Akan lelaki psikologi obses dengan saiz zakar mereka sendiri?

Akan lelaki psikologi obses dengan saiz zakar mereka sendiri?

Kebanyakan lelaki apabila diberi peluang akan mahu untuk meningkatkan saiz zakar mereka. Jika anda hanya melakukan carian “Pembesaran zakar”, anda akan menemui beribu-ribu laman web yang mendakwa bahawa mereka boleh meningkatkan saiz zakar anda. Anda mungkin akan menerima e-mel spam mengenai perkara ini juga, bukan? Hanya semata-mata, ini bermakna bahawa terdapat permintaan yang besar untuk saiz zakar penambahbaikan produk dan perkhidmatan.

Jadi Adakah saiz zakar seorang lelaki benar-benar perkara-perkara untuk wanita? Baik, menurut laporan semalam, saiz zakar yang kadang-kadang perkara, dan kadang-kadang ia tidak. Mengapa, kerana setiap wanita mempunyai keutamaan fizikal dan psikologi mereka sendiri individu apabila ia datang kepada seksualiti mereka sendiri.

Di laporan yang sama, satu tinjauan 556 wanita yang berumur dari 19 49 diminta sama ada zakar panjang dan ukur lilit perkara kepada mereka. Dapatan kajian adalah seperti berikut:-

a) 18% daripada mereka mengatakan bahawa panjang zakar adalah sangat penting.

b) 22% wanita berkata, ukur lilit zakar sangat penting.

c) 57% daripada mereka berkata, panjang zakar adalah agak penting.

d) 53% berkata bahawa lilitan zakar hanya agak penting.

e) 25% berkata panjang zakar adalah tidak penting.

f) 25% berkata ukur lilit zakar tidak penting sekali.

Walau bagaimanapun, kecacatan di dalam kajian ini adalah bahawa ia tidak menyatakan saiz optimum perlu. Oleh itu, wanita yang merasakan bahawa saiz zakar mattered sangat mungkin mempunyai pemikiran yang berbeza tentang apa saiz zakar yang ideal kepada mereka. Walau bagaimanapun, kajian ini masih petunjuk apa yang wanita fikirkan tentang saiz zakar untuk mempunyai pertemuan seksual yang memuaskan.

Dalam satu lagi kajian, penyelidik telah wanita membaca literatur erotik dan diminta untuk kadar mereka pada eroticism daripada petikan tersebut. Satu-satunya perkara yang telah berubah di dalam literatur ialah saiz penises yang disebut di dalamnya. Walaupun sesetengah wanita pula menegaskan bahawa penises yang lebih besar adalah lebih erotik, perbezaan itu tidak cukup besar untuk menjadi empirikal. Oleh itu kajian ini seolah-olah menunjukkan bahawa sekurang-kurangnya dalam dunia fantasi erotik, saiz zakar tidak mungkin satu faktor yang penting untuk sesetengah wanita.

Walau bagaimanapun, perkara-perkara yang seolah-olah menjadi sangat berbeza dengan lelaki. Entah bagaimana, ramai lelaki mempunyai mendalam biasa dengan saiz zakar mereka dan bimbang tentang saiz zakar mereka sekarang dan kemudian. Berikut adalah beberapa fakta membuktikan bahawa.

a) banyak kajian telah menunjukkan bahawa kebanyakan manusia memandang rendah saiz zakar mereka sendiri dan Berapakah saiz purata zakar yg terlalu tinggi.

b) untuk kaji selidik dalam talian daripada kira-kira 50,000 orang daripada kedua-dua jantina mendapati bahawa manakala 85% daripada wanita telah berpuas hati dengan saiz zakar pasangan seksual mereka, hanya 55% daripada orang-orang berpuashati dengan saiz sendiri. Bukankah ini 470jenis?

c) pakar bedah kosmetik telah melaporkan bahawa kebanyakan lelaki yang mendapatkan pembedahan Pembesaran zakar malah mempunyai penises julat purata saiz walaupun kepercayaan mereka sendiri bahawa mereka telah dicks luar biasa kecil.

Jadi Mengapa Adakah lelaki lebih sibuk dengan saiz zakar mereka berbanding wanita? Adakah ia kekurangan diri atau Adakah tanggapan bahawa lelaki dengan penises yang lebih besar adalah lebih macho di maleness mereka?

Jadi Adakah saiz zakar anda benar-benar perkara-perkara yang anda? Jika ia tidak mengganggu anda wanita, mengapa harus ia akan mengganggu anda? Adakah ia hanya persepsi anda sendiri psikologi? Berfikir tentang itu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *