Adalah pedih ulu hati tanda awal kehamilan?

Adalah pedih ulu hati tanda awal kehamilan?

Jelas sekali setiap kali anda mempunyai pedih Ulu sekali-sekala hati anda tidak perlu untuk berjalan keluar dan melakukan ujian kehamilan. Sebaliknya ia bukanlah luar biasa untuk mengalami sensasi heartburning asid senak di trimester pertama anda.

Perkara keseluruhan loya yang dicetuskan dari anjakan hormon yang membuatkan bayi nutrien keperluan keutamaan nombor satu, bukan milik anda.

Pernahkah anda terfikir mengapa ibu starving masih boleh melahirkan bayi yang sihat? Ini adalah sifat ibu yang melindungi masa depan umat manusia. Bayi perlu mendapatkan penting mineral, vitamin dan protein untuk membentuk tisu yang sihat dan fungsi Bahasa Melayu, walaupun mereka perlu datang dari ibu tisu.

Jadi untuk menjawab soalan anda, Ya, tengah-tengah rakaman boleh menjadi tanda awal kehamilan.

Refluks asid, pedih ulu hati dan senak asid, apa-apa nama yang anda mahu untuk memanggilnya, dicetuskan daripada kekurangan mineral. Badan anda dan kanak-kanak itu di dalam badan anda, jika anda hamil, perlu mineral yang khas untuk memproses vitamin, bahan api anda DNA, enzim dan protein.

Ianya juga penting untuk tahu pedih ulu hati boleh disebabkan dari kekurangan asid penghadaman, yang dicetuskan daripada kekurangan mineral. Pundi hempedu, hati, pankreas dan perut anda memerlukan mineral ini penting untuk membuat asid dalam perut, hempedu dan enzim untuk pencernaan.

Jadi anda boleh bertaruh, jika anda mempunyai bayi, anda akan mengalami beberapa perubahan besar dan pedih ulu hati adalah hanya permulaan.

Perkara yang terbaik yang boleh anda lakukan adalah diminum dengan “berstruktur ‘ kaya mineral air yang penuh dengan chocked”ionik”ocean mineral. Ionically dikenakan mineral mempunyai banyak elektron, yang bukan sahaja melindungi tahap pH alkali anda, tetapi pastikan anda mempunyai stabile oksigen dan aktiviti antioksidan yang berterusan di peringkat selular anda.

Perlu diingat bayi anda adalah di peringkat selular dan akan mempunyai keutamaan biologi ke atas “segala-galanya.”

Apa yang perlu anda lakukan tentang gejala-gejala pedih ulu hati?

Perkara terakhir yang anda mahu lakukan adalah mula popping menukarkan antasid, atau sebarang antacid untuk perkara itu.

Ingat, jika anda hamil, pedih ulu hati anda kemungkinan besar dari kekurangan mineral semulajadi lautan dalam darah. Ini mewujudkan kekurangan yang habis anda asid dalam perut, jadi meletakkan antasid dalam perut anda hanya akan meneutralkan asid perut yang anda tinggalkan, membuat anda lebih teruk ketidakseimbangan.

Saintis Sweden membuktikan tahun lalu bahawa antasid mendatangkan lebih banyak mudarat daripada kebaikan.

Anda boleh bertanya diri anda, jika saya tidak mempunyai cukup asid perut adalah mengapa pedih ulu hati, atau refluks asid, membuat saya merasa seperti saya mempunyai perut terlalu banyak asid – tidak bahawa mengapa ia membakar begitu banyak?

Jawapannya ialah kerana makanan anda tidak mencernakan makanan dengan sempurna, disebabkan kekurangan asid dalam perut… usus anda perlahan dan anda akan mengisi dengan makanan yang tidak hadam.

Dalam cubaan terdesak bagi badan untuk mencerna makanan ini di dalam perut anda, ia meletakkan Keluar “disebabkan” asid gastrik, daripada pengeluaran yang mantap itu.

Asid ini “lonjakan” disuntik dari bahagian atas lapisan perut anda dan oleh itu duduk di atas makanan anda, cerucuk dalam perut anda.

Jadi apabila anda bengkok ke atas, berbaring atau makan sekali lagi, ini caustic, asid jahat dipaksa naik ke tekak anda.

Itulah secara ringkas.

Jadi mendapatkan sumber air beralkali, atau menambah kalsium garam atau batu karang laut Celtic yang bertapis untuk air anda meningkatkan electrolytes anda-Elakkan alkohol, tembakau, kafein, gula dan garam serta berminyak lemak haiwan dan minyak yang ditapis untuk sementara waktu, Makan banyak salad dan veges, tetapi Elakkan salad kecil.

Walaupun arnab tidak dapat mencerna ice berg salad. Makan makanan buah-buahan antara anda dan juga minum anda namun air, atau sekurang-kurangnya satu jam sebelum anda makan.

Anda tidak mahu mencairkan asid perut yang anda mempunyai.

Anda dilahirkan untuk sembuh,

Todd M. Faassé

Ekologi Kesihatan
Menyebarkan perkataan!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *