Adalah kesihatan dan kecergasan usahasama dalam takdir anda?

Adalah kesihatan dan kecergasan usahasama dalam takdir anda?

Pencipta produk kesihatan dan kecergasan mempunyai kebiasaan bekerja dengan sendirinya. Ini adalah satu perkara biasa, dan mungkin sebahagiannya disebabkan oleh fakta bahawa banyak daripada mereka mendapatkan mereka mula bekerja luar talian secara langsung dengan pelanggan mereka untuk membantu mereka mencapai matlamat kesihatan dan kecergasan mereka. Tetapi akhirnya ia dawns pada pencipta produk yang mereka boleh dapat dengan ketara mengembangkan perniagaan mereka dengan mengambil produk mereka dalam talian dan mencecah kepada asas pengguna besar yang ia mewakili.

Ianya biasanya pada titik ini bahawa mereka mendapat sedikit kejutan dan mencari kerja dalam talian yang banyak berbeza daripada bekerja di luar talian. Daripada interaksi satu-satu yang mereka digunakan untuk menangani apabila bertemu dengan pelanggan-pelanggan mereka, sekarang mereka penyiaran ke kekosongan dan sering mencari kekosongan tidak membalas. Di internet, mereka menemui, boleh menjadi tempat yang sunyi untuk pemasar kesihatan dan kecergasan.

Manakala di luar talian mereka mungkin telah membina asas pelanggan yang Amanah mereka, apabila mereka berada dalam talian mereka akan berkesan bermula lebih dari awal. Kini, mereka perlu membuktikan nilai mereka seluruh semula, seorang pelanggan pada satu-satu masa. Bagi kebanyakan orang, ia sudah cukup untuk memandu mereka di luar talian lagi. Pemikiran perlu penulisan artikel tuan, pembinaan Laman web dan seni pengewangan lokasi sudah cukup untuk membuat satu tertanya-tanya sama ada semua perlu usaha.

Tetapi ia tidak semestinya sebagai sukar untuk tarik seperti yang anda bayangkan. Tidak jika anda boleh mencari orang yang tepat untuk membantu anda. Mungkin juga orang yang betul untuk mengeluarkan beberapa kerja dari tangan anda dengan sekeping pai ini. Pasti, anda boleh membayar orang untuk lakukan kerja-kerja untuk anda jika anda mampu. Tetapi ramai yang tidak mampu untuk pergi laluan itu, dan sebaliknya mereka kelihatan lebih rapat pada idea usahasama. Usahasama, atau JV, merupakan kerjasama dua atau lebih pihak yang berkongsi beban kerja projek, lebih suka untuk menumpukan perhatian bahawa sebahagian daripada kerja-kerja yang mereka boleh lakukan dengan lebih mudah, kerana mereka mempunyai pengalaman, atau mereka mempunyai bakat semulajadi untuk kerja-kerja.

Syarikat usahasama boleh mencapai apa yang kerja-kerja parti tunggal yang tidak dapat mencapai dengan sendiri.

Jadi, jika anda seorang penerbit video senaman yang mempunyai sebarang masalah untuk mencipta video senaman yang baik, tetapi anda akan dahsyat apabila ia datang untuk meletakkan bersama-sama Laman web yang benar-benar boleh meyakinkan orang untuk membeli video, kemudian usahasama mungkin menuju ke hadapan. Anda mungkin berfikir bahawa anda hanya boleh menggunakan kerja-kerja rekabentuk, tetapi Realitinya adalah bahawa jika anda bekerja dengan seseorang yang mempunyai pengalaman dalam niche yang anda jual kepada, kemungkinan anda kejayaan akan banyak yang lebih tinggi.

Ini bermakna bahawa anda mungkin mahu cuba untuk bekerjasama dengan seseorang dalam niche senaman yang sama seperti diri anda, tetapi yang mungkin pemasaran produk yang benar-benar berbeza – bersenam pakaian, sebagai contoh, atau satu produk maklumat yang berkaitan dengan kehilangan berat badan melalui senaman sama yang muncul dalam video anda sendiri. Jika pihak yang satu lagi sudah tahu bagaimana untuk membina laman web dan mendapatkan pelanggan, tetapi mereka tidak pernah mempunyai sebarang pengalaman menghasilkan video, kemudian sebuah usahasama antara kedua-dua anda mungkin akal. Anda boleh masing-masing mencapai sesuatu yang pihak tidak mungkin berjaya dengan semata-mata.

Ini adalah idea di sebalik Carolyn Hansen usahasama keahlian pangkalan data untuk vendor dalam industri kesihatan dan kecergasan. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai usahasama dalam bidang ini, dan mengenali para profesional kesihatan dan Kecergasan, sampaikan diri anda ke laman web, Carolyn dan menyertai hari ini. Kemasukan adalah percuma.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *