Ais krim di Finest yang dengan Yonana

Ais krim di Finest yang dengan Yonana

Terdapat sekarang alternatif yang lebih sihat untuk cuaca panas terkenal konvensional menganggap sumbangan Mesin Yonana. Dari mana-mana sahaja di dunia apabila musim panas dan haba, menyerlahkan salah melayan pernah mana-mana yang orang pergi splurge terakhir adalah ais krim. Walau bagaimanapun bagi yang mementingkan kesihatan orang di luar sana, mereka boleh memilih untuk menjauhkan diri daripada melayan hebat ini. Ini adalah di mana keindahan sebuah mesin ini akan menarik mereka. Kelebihan membuat Aiskrim buatan sendiri adalah anda tahu apa yang anda letakkan di atasnya dan dengan itu boleh memilih alternatif yang lebih sihat kepada pelbagai bahan-bahan yang dianggap sebagai penyumbang utama pertambahan berat badan dan kesan-kesan lain. Di samping itu, cuba membaca bahan-bahan yang dikirim receptacles konvensional ais krim dan anda akan membaca bahan-bahan yang anda mungkin juga tidak biasa dengan. Ini menjadikannya sesuai untuk kanak-kanak kerana anda pasti tiada bahan pengawet yang digunakan oleh mereka yang membuat mereka melayan beku kegemaran sihat dan berkhasiat. Ini juga merupakan cara terbaik bagi mereka untuk mengambil buah-buahan jika mereka berani untuk memakannya.

Yonana ini adalah lagi satu ciptaan yang bijak yang satu ini sangat dialu-alukan kepada mana-mana dapur. Ia menggunakan pisang datang dengan ais krim yang sesuai juga bagi mereka yang Diet. Ini bermakna mereka yang lebih tegas mengenai pengambilan kalori mereka boleh membantu diri mereka sendiri dengan helpings yang lebih banyak berbanding dengan konvensional ais krim. Selain pisang, buah-buahan jenis lain boleh digunakan supaya anda datang dengan variasi berbeza aiskrim untuk rekah berbeza. Anda boleh mix dan match buah-buahan lain untuk pergi dengan pisang tersebut dan datang dengan Varieti baru itu. Kami adalah semua menyedari tuntutan pemasaran yang berbeza daripada sesetengah produk yang 100% buah-buahan. Dengan mesin ini, ini adalah sangat mungkin banyak kerana semua yang anda gunakan adalah buah-buahan (dan mungkin beberapa bahan lain yang anda mahu untuk percubaan untuk datang ke dengan resipi baru). Mesin Yonana hanya mengambil ruang yang kecil, ia boleh dilakukan dengan mudah juga. Ia boleh memberi manfaat juga kepada kewangan anda kerana berbanding membeli ais krim di pasaran atau dari peruncit yang membuat ais krim dari mesin ini adalah jauh lebih murah. Anda juga boleh memilih bahan-bahan yang anda mahu pada Aiskrim anda supaya anda dijamin meletakkan tiada bahan pengawet dan bahan-bahan lain sama yang mungkin menghasilkan kesan yang tidak diingini pada badan anda. Untuk mesin yang tidak kelihatan terlalu tersergam indah, adalah menghairankan tahan lama. Di samping itu ianya juga yang harus dibersihkan.

Aiskrim buatan sendiri telah mendapat flack buruk kerana potensi penyakit yang telah dikaitkan dengan dahulu, terutamanya salmonella daripada undercooked telur. Walau bagaimanapun risiko bahawa ini bukan lagi menjadi kebimbangan kini melalui mesin ini kerana tidak menggunakan telur untuk muncul dengan ais krim dengan konsisten yang sempurna. Ais krim tidak pernah ini baik dan berkhasiat sebelum. Kandungan nutrien ais krim dari mesin ini meningkat kerana bilangan buah-buahan dan lain-lain bahan-bahan yang sihat ditambah kepadanya. Seluruh ahli keluarga akan pasti suka. Anda boleh kini juga berkhidmat melayan masing-masing untuk tetamu anda yang akan membuat mereka meminta untuk maklumat lanjut. Yang kata ais krim tidak boleh menyertai tanpa cramming jumlah yang cukup besar kalori, gula dan lemak dalam badan anda? Dengan mesin Yonana, anda boleh memanjakan diri anda gigi manis dan menjadi sihat pada masa yang sama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *