Adalah Enagic satu penipuan?

Adalah Enagic satu penipuan?

Ditubuhkan pada tahun 2003, LifeVantage Corporation adalah sebuah awam (ticker LFVN) rangkaian pemasaran Syarikat yang mengkhususkan dalam produk-produk anti-penuaan yang saintifik menggunakan suplemen Protandim yang dikaji secara klinikal.

Menarik sejarah LifeVantage

Saham Syarikat meroket cara kembali pada 2005 selepas mereka membuat awam kajian-kajian klinikal dan televisyen istimewa oleh ABC, Papar dan PBS mengenai Protandim produk mereka pada tahun 2005, stok LifeVantage yang pergi itu melonjak tinggi. Tanpa jualan untuk sandaran publisiti, publisiti awal ini dihantar saham mereka sehingga lebih daripada dua puluh ringgit sesaham tetapi ia tidak boleh mengekalkan. Pada masa ini Protantim ini hanya ditawarkan melalui saluran runcit dan ia tidak pula berbuat baik pada rak-rak Kedai-kedai pemakanan.

Pada bulan Mei 2009, selepas lebih 6 bulan untuk membangunkan dan persediaan mereka menceburi rangkaian untuk distribution|Selepas lebih daripada 6 bulan mengatur, perancangan dan penyediaan, pada Mei 2009 mereka beralih kepada pemasaran Multi-Level agihan. Tidak menghairankan bagi orang yang menyedari kekuatan rangkaian, jualan LifeVantage telah meningkat secara mendadak dan mengakibatkan harga saham mereka telah tiga kali lebih ganda dari tempat yang rendah kurang daripada $0.10 pada November 2008. Masih agak terlalu awal untuk mengatakan, tetapi ia kelihatan seperti rangkaian membuktikan untuk menjadi strategi yang baik.

Dengan setiap penilaian, mari kita mulakan dengan titik yang paling mudah untuk mengesan penipuan… BARANGAN!

Kajian Protandim – sejak saya belum diuji, saya can’tcannot bercakap untuk barangan. Apa yang saya tahu adalah saya lebih bersedia untuk menggunakan daripada mana-mana produk pemakanan lain yang saya lihat akhir-akhir ini kerana banyak kajian klinikal dan penyelidikan Wasit setara yang digunakan ke dalamnya. Lebih daripada 20 Universiti telah memulakan beberapa penyelidikan perubatan dibiayai sendiri pada produk dalam hubungan hubungannya anti-penuaan dan penyakit. Sebahagian telah selesai dan tersenarai di www.pubmed.gov di bawah Protandim untuk melihat.

Berbeza dengan kebanyakan produk pemakanan, Protandim bukanlah antioksidan dengan tambahan sebaliknya ia adalah produk yang mengaktifkan pengeluaran badan sendiri enzim semulajadi yang menggunakan badan untuk memecahkan radikal bebas. Kajian klinikal seolah-olah mengesahkan bahawa ia adalah cara yang lebih cekap daripada mengambil antioksidan luar bagi tujuan ini. () Laman web korporat LifeVantage menyenaraikan semua kajian, laporan dan berita video siaran pada produk mereka yang menerangkan bagaimana ia berfungsi dan apakah ia.

Apa yang saya suka Tempahan tentang produk ini adalah dalam segi pemasaran unik yang ia telah…

Tidak seperti kebanyakan MLM perniagaan yang mesti menggunakan lama “mencubanya (30, 60 atau 90 hari) dan melihat bagaimana anda rasa” line, LifeVantage pengedar canconfidently mengatakan bahawa Protandim adalah terbukti secara klinikal untuk tekanan oksidatif yang lebih rendah oleh memperlahankan kadar penuaan sel ke peringkat yang 20 tahun.

Ini semata-mata adalah tidak cukup untuk membina sebuah syarikat, tetapi ia adalah pengenalan untuk pengedar. Selalunya bahagian yang paling sukar dalam membina perniagaan pemasaran rangkaian pemakanan adalah mendapatkan orang untuk menguji produk dan LifeVantage seolah-olah mempunyai sedikit kelebihan dalam bidang ini.

Saya terkejut pada harga produk. Dalam dunia di mana produk autoships yang selalunya sedikit lebih daripada satu ratus ringgit sebulan, sebulan autoship bekalan Protandim untuk runcit “pilihan pelanggan” adalah hanya tiga puluh sembilan Ringgit! Harga ini adalah lebih kurang daripada norma industri, sekaligus menjadikan ia boleh dilakukan untuk mendapatkan pelanggan runcit yang benar.

Selain dari produk Protandim teras, LifeVantage juga mempunyai produk penjagaan kulit yang dipanggil TrueScience iaitu krim kulit yang direka dengan sifat-sifat anti-penuaan Protandim. Apa yang menarik tentang baris keseluruhan produk adalah kesederhanaan; dua teras produk, dengan satu titik jualan yang asas, dan dengan harga yang benar-benar munasabah.

Pada penghujung hari ia akan mengambil lebih daripada penyelidikan dan gembar-gembur untuk produk untuk membuatnya. Protandim perlu membuat kesan yang ketara ke atas kesejahteraan individu-individu yang mengambilnya, sama ada ia menjadi lebih banyak tenaga, tidur yang lebih baik tidak mendapat seberapa kerap sakit, dan sebagainya. Tidak ada orang-orang yang terlalu banyak yang akan menghabiskan splurge sesuatu produk setiap bulan penyelidikan semata-mata. Jika anda membaca ini dan benar-benar telah cuba Protandim, sila berasa bebas memberi kami maklum balas tentang produk.

Pelan comp MLM di LifeVantage

Saya tidak akan pergi ke perkara itu adalah pelan pampasan MLM berapa baik pekerjaan yang dibayar. Terdapat banyak wang boleh didapati di setiap Pelan comp MLM asalkan ia adalah undang-undang. Jika anda mendengar seseorang berlaku tentang bagaimana pelan pampasan MLM mereka membayar tertinggi dalam perniagaan, peluang tinggi sesuatu yang tidak betul.

Teknikal bercakap LifeVantage Maksimumkan pelan pampasan unilevel membayar turun 9 tahap dinamik Mampat dengan potensi untuk bonus padanan pada peringkat pertama 4 dan bonus dikodkan untuk pra pakej LifeVantage yang membolehkan untuk bonus untuk diperolehi melalui tanpa had kedalaman. Jika tiada ini masuk akal untuk anda Jangan bimbang tentang hal itu.

Bahagian yang paling penting tentang pelan pampasan adalah undang-undang, kerana ia hanya membayar komisen jualan produk. LifeVantage telah mengambil satu langkah tambahan untuk menggalakkan pergerakan produk yang saya benar-benar suka dan yang tidak banyak untuk memastikan keesahan. Kerana semua syarikat, pengedar perlu menginap layak untuk mendapat komisen, dalam kes LifeVantage ini bermakna dua ratus PV setiap bulan Jumlah peribadi. Perkara yang baik adalah jumlah yang dihasilkan dari peribadi “pelanggan diutamakan” meringankan kos keperluan peribadi jumlah pengedar. Ini bermakna bahawa sebagai Pengedar, jika saya mempunyai cukup peribadi pelanggan yang mengambil produk, saya boleh mengurangkan keperluan jumlah peribadi saya bulanan ke minimum 30 PV.

Tingkah-laku yang ganjaran akan diulang supaya apabila anda melihat ganjaran syarikat kemasukan setia runcit “pilihan pelanggan” (pengguna-pengguna yang membeli produk, tetapi orang-orang yang tidak terlibat dalam peluang perniagaan tetapi masih membeli produk), anda kemungkinan besar akan mempunyai pelanggan lebih tinggi nisbah pengedar. Nisbah ini adalah salah satu perkara yang paling penting dan peguam FTC melihat apabila menentukan jika Syarikat dalam skim piramid atau tidak.

Syarikat & kepimpinan LifeVantage

Terdapat beberapa maklumat yang note-worthy mengenai syarikat luar Sejarah ringkas yang saya telah sebutkan. LifeVantage adalah ahli Persatuan penjualan langsung (dan (-) BBB. Mereka telah terlibat dalam dan menetap saman dengan Pharm. Dalam tuntutan ini, mereka telah dituduh mempunyai conspired dengan bekas Pharm pengurusan/pengedar untuk melanggar kontrak dan beralih kepada Syarikat. Ia telah diselesaikan bagi $400,000 walaupun saman meminta ganti rugi daripada 250 juta. Jenis tuntutan ini bukanlah sesuatu yang luar biasa di dalam perniagaan MLM dan pada pendapat saya tiada yang akan bimbang tentang.

Bagi kepimpinan di belakang Syarikat, David Brown, yang dahulu dengan Metabolife, Ketua Pegawai Eksekutif dan Dr. Joe McCord, orang yang diterajui Protandim, Pengarah Sains. Memang patut diberi perhatian bahawa Dr. McCord adalah co-discoverer enzim antioksida dan hubungan mereka secara percuma radikal pada tahun 1968 di Duke University. Saya juga suka hakikat bahawa LifeVantage mempunyai penasihat undang-undang dalaman yang veteran dengan Eric Marchant, yang telah counseled Marketings Multi-Level multinasional 100 juta dolar pada masa lalu.

Mari kita menceritakan pada industri dan pertandingan

Kita semua tahu bahawa pemakanan adalah tulang belakang perniagaan MLM adalah tidak syak lagi bahawa kesihatan dan industri kesihatan semakin meningkat dan akan meningkat dan akan masih meningkat. Sebaliknya saya fikir pada masa ini anda mempunyai lebihan daripada syarikat-syarikat yang memasuki industri ini dan ia adalah mudah untuk mendapatkan keliru dan hilang di dalam runtuhan kecuali jika anda mempunyai sesuatu yang tersendiri… Saya rasa LifeVantage telah saja. Dengan titik harga produk rendah dan jenis penyelidikan dan gembar-gembur di belakang Protandim, saya fikir mereka akan lakukan dalam industri pemasaran rangkaian.

Kesimpulannya…

Syarikat ini menjual produk legit pada titik harga sebenar pengguna mampu dan pasaran melalui pelan pampasan yang bagi saya bunyi lebih dipercayai berbanding MLM purata anda. Walaupun terdapat banyak penyelidikan dan publisiti di sebalik Syarikat ini yang anda mahu untuk memastikan kepercayaan anda adalah 100% di belakang sebelum benar-benar menyertai dalam. Rangkaian, menjual kepercayaan dan tiada jumlah penyelidikan boleh menggantikan yang. Memberi satu tahun atau tidak memberikan satu bulan. Syarikat akan berusaha hanya jika anda bekerja.

Kami nyaris telah tercalar permukaan di ikuti pautan untuk analisis mendalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *