Akan mudah alih lipatan Keselamatan pintu pintu Gunting mudah, mudah untuk digunakan

Akan mudah alih lipatan Keselamatan pintu pintu Gunting mudah, mudah untuk digunakan

Pintu-pintu Keselamatan lipat yang mudah alih akan accordion seperti halangan yang memperluaskan ke blok dari kawasan yang terhad seperti ruang kerja yang, di koridor atau Ruang simpanan. Mereka memberikan Keselamatan dan Keselamatan semasa membenarkan udara untuk disebarkan secara bebas melalui kawasan tersebut. Pintu Gunting seperti ini menawarkan kelebihan mudah alih. Mereka boleh berpindah ke pintu masuk mana-mana bilik atau lorong dan persediaan dalam masa beberapa minit.

Menyekat bidang-bidang tertentu dari kakitangan yang tidak dibenarkan telah sentiasa mempunyai cabaran yang dihadapi berkaitan. Cabaran terbesar telah pengudaraan. Pepejal halangan menghalang aliran udara ke kawasan pedalaman. Ini boleh menimbulkan masalah untuk menyimpan semua bahan-bahan kimia tertentu yang memerlukan suhu sejuk terus tidak meruap. Pepejal halangan berat dan mengambil masa yang lama untuk sediakan dan keluarkan. Akhirnya, sesetengah kawasan, seperti kemudahan seperti di rumah dan kawasan-kawasan perkhidmatan luaran tidak boleh secara efektif oleh besar pintu kayu, dinding atau pintu.

Dalam sesetengah kes juga, penghalang kukuh boleh benar-benar bekerja terhadap keselamatan. Pengawal dan kamera tidak boleh mengesan pencerobohan dari titik capaian yang lain jika pintu besar atau pepejal gate menyekat pintu masuk utama ke kawasan ini.

Pintu-pintu Keselamatan lipat yang mudah alih direka khusus untuk memenuhi cabaran-cabaran yang berkaitan dengan menyekat kawasan yang terhad yang memerlukan penglihatan dan pengudaraan.

Satu kelebihan yang jelas yang mereka tawarkan melalui pintu Gunting lain adalah mobiliti. Tugas berat pusing casters membenarkan mereka perlu segera berpindah ke tempat, dikembangkan, tetap di tempat, dan dikunci. Pintu akordeon memerlukan hanya dua dinding untuk pemasangan. Bilik-bilik ini mempunyai tekanan dipatenkan, mudah mengunci sistem yang membolehkan mereka untuk diperolehi di tempat tanpa pautan ke lantai atau dinding. Pautan pilihan tingkat disediakan, Walau bagaimanapun, jika anda memerlukan keselamatan tambahan.

Setiap pintu akordeon lipat dilengkapi dengan satu hasp standard Mangga. Kunci silinder boleh ditempah untuk sekuriti tambahan. Keboleh-kendalian, mudah alih, dan memudahkan pemasangan ini scissor ciri pintu, dua unit individu boleh digabungkan bersama-sama untuk mendapatkan mana-mana kawasan dalaman atau luaran dengan pintu masuk yang pelbagai.

Pintu-pintu Keselamatan akordeon mempunyai untuk menyelesaikan flated. Piket saluran dibuat daripada keluli tergalvani lembaran. Salutan fosfat zink/besi yang melindungi pintu Gunting dari hakisan. Yang bermutu tinggi, electrostatically Gunaan serbuk kot selesai membuat mudah alih lipat Keselamatan pintu tahan impak dan super tahan lama.

Semua unit akan GREENGUARD kanak-kanak & sekolah Certified(SM).

Pintu akordeon mudah alih telah menemui cara mereka ke dalam pelbagai jenis perniagaan dan organisasi.
Pensijilan untuk kegunaan sekolah, bersama-sama dengan pergerakan dan memudahkan pemasangan, mereka membuat mereka ideal untuk digunakan pada tinggi rendah, rendah, dan sekolah menengah kampus. Pintu-pintu Keselamatan lipat yang mudah alih digunakan untuk menyekat akses lorong selepas sekolah ditutup untuk hari tersebut. Pengawal Keselamatan sekolah dan kamera keselamatan masih boleh memantau disekat kemudahan seperti di rumah kerana pintu membenarkan keterlihatan jelas walaupun berkembang dan dikunci.

Peruncit dan pusat-pusat pengedaran runcit menggunakan pintu Gunting untuk mengehadkan akses kepada inventori yang tidak lagi dijangka stok. Pusat membeli-belah dan pusat-pusat jalur menggunakan mereka untuk menyekat akses ke kawasan-kawasan di bawah remodel, atau yang sedang dalam proses sedang dibersihkan.

Kemudahan perkilangan dan gudang secara rutin menggunakan pintu-pintu Keselamatan lipat yang mudah alih untuk menghalang akses tidak sah ke bilik kerja, jentera berat dan menyimpan bahan yang sensitif.

Almari XPB. Baca lebih lanjut tentang keselamatan pintu lipat. pintu-pintu Keselamatan. pintu-pintu keselamatan yang lipat.

Almari XPB. Baca lebih lanjut tentang keselamatan pintu lipat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *