Akan Penyaman rumah anjing yang dingin untuk musim panas perlu?

Akan Penyaman rumah anjing yang dingin untuk musim panas perlu?

Ramai orang berfikir bahawa pemilik anjing merawat anjing mereka dengan berhati-hati terlalu banyak, tetapi apabila anjing anda, anda mahukan hanya yang terbaik untuk mereka. Jika anda sedang memikirkan membeli atau membina sebuah rumah anjing untuk anjing anda, maka anda mungkin mahu mempertimbangkan rumah anjing berhawa dingin bagi musim panas. Musim panas boleh menjadi sukar pada anjing, dan memberi mereka tempat untuk memanggil mereka sendiri yang juga sejuk adalah satu kebaikan yang besar untuk kebahagiaan mereka dan kesihatan mereka.

Sebagai seseorang yang hidup di padang pasir, aku tahu betapa panas ia boleh mendapatkan di luar, dan bahkan mendapatkan masuk dan keluar dari kereta saya boleh menjadi excruciatingly panas. Jadi bayangkan berapa panas ia boleh masuk ke dalam rumah anjing kecil. Supaya anjing saya masih boleh meluangkan masa di luar pada musim bunga dan musim panas, saya memastikan bahawa saya telah melakukan beberapa kajian ke atas udara dingin rumah anjing untuk musim panas.

Perkara pertama yang perlu dicari dalam rumah anjing ialah mencari salah satu yang saiz yang sesuai. Walaupun anjing anda kecil sekarang, dia boleh tumbuh lebih besar kemudian hari, dan ia adalah penting bahawa anda mendapatkan rumah anjing yang akan memberikan anjing anda dengan bilik yang mencukupi. Kemudian, mencari penebat. Jika anda akan menyejukkan rumah anjing anda, anda akan mahu untuk pastikan bahawa kedua-dua bumbung dan dinding dengan betul dilindungi, hanya kerana anda akan di rumah anda sendiri. Ini membuat peranti penyejukan yang lebih cekap, akan menjimatkan wang anda, dan akan membuat anjing anda lebih selesa.

Apabila anda meletakkan mana-mana anjing berhawa dingin rumah bagi musim panas, atau rumah anjing malah, pastikan bahawa ia tidak diletakkan secara langsung di tanah. Anda akan mahu untuk mempunyai beberapa inci ruang antara tanah dan rumah anjing supaya udara dengan betul boleh bergerak di sekitar. Apabila anjing anda berbaring, haba yang dibina, tetapi apabila anda mempunyai ruang di bawah rumah anjing, mereka boleh kekal sejuk.

Jelas sekali, setiap rumah anjing mempunyai windows, tetapi apabila anda mempunyai penghawa dingin untuk menyejukkan rumah anjing anda, anda akan mahu windows tersebut hampir ditutup. Anjing anda akan masih mahu lihat melalui tingkap dan anda tidak mahu mereka berada di rumah anjing tertutup sepenuhnya, tetapi dengan windows yang lebih kecil atau keluar kecil yang menutup, anda akan menjimatkan wang dan memberikan mereka lebih banyak penyejukan.

Akhirnya, kedudukan rumah anjing anda adalah sangat penting. Jika anda cuba untuk menyimpan sejuk anjing anda, kemudian memikirkan di mana bawah naungan akan selepas waktu makan tengahari, dan meletakkan rumah anjing di sana. Cahaya matahari kurang langsung anjing mendapat, masa sejuk ia akan sepanjang hari. Jika anda boleh menyimpan rumah anjing anda daripada matahari sepanjang hari, maka anda mungkin tidak perlu cool semua. Apabila anda membeli rumah untuk musim panas anjing berhawa dingin, ingat bahawa anjing anda keselesaan perlu penuh kebimbangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *