Agenda baru kerajaan-merompak rakyat daripada cara hidup mereka

Agenda baru kerajaan-merompak rakyat daripada cara hidup mereka

Ahli-ahli politik telah melanda lagi – masa ini menyerang simpanan untuk persaraan anda, penjagaan kesihatan, dan memberi kesan kepada hidup anda dalam cara-cara dastardly yang lebih banyak yang anda pernah terfikir mungkin – dan anda mungkin telah pun meminta mereka untuk melakukannya. Ya, ia adalah sebuah kisah yang sedih tetapi benar mempercayai dan membiarkan kerajaan aka politik, jalankan kehidupan kita.

Ahli-ahli politik telah meletakkan undang-undang baru ke dalam buku yang akan membolehkan Kerajaan mengambil (confiscate) hampir $4 dari setiap $100 pendapatan pelaburan yang anda buat-pelaburan ini termasuk faedah, dividen, anuiti, royalti, keuntungan modal dan pendapatan sewa. Cukai ini adalah di atas apa yang anda sudah bayar dalam bentuk lain-lain cukai atas pendapatan.

Lapan belas bulan dari sekarang anda juga perlu membayar cukai tambahan untuk Perkhidmatan jika anda menjalani ujian, kencing manis bersama pembedahan penggantian, MRI dan imbasan CAT, penentu rentak, dan stent, anda mungkin tertakluk kepada cukai baru, cukai yang snuck ke dalam Rang undang-undang penjagaan kesihatan sebagai sebahagian daripada pelan Obama untuk menyelamatkan America. B.S.

Pemimpin Demokratik House Nancy Pelosi menyimpulkan semua apabila dia menyatakan, “Kita perlu meluluskan rang undang-undang ini supaya anda boleh mengetahui apa yang ada di dalamnya.” Kenyataan beliau adalah satu petunjuk yang baik bahawa masyarakat Amerika Syarikat adalah untuk menjadi bamboozled. Pemikiran bodoh itu adalah serupa dengan menandatangani dokumen undang-undang tanpa membaca hanya untuk mengetahui anda hanya memindahkan akaun bank seluruh untuk beberapa pokrol buluh Willy licin.

Beberapa peruntukan undang-undang ini sudah dalam buku. Penampilan mereka bermula pada Januari 2011, dan lain-lain pergi berkuat kuasa pada 2013 dan 2014. Apa yang boleh anda lakukan? Tulis anda Senator dan ahli Kongres SEMALAM. Menuntut penjelasan mengenai pendirian mereka dan jika mereka memilih untuk Rang undang-undang mereka tidak pernah membaca bertanya mengapa mereka telah yang bodoh, maka mengundi mereka keluar dari pejabat. Mereka tidak di dalamnya untuk berkhidmat demi kebaikan anda.

Ancaman terbesar kepada wang anda dan cara hidup di Amerika Syarikat adalah kesediaan kerajaan kita untuk mencetak jalan keluar dari masalah. Itulah bodoh, terlalu. Percetakan wang bukanlah satu cara yang anda corral masalah struktur hutang. Yang sama seperti anda menulis cek buruk, sambil menyatakan anda mempunyai wang untuk menanggung hutang anda. Ia tidak bekerja untuk Great Britain berikut WWI dan WWII dan ia masih tidak berfungsi dengan cara ini tahun 2011. Mencetak wang untuk menampung hutang yang membawa kepada inflasi yang tidak terkawal, kerana akhirnya nilai kupon dolar akan menjadi bernilai kurang – aka tidak bernilai.

Mahu bukti? Hidupkan TV anda dan Lihatlah apa yang berlaku di Eropah. Greece adalah kira-kira untuk lalai pada hutangnya. Itali adalah di jalan lurus Pengarah yang jauh lebih mendalam dan akan lalai, terlalu. Lalai daripada kedua-dua negara yang semata-mata akan terjun Europe ke hutang dan krisis kewangan yang akan membawa kepada inflasi besar-besaran. Hutang yang dibawa oleh Perancis, Jerman dan Amerika Syarikat tempat kami jika kejatuhan kewangan. Hasilnya Amerika Syarikat akan meningkatkan perbelanjaan defisit digunakan, mencetak lebih banyak wang dan memburukkan lagi keadaan. Asing pemiutang sudah mula meninggalkan kami Perbendaharaan pasaran di hadapan global kewangan runtuh kerana sumber-sumber yang membawa hutang di Eropah, sesetengah 33%, yang datang daripada dana pasaran wang Amerika.

Semua ini adalah disebabkan oleh kebodohan ricih pada tahap yang berbeza-beza. Bagaimana? Ingat Bilakah institusi perbankan telah pinjaman gadai janji jumbo, saya bercakap tentang pinjaman dikejutkan daripada $250,000 – $400,000, kepada orang-orang yang berpendapatan tidak lebih daripada $ 40,000/Tahunan. Gila. Kerajaan AS yang terhutang lebih daripada ia mengambil masa, kemudian mencetak lebih banyak wang untuk menampung hutang. Syarikat-syarikat besar, pertubuhan dengan beban hutang yang dua kali lebih tinggi daripada aliran hasil mereka mendapatkan bailouts daripada kerajaan Amerika Syarikat untuk memastikan mereka negara Five.

Mahu menghentikan gila ini? Tiada bailouts yang lebih banyak. Berhenti percetakan wang. Tiada lagi kuantitatif meredakan oleh Persekutuan tersebut. Menyusun semula undang-undang cukai IRS. Institut cukai jualan Persekutuan; Ya, saya tahu ia akan PAINFUL, tetapi menganggap akibat, inflasi yang sangat baik boleh menolak sebuku roti untuk $6 atau $7 $28 gelen gas, dan lain-lain produk ruji luar kuasa membeli lebih daripada 70% daripada semua rakyat Amerika. America tidak dapat menyimpan jalan keluar dari krisis hutang, tidak kira apa yang ahli-ahli politik memberitahu anda. Jawatankuasa yang dibawakan Khas oleh Obama untuk menjimatkan wang tidak akan berfungsi. Amerika Syarikat memerlukan hasil, kod cukai tidak mewah dan manipulasi kewangan. Hubungi wakil dan menuntut satu resolusi pada bulan ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *