Adalah Zanaprin – bahan-bahan kekuatan preskripsi? Bagaimana ia hakikatnya?

Adalah Zanaprin – bahan-bahan kekuatan preskripsi? Bagaimana ia hakikatnya?

Terdapat tempat-tempat tertentu di dalam otak yang diperlukan untuk berkomunikasi dengan bahagian-bahagian lain badan. Dalam kes mesej atau isyarat ini terganggu, ia akan membawa kepada masalah dengan beberapa masalah yang menjadi kubur pada masa-masa. Terdapat cara-cara sebenar yang mesej-mesej dapat disampaikan kerana mereka sepatutnya perlu; di antara perkara-perkara ini boleh datang dari sumber-sumber semulajadi. Bahan-bahan yang digunakan dalam membuat Zanaprin adalah sepenuhnya semulajadi dan mungkin tidak menyebabkan kesan-kesan sampingan yang negatif tersebut.
Zanaprin adalah satu tambahan yang benar-benar semulajadi yang membantu anda mendapatkan kembali hidup anda dari jenis gangguan kebimbangan seperti kecelaruan keresahan sosial, kecelaruan keresahan umum, kecelaruan panik serta serangan kebimbangan sekali-sekala. Bahan-bahan yang digunakan dalam membuat Zanaprin yang berfungsi untuk membantu orang-orang yang melegakan dari simptom kebimbangan.

Bahan-bahan yang digunakan dalam Zanaprin:
1: Phenibut – Beta-phenyl-gamma-aminobutyric asid
Phenibut, dikenali sebagai Beta-phenyl-gamma-aminobutyric asid, membantu membenarkan badan kepada komun dengan sendiri. Ianya neurotransmitter yang melintasi di halangan darah otak dan juga membantu kawalan otot. Kerana ia berfungsi sebagai seorang penindas di otak, ia secara amnya dihargai dengan memberikan kesan yang menenangkan dan perasaan kesejahteraan. Kesan tranquilizing ini akan dikreditkan dengan menyediakan tidur yang tenang yang boleh membawa kepada peningkatan tenaga apabila bangun. Badan menghantar isyarat saraf ke otak dan sebaliknya. Kajian juga menunjukkan bahawa Phenibut telah meningkatkan ketahanan terhadap tekanan haba yang membawa kepada peningkatan kapasiti kerja serta memperbaiki kekuatan fizikal. Bayangkan, sesi senaman yang lebih bahagia dan lebih produktif!
Berfungsi badan dan saraf adalah perlu untuk mengekalkan keseimbangan dalam badan. Phenibut juga membantu mendapat tidur malam yang baik. Ini adalah penting bagi orang-orang yang mengalami kebimbangan. Tanpa tidur yang baik adalah tidak mungkin untuk menyembuh dari tekanan ia menjalani sepanjang hari badan dan otak tidak akan mendapat masa yang cukup untuk mempertahankan dirinya. Jika tidak ada betul dan rehat secukupnya, kebimbangan boleh menjejaskan.

L-theanine adalah-(asid Gamma-ethylamino-L-glutamik)

L-theanine adalah, dikenali sebagai asid Gamma-ethylamino-L-glutamik, boleh didapati dalam beberapa jenis teh Asia. Ia adalah suatu terbitan asid amino yang dikenali untuk menyeberangi halangan darah – otak. Kesannya pada asasnya diarahkan ke arah otak manusia, mengawal serotonin dan dopamine tahap dengan cara membantu dalam pembentukan Gamma amino butyric asid (GABA), neurotransmitter yang pembantut. Ramuan ini adalah serupa dengan Phenibut, dalam erti kata bahawa ia membantu tidur betul yang penting untuk penyembuhan badan dan otak berfungsi dengan baik. Ia membantu untuk mengurangkan kebimbangan dan tekanan. Selain daripada fakta bahawa L-theanine adalah juga mempunyai anti dan sel T mempertingkatkan ciri-ciri yang menyumbang untuk menghalang kerosakan sistem imun.

Taurina – (asid 2-Aminoethanesulfonic)

Bahan ini dikenali sebagai asid Aminoethanesulfonic kerja-kerja bersama-sama dengan Aminobutyric asid dalam membantu neurotransmitters tersebut. Taurina merupakan asid amino yang kedua paling banyak dalam otot selepas glutamine. Ia mengembang sel-sel dengan membantu otot untuk memegang lebih banyak air, sekali gus meningkatkan jumlah sel. Apabila ini berlaku, mengurangkan kebimbangan dan tekanan dan menyebabkan orang untuk menjadi calmer dalam situasi yang mendorong kebimbangan apabila berbanding untuk tekanan mereka alami dalam situasi yang sama di masa lalu.

GABA-(4-Aminobutyric asid)
Bahan ini boleh membantu dalam penghantaran mesej melalui neurotransmitters yang dalam otak dan sistem saraf. GABA berfungsi sebagai badan “peace maker”. Ia adalah bahan kimia di dalam otak kita yang mendorong kelonggaran dan pelepasan dari tekanan dan lain-lain bentuk kebimbangan. Ia juga meningkatkan tahap kecergasan dalam badan seseorang. Neurotransmitters bertanggungjawab untuk merangsang impuls saraf dari satu sel yang lain dan tersebar ia sepanjang keseluruhan sistem saraf.
Senarai manfaat yang boleh diperolehi daripada GABA adalah seperti berikut:
• Berkhidmat sebagai tranquilizers yang menenangkan saraf,
• Kebimbangan restrain mesej-mesej daripada sampai ke otak,
• Digunakan sebagai penawar untuk Sawan, tekanan darah tinggi dan ADHD (gangguan hiperaktiviti defisit perhatian)
• Berfungsi sebagai kesan menenangkan yang semulajadi untuk kesihatan otak,
• Menstabilkan serangan epilepsi,
• Beneficial dalam membantu mengubati skizofrenia,

Jadi kita boleh mengatakan bahawa Zanaprin adalah herba yang terbaik anti pil melegakan kebimbangan, terdiri daripada banyak bahan-bahan herba yang membantu mengurangkan kebimbangan. kita boleh dengan mudah adalah berbeza antara Zanaprin dan banyak ubat-ubatan anti-kerisauan yang preskripsi lain bahawa Zanaprin mempunyai kurang negatif kesan serta ketagihan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *