Adalah Eiro satu penipuan? Apa yang pemimpin-pemimpin Eiro tidak memberitahu anda

Adalah Eiro satu penipuan? Apa yang pemimpin-pemimpin Eiro tidak memberitahu anda

Baiklah, saya ingin memuji anda segera melakukan beberapa kajian dan mencari ini. Anda lakukan penyelidikan sebelum anda melompat pada peluang MLM. Saya menghargai anda ini. Sekarang, mari kita bercakap sedikit tentang syarikat baru yang berlalu nama Eiro penyelidikan. Pada bulan Oktober 2009 Eiro telah pelancaran rasmi. Mereka adalah sebuah syarikat berasaskan kesihatan yang menggunakan pemasaran pelbagai peringkat untuk diagihkan dan kesihatan. Dalam kajian Eiro ini, anda akan menemui banyak fakta-fakta penting tentang Perbadanan serta kemahiran dan strategi yang perlu dipelajari jika anda mahu kejayaan dalam MLM. Membaca seperti kita mendedahkan sama ada terdapat untuk Eiro penyelidikan penipuan.

Seperti yang kita nyatakan terdahulu, Eiro adalah dalam bidang kesihatan dan kesejahteraan. Untuk mendapat sedikit lebih khusus produk utama mereka adalah minuman tenaga Eiro. Selain daripada minuman tenaga yang kebanyakannya terdiri daripada jus dan bahan-bahan semulajadi, syarikat itu menawarkan sistem pengurusan keseluruhan berat yang dipanggil EiroFit. Program ini terdiri daripada pil penurunan berat badan dan tenaga kocak. EiroEnergy masih fokus utama Syarikat. Penyelidikan saya, saya mendapati bahawa syarikat yang mendakwa mempunyai satu minuman tenaga yang akan memberi anda satu kemalangan. Inilah yg menggelikan, hanya dengan melihat bahan-bahan. Biasanya gula adalah apa yang mendapat dipersalahkan kerana kemalangan itu, namun jika kafein dan produk ini mengandungi teh hijau dan guarana. Teh hijau dan guarana mengandungi kafein dan guarana adalah sangat kaya dengan kafein. Punca utama kemalangan selepas kopi atau minuman tenaga yang kafein, saya akan keluar pada anggota tersebut dan mengatakan bahawa anda boleh harapkan daripada produk ini juga. Sememangnya saya akan tidak akan pesanan sehingga 12 pek minuman Eiro bila-bila masa tidak lama lagi!

Cukup tentang minuman tenaga. Mari kita lihat sedikit bagaimana seseorang boleh buat duit dengan Eiro. Syarikat mempunyai pelan comp jenis unilevel itu boleh membayar anda sebanyak lima tahap mendalam. Terdapat lima cara yang berbeza untuk membuat wang dalam pampasan mereka. Keuntungan runcit ialah firstway untuk belajar, dan ia hanya membeli produk pada harga borong dan menjual mereka untuk keuntungan. Bonus pelanggan yang diutamakan adalah seterusnya dan ia diperolehi dengan pelanggan menerima produk secara bulanan. Buat tiga peringkat tahap yang akan diperolehi apabila pengambilan bekerja dalam perniagaan sebagai rekrut dan melatih anda mendapat komisen atas jumlah pasukan anda. Manakala tidak pelan pampasan yang terbaik pernah saya lihat, rancangan Eiro akan membayar pengedar juga, jika pasukan yang besar akan dibina.

Jadi, sekarang kita telah melihat bagaimana anda boleh dibayar dengan perniagaan Eiro. Mari Dapatkan sedikit yang lebih terperinci mengenai apa yang mahu anda perlu lakukan untuk mendapatkan pendapatan. Untuk meletakkan ia terus terang, anda perlu mengambil seperti orang gila. Sekarang, tidak mengatakan bahawa terdapat banyak luar sana lebih baik, saya mendapati bahawa dengan Syarikat ini cukup banyak ditinggalkan dalam gelap tentang bagaimana untuk berjaya melakukannya. Talian anda sehingga kakitangan korporat boleh datang sebagai latihan untuk anda, tetapi kaedah yang akan mengajar anda mempunyai kira-kira kadar 3% kejayaan. Kaedah akan yang purba, lapuk, dan cara humiliatingly tekanan untuk membina perniagaan. Adakah 3% kemungkinan bunyi baik untuk anda?

Walau bagaimanapun, tidak berputus asa pada MLM lagi. Terdapat cara yang lebih bijak. Saya digunakan untuk menjadi salah satu daripada 97% yang gagal, iaitu sehingga saya mendapati pendekatan genius pemasaran rangkaian. Sebaik sahaja anda belajar, anda akan kagum dengan kesederhanaan, tetapi lebih penting lagi bagaimana ia berfungsi!

Oh, dan dalam kes anda tidak memikirkan ia keluar oleh sekarang selepas membaca kajian penyelidikan ini Eiro, ada Eiro tiada penipuan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *