Adalah penawar semula jadi untuk asma hanya satu penipuan?

Adalah penawar semula jadi untuk asma hanya satu penipuan?

Anda mungkin berfikir bahawa ada ada cara untuk mengubati asma, tetapi Bagaimana jika saya memberitahu anda bahawa penawar bagi asma adalah dengan anda sekarang? Bagaimana jika saya juga memberitahu anda ia adalah sangat diperolehi mempunyai asma anda benar-benar hilang dengan ubat-ubatan anda inhaler dan preskripsi yang boleh sampah? Penawar bagi asma adalah anda, keupayaan badan anda untuk menyembuhkan, tetapi dapat membantu badan anda dengan penyembuhan; anda mesti terlebih dahulu ia dibekalkan dengan alat yang betul.

Anak saya mempunyai asma. Beliau adalah 4 apabila beliau didiagnosis. Kami meletakkan dia yang Nebuliser, telah inhaler untuk dan kita telah menggunakan preskripsi ubat-ubatan untuk mengawal gejala itu. Beliau kini adalah 6 dan benar-benar percuma asma Nya. Sudah 2 tahun sejak bout terakhir beliau dengannya dan kami terlupa apa yang ia adalah seperti duduk dalam pejabat doktor yang menunggu untuk dilihat. Rahmat apa! Beliau juga tidak pernah sejuk sejak itu. Saya juga tidak boleh mula untuk memberitahu anda bagaimana luar biasa tubuh manusia boleh jika kita hanya memberi alat-alat yang betul.

Terlebih dahulu anda perlu memahami apa boleh menyebabkan asma anda di tempat pertama. Kita juga percaya bahawa pencemaran alam sekitar adalah untuk menyalahkan. Pencemaran alam sekitar merupakan salah satu pencetus terbesar dan ancaman terbesar kepada seseorang dengan asma. Apa yang membuatkan anda berfikir ia bukanlah perkara yang menyebabkan ia? Ia adalah rahsia lagi bahawa bahan pencemar di dalam badan yang menyebabkan kerosakan, penyakit dan keuzuran. Bagaimana jika hanya mengeluarkan toksik dalam membina bahawa anda mempunyai dalam diri anda, boleh membantu anda mengatasi apa jua penyakit yang datang kepada anda, termasuk asma?

Itu adalah apa yang kita lakukan dengan anak saya sekarang 6 tahun. Kami dialih keluar bahan cemar dari tubuhnya dan perjuangan beliau dengan asma menjadi satu perkara yang sebelum ini. Pula yang menunjukkan kepada kita bahawa ia adalah benar-benar bahan cemar alam sekitar di dalam tubuhnya yang menyebabkan asma itu? Benar-benar! Jadi, ianya tidak tipu bahawa ubat semula jadi yang boleh membantu anda mengatasi masalah asma dan penyakit-penyakit lain di untuk perkara itu. Ia adalah begitu mudah untuk digunakan serta kerana kami tidak pernah terpaksa tolak anak saya untuk menggunakannya. Beliau hanya bersetuju, membuka mulutnya untuk beberapa titis dan Datuk keluar untuk bermain dan melakukan perkara-perkara yang dia mahukan, sesuatu kanak-hanya untuk asma percuma kanak boleh lakukan.

Ketika ini anda ragu-mungkin sangat ragu mengenai kaedah yang kami gunakan ini dan saya tidak salahkan anda. Ia adalah benar-benar luar biasa apa yang alam semulajadi telah meletakkan di muka bumi ini untuk membantu kami, jadi banyak perkara yang kami hanya mula untuk benar-benar memahami. Jadi, ramai di antara kita menutup mata kita kepada perkara-perkara yang tidak benar-benar difahami, tetapi risiko adalah sebahagian daripada kehidupan Ya? Tanpa risiko Bagaimana Adakah kita mendapat apa-apa?

Kami telah mengambil risiko tersebut dengan anak saya dan kini dia menikmati kehidupan yang normal bernafas secara preskripsi ubat dan inhaler lozenges. Semua kerana kita melakukan satu perkara, keluarkan dari badan apa tidak tergolong tiada dan badan hanya sembuh sendiri. Adakah anda benar-benar ingin menjadi asma yang percuma? Penyembuhan dan kebebasan boleh klik sahaja, apa yang anda tunggu?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *