Air Kangen di Enagic, ianya sebenar?

Air Kangen di Enagic, ianya sebenar?

Ditubuhkan pada tahun 2003, LifeVantage Corporation adalah sebuah awam (ticker LFVN) Syarikat MLM yang mengkhususkan dalam barang-barang anti-penuaan yang saintifik menggunakan suplemen Protandim yang dikaji secara klinikal.

Kisah menarik LifeVantage

Saham di LifeVantage pergi itu melonjak tinggi kembali pada 2005 selepas mereka membuat awam kajian-kajian klinikal dan televisyen istimewa oleh ABC, Papar dan PBS mengenai Protandim produk mereka pada tahun 2005, syarikat saham pergi itu melonjak tinggi. Ini publisiti awal dihantar saham mereka sehingga lebih 20 ringgit sesaham tetapi ia tidak boleh mengekalkan ia tanpa jualan untuk menyokong gembar-gembur media. Pada masa ini Protantim ini hanya ditawarkan melalui saluran runcit dan jualan kedai pemakanan adalah sangat mengecewakan.

Pada April 2009, selepas lebih daripada enam bulan mengatur, merancang dan penyelidikan mereka beralih kepada MLM untuk distribution|Selepas lebih daripada 6 bulan mengatur, perancangan dan persediaan, bulan Mei 2009. Tidak menghairankan bagi mereka yang memahami kuasa rangkaian pemasaran, jualan LifeVantage telah secara mendadak meningkat dan dengan itu nilai saham mereka telah tiga kali lebih ganda dari tempat yang rendah kurang daripada $0.10 pada November 2008. Saya tidak mahu melompat kepada kesimpulan, tetapi ia kelihatan seperti MLM membuktikan akan saman besar.

Dengan setiap penilaian, mari kita mulakan dengan titik yang paling mudah untuk mengesan penipuan… BARANGAN!

Kajian Protandim – saya tidak boleh bercakap untuk produk kerana saya belum lagi cuba ia bercakap bagi produk. Apa yang boleh saya katakan adalah, saya lebih cenderung untuk menguji daripada mana-mana barangan pemakanan lain yang saya lihat akhir-akhir ini kerana banyak kajian klinikal dan rakan sebaya dikaji penyelidikan yang digunakan di atasnya. Sedikit lebih dari dua puluh Universiti telah memulakan beberapa kajian perubatan yang self-funded pada produk di sambungan ke sambungan mengenai anti-penuaan dan penyakit. Beberapa telah dicapai dan yang tersenarai di www.pubmed.gov di bawah Protandim untuk melihat.

Berbeza dengan kebanyakan barangan pemakanan, Protandim bukanlah antioksidan dengan tambahan sebaliknya ia adalah barangan yang mengaktifkan pengeluaran badan sendiri enzim semulajadi di mana badan menggunakan untuk memusnahkan radikal bebas. Kajian klinikal muncul untuk menunjukkan bahawa ia adalah cara yang lebih cekap daripada mengambil antioksidan luar untuk tujuan ini. () Laman web korporat LifeVantage senarai akses ke semua kajian, maklumat dan berita video siaran pada produk mereka yang menerangkan bagaimana kerja-kerja Protandim dan apa yang ia lakukan.

Protandim’s “keistimewaan” dari segi pemasaran…

Tidak seperti kebanyakan rangkaian perniagaan yang mesti menggunakan shtick “mencubanya (30, 60 atau 90 hari) dan melihat bagaimana anda rasa” yang lama, LifeVantage pengedar akan dapat totruthfully yang mengatakan bahawa Protandim klinikal terbukti untuk mengurangkan tekanan oksidatif memperlahankan kadar penuaan sel yang yang 20 tahun.

Kita semua tahu bahawa ini adalah tidak mencukupi untuk menjayakan Perniagaan, tetapi ia adalah pengenalan untuk pengedar. Selalunya bahagian yang paling sukar dalam membina sebuah syarikat rangkaian pemakanan semakin orang-orang untuk mencuba produk dan LifeVantage seolah-olah mempunyai sedikit kelebihan dalam perkara ini.

Bagi kos Protandim, saya terkejut juga. Dalam industri di mana produk autoships yang rutin lebih 100 ringgit sebulan, sebulan autoship bekalan Protandim untuk runcit “pilihan pelanggan” adalah hanya $39! Harga ini adalah jauh kurang daripada norma Perniagaan, sekaligus menjadikan ia boleh dicapai untuk memperolehi runcit sebenar pengguna.

Protandim bukan sahaja produk Syarikat ini, LifeVantage juga mempunyai produk penjagaan kulit yang dipanggil TrueScience iaitu krim kulit yang direka dengan sifat-sifat anti-penuaan Protandim. Apa yang hebat tentang barisan produk keseluruhan ialah kesederhanaan; hanya dua asas produk, dengan satu tujahan jualan yang asas, dan dengan harga yang benar-benar tidak mahal.

Pada penghujung hari ia akan mengambil lebih daripada penyelidikan dan gembar-gembur untuk produk untuk membuatnya. Protandim perlu membuat kesan yang ketara pada kesihatan keseluruhan individu-individu yang mengambilnya, sama ada ia menjadi lebih banyak tenaga, tidur yang lebih baik tidak mendapat sakit yang kerap, dan sebagainya. Tidak ada orang-orang yang terlalu banyak yang akan membelanjakan wang sesuatu produk setiap bulan kajian sahaja. Jika anda membaca artikel ini dan telah benar-benar mencuba, sila berasa bebas memberi kami pendapat pada produk.

Pelan LifeVantage Comp

Pelan comp MLM adalah begitu lumayan, bahawa saya tidak akan pergi ke sana. Terdapat banyak wang boleh didapati di setiap Pelan comp MLM asalkan ia adalah undang-undang. Jika anda mendengar seseorang tentang bagaimana pelan pampasan MLM mereka membayar tertinggi dalam perniagaan, peluang besar yang berlaku di sesuatu yang tidak kena.

Teknikal bercakap LifeVantage Maksimumkan puak komp unilevel membayar turun 9 tahap dinamik Mampat dengan potensi untuk bonus padanan pada peringkat pertama 4 dan bonus dikodkan untuk pra pakej LifeVantage yang membolehkan untuk bonus untuk diperolehi melalui kedalaman yang tak terhingga. Jika tiada ini masuk akal untuk anda Jangan bimbang tentang hal itu.

Bahagian yang paling penting tentang puak komp adalah legit, kerana ia hanya membayar komisen jualan produk. LifeVantage telah mengambil satu langkah tambahan untuk menggalakkan pergerakan produk saya terutamanya suka dan yang tidak banyak untuk memastikan keesahan. Seperti tiap-tiap Syarikat, pengedar perlu menginap layak untuk mendapat komisen, di LifeVantage ini bermakna dua ratus PV setiap bulan Jumlah peribadi. Bahagian yang baik ialah bahawa jumlah yang dihasilkan dari peribadi “pelanggan diutamakan” mengurangkan volum peribadi syarat-syarat untuk pengedar. Ini bermakna bahawa sebagai Pengedar, jika saya mempunyai cukup peribadi pelanggan yang mengambil produk, saya boleh mengurangkan keperluan jumlah peribadi saya bulanan ke minimum 30 PV.

Tingkah-laku yang ganjaran akan diulang supaya apabila anda melihat ganjaran syarikat pendaftaran runcit benar “pilihan pelanggan” (pengguna membeli produk itu, tetapi orang-orang yang tidak menyertai peluang perniagaan tetapi masih mendapatkan produk), anda kemungkinan besar akan mempunyai seorang pelanggan yang tinggi kepada Pengedar nisbah. Salah satu perkara yang paling berpengaruh yang peguam dan FTC melihat apabila menentukan jika Syarikat dalam skim piramid atau tidak adalah nisbah ini di sini…

LifeVantage – Syarikat dan kepimpinan

Selain sejarah singkat saya telah dinyatakan di atas, Terdapat beberapa tempat terkenal kepentingan butir-butir mengenai Syarikat. Syarikat adalah ahli Persatuan penjualan langsung (dan (-) BBB. Mereka telah terlibat dalam dan menetap saman dengan Pharm. Dalam tuntutan ini, mereka telah dikatakan telah conspired dengan bekas Pharm pengurusan/pengedar untuk memecahkan kontrak dan beralih kepada Syarikat. Ia telah diselesaikan bagi 400,000 walaupun saman meminta ganti rugi daripada 250 juta. Ini adalah hampir kejadian biasa dalam industri pemasaran rangkaian supaya anda tidak perlu bimbang tentang hal itu.

Kepimpinan di sebalik Syarikat adalah David Brown, yang digunakan dengan Metabolife sebagai Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengarah Sains yang juga memacu Protandim, Dr. Joe McCord. Ia adalah ketara bahawa Dr. McCord adalah co-discoverer enzim antioksida dan hubungan mereka secara percuma radikal pada tahun 1968 di Duke University. Ianya juga baik untuk mengetahui bahawa LifeVantage mempunyai penasihat undang-undang dalaman yang veteran dengan Eric Marchant, yang telah counseled Marketings Multi-Level multinasional 100 juta dolar pada masa lalu.

Mari kita lihat sejenak di industri dan pertandingan

Kita semua tahu bahawa pemakanan adalah tulang belakang industri MLM dan ada yang tidak ada keraguan dalam fikiran saya bahawa dalam industri kesihatan dan kesihatan semakin berkembang dan akan terus berkembang. Pada yang sebaliknya pula saya fikir hari ini anda mempunyai beban lebih untuk syarikat-syarikat yang memasuki ke dalam industri dan sangat mudah untuk hilang di tengah-tengah muddle dan keadaan kucar-kacir melainkan anda mempunyai sesuatu yang unik… Saya rasa LifeVantage telah saja. Dengan titik harga produk rendah dan jenis penyelidikan dan gembar-gembur di belakang Protandim, pada pendapat saya, mereka akan berbuat baik dalam industri MLM.

Perkataan akhir…

Syarikat ini menjual produk yang sah pada titik harga sebenar pelanggan mampu dan pasaran melalui pampasan MLM satu rancangan yang bagi saya pepejal yang lebih dipercayai berbanding MLM biasa anda. Walaupun terdapat banyak kajian dan publisiti di sebalik Syarikat ini, anda masih perlu untuk memastikan keyakinan anda adalah 100% di belakang sebelum bermula. Dalam MLM, anda akan dapat menjual sesuatu produk jika anda benar-benar beriman dan anda tidak boleh perdagangan amaun apa-apa penyelidikan untuk itu. Jarak pergi atau tidak. Syarikat akan berusaha hanya jika anda bekerja.

Kami nyaris telah tercalar permukaan di ikuti pautan untuk analisis mendalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *