ADHD disyorkan Diet – garis panduan untuk ibu bapa yang sibuk

ADHD disyorkan Diet – garis panduan untuk ibu bapa yang sibuk

Saya yakin anda tidak tahu bahawa anda boleh membeli daun khat (yang semulajadi amphetamine) pada beberapa greengrocers di UK! Loji dan daun tidak dianggap menyalahi undang-undang dan secara terbuka dijual tidak seperti Eropah dan Amerika di mana mereka diharamkan. Tidak, saya tidak mencadangkan khat sebagai salah satu daripada sejumlah ADHD yang disyorkan Diet tetapi hanya untuk menyatakan bahawa kesan-kesan sampingan khat yang hampir sama dengan orang-orang dadah amphetamine yang ditetapkan dalam kuantiti yang besar. Salah satu daripadanya adalah bahawa ia boleh membuat kesihatan mental lebih teruk masalah, seperti paranoia. Ini adalah ubat yang bertujuan untuk merawat gangguan mental!

ADHD mengesyorkan diet yang semakin ramai ke hadapan kerana ibu bapa mencari cara yang lebih sihat melalui tabiat pemakanan yang baik untuk menggalakkan pembangunan yang sihat. Diketuai oleh wanita pertama Michelle Obama yang akan menjadi penanaman sayuran percuma sendiri organik dan racun perosak dalam White House Taman, terdapat peningkatan kesedaran tentang apa yang kita makan dan bagaimana ia boleh mempengaruhi kesihatan tubuh badan dan mental. Pemakanan untuk kanak-kanak dengan ADHD adalah item yang panas sekarang.

Pemakanan untuk kanak-kanak dengan ADHD perlu mengandungi asid lemak, besi dan magnesium yang mencukupi kerana semua ini telah terbukti mempunyai kesan pada tingkah laku dan mood. Dalam beberapa perbicaraan yang memberikan kanak-kanak tambahan asid lemak ini, mereka mendapati bahawa selepas tempoh tiga bulan, terdapat peningkatan yang ketara dalam membaca, ejaan, dan tingkah-laku yang umum. Kebanyakan ibu bapa akan sekarang memberi mereka kanak-kanak ADHD suplemen minyak ikan tapi melainkan kita tahu betul-betul di mana ikan ini telah datang dari, masih terdapat risiko kandungan merkuri yang tinggi. Kes lain yang lebih buruk daripada penyakit itu penawar. Satu-satunya cara untuk mengelakkan itu adalah untuk mencari jenama-jenama yang mempunyai reputasi yang baik yang berada di bawah pengawasan FDA dan yang kesucian bahan-bahan yang dijamin.

Kanak-kanak seolah-olah untuk persembahan di sekolah yang lebih baik selepas makan protein, dan bukannya karbohidrat. Itulah mengapa lebih protin pada Sarapan Pagi adalah idea yang hebat dan benar-benar mudah untuk melaksanakan. Apa-apa daripada telur, susu, yogurt dan daging putih akan baik-baik saja. Masalah dengan karbohidrat yang halus adalah bahawa mereka seolah-olah menyebabkan swing gula dalam darah dan ini boleh membawa kepada perasaan tidak menentu dan exacerbation yang lain-lain gejala ADHD. Lebih baik untuk menghapuskan atau hanya mengurangkan roti putih, pasta, kuih-muih dan kentang. Anda boleh pergi untuk wholemeal nasi dan roti. Buah-buahan dan kekacang adalah standbys besar yang sihat seperti makanan ringan.

Jika saya tahu dari mana-mana ADHD ajaib yang disyorkan diet, saya akan tidak akan menulis artikel ini, saya memberi jaminan kepada anda. Saya akan lawatan di Amerika Syarikat pada rancangan sembang TV dan memberi kuliah! Walau bagaimanapun, agak jujur, jika anda mengikuti garis panduan yang saya telah dinyatakan di atas, Terdapat tidak perlu membeli banyak buku-buku dengan ADHD kononnya yang disyorkan Diet. Apa-apa perubahan pemakanan yang anda buat, anda akan perlu untuk mempertimbangkan beberapa ADHD penyembuhan semulajadi untuk membantu anak anda dengan gejala-gejala ADHD. Pautan di bawah akan memberikan anda maklumat yang selamat, berkesan dan berpatutan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *