Adalah lebih baik daripada tidak Hypnosis Subliminal Audio?

Adalah lebih baik daripada tidak Hypnosis Subliminal Audio?

Mesej-mesej subliminal telah ada masa yang panjang, tidak begitu lama tidak hypnosis, tetapi sejak tahun enam puluhan dan tujuh puluhan – sekurang-kurangnya dalam bentuk di mana mereka telah digunakan oleh masyarakat umum.

Subliminals sekarang duduk bersama-sama hypnosis sebagai satu cara kuat re-wiring minda bawah sedar. Menjadi lebih dan lebih popular kerana mudah mereka; benar-benar apa yang anda perlu lakukan adalah memainkan album dan mendengar – sukar untuk pergi salah, dan anda boleh mendengar bergerak, semasa belajar, dan walaupun tidur – ia adalah hampir mustahil untuk mendengar dengan betul. Ini adalah sebab utama mengapa mereka menjadi yang “baru hypnosis” – dengan hypnosis anda perlu duduk dan masukkan berkhayal dalam, manakala dengan subliminals anda boleh menggunakannya sementara anda meneruskan kehidupan anda.

Dengan keputusan yang agak sama ia tidak hairanlah bahawa lebih ramai orang akan beralih kepada subliminals; bagi hampir apa-apa dan segala-galanya – meningkatkan keyakinan, meningkatkan ingatan, membangunkan keyakinan diri, meningkatkan kesihatan, dan walaupun kini mempercepatkan keputusan dengan undang-undang tarikan.

Ia boleh menjadi satu kaedah yang menakjubkan pembangunan, tetapi ia masih tidak untuk semua orang – sesetengah orang salah percaya bahawa mereka akan berjaya tanpa perlu melakukan apa-apa. Malangnya, ini bukanlah kes – subliminals tidak ajaib, mereka hanya menyokong matlamat anda dan memberi anda satu rangsangan dan penetapan minda yang betul untuk berjaya.

Jadi mereka tidak bagi yang malas, tetapi jika anda serius tentang membuat perubahan dalam hidup dan mencapai matlamat anda kemudian mesej-mesej subliminal mungkin bekerja untuk anda – mereka mungkin hanya memberikan anda bahawa tepi yang anda Cari dan peluang kejayaan yang lebih besar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *