkasakan pengguna untuk berhubung dengan orang lain melalui alat-alat yang mereka sudah biasa dengan.

Novas menambah bahawa produk baru mereka membawa bersama-sama perkara-perkara terbaik tentang masyarakat dan mewujudkan persekitaran yang benar-benar melampaui had bilik darjah tradisional. Melalui lokasi dalam talian berpusat, pengguna akan dapat menikmati akses kepada perbincangan, persembahan, video, forum, kajian panduan, blog dan lain-lain aplikasi mudah bila-bila masa dan di mana-mana tempat.

Jabatan atau institusi akademik ePembelajaran alat adalah perlu komprehensif, moden, bodoh-bukti dan diguna pakai dalam matlamat dan belanjawan sebelum ia boleh dilaksanakan untuk kursus-kursus dalam talian yang lengkap atau sebagai komponen penting dalam persekitaran pembelajaran campur.

Dr. Peter J. Smith MD, MA, Fellowship Pengarah, Seksyen pembangunan dan tingkahlaku Pediatrik di Pusat Perubatan Universiti Chicago berkata bahawa keputusan mereka untuk menggunakan TOPYX kerana kelebihan yang mampu untuk mengendalikan kursus-kursus yang perlu, berhadapan dengan perubahan keperluan kurikulum dan mewujudkan saluran paip baru untuk membantu pasukan penjagaan kesihatan yang berkongsi idea, kepakaran dan maklumat berkaitan. Mereka percaya bahawa penyelesaian ini adalah yang paling maju di pasaran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *