Adakah zakar saiz benar-benar perkara – apa yang wanita fikir

Adakah zakar saiz benar-benar perkara – apa yang wanita fikir

Adalah satu perkara biasa bagi lelaki untuk memantapkan harga diri mereka kepada saiz zakar mereka, rating manliness mereka sendiri dari segi ideal bayangkan. Sebahagian daripada menyalahkan itu ini boleh diletakkan dalam industri filem dewasa, yang mencari Pelakon lelaki Tempahan heroically proportioned sahaja. Tetapi Adakah wanita merasakan dengan cara yang sama mengenai rakan-rakan mereka? Perbincangan berikut mendedahkan dengan kajian ke atas sikap wanita terhadap saiz zakar, serta meneroka beberapa faktor yang menjejaskan ia dan zakar vitamin dan mineral yang boleh membantu orang-orang yang membuat yang terbaik daripada apa yang mereka ada.

Sikap wanita terhadap saiz zakar
Satu kajian pada tahun 2006 oleh tuil, Frederick & Peplau mendedahkan beberapa fakta menarik tentang pendapat lelaki berbanding wanita mengenai saiz zakar. Sebagai contoh, semasa hanya 55% daripada semua manusia yang dikaji telah selesa dengan zakar mereka, dan 45% mengakui ada organ yang lebih besar. Keputusan ini adalah konsisten di kalangan lelaki yang berumur dari 18-65 tahun. Di sisi lain, 85% wanita melaporkan bahawa mereka telah berpuas hati dengan panjang dan ukur lilit dari pasangan mereka. Tambahan pula, hanya 21% wanita merasakan bahawa panjang zakar adalah penting, manakala 33% daripada wanita yang mengambil berat tentang ukur lilit.

Faktor-faktor yang mempengaruhi saiz zakar
Saiz zakar adalah terutamanya berdasarkan DNA-lelaki mendapatkan apa yang mereka dapat apabila mereka dilahirkan. Sama ada mereka adalah sukan yang 10-incher (yang berlaku hanya kira-kira 1 dalam 10,000 lelaki), mempunyai keadaan yang dikenali sebagai micropenis (bermakna ia adalah kurang daripada satu inci panjang bila tegak) atau jatuh di suatu tempat di antara, ini adalah terutamanya nasib Seri. Walau bagaimanapun, isu-isu tertentu yang boleh mempengaruhi saiz zakar, atau sekurang-kurangnya penampilan relatif:

1. Bent atau melengkung zakar-zakar yang tidak lurus anak panah mungkin cenderung untuk melihat lebih pendek daripada yang benar-benar. Kebanyakan lelaki mempunyai beberapa darjah kelengkungan untuk zakar mereka, tetapi ia mempunyai sedikit kesan pada keupayaan mereka untuk mencapai satu pendirian atau puncak syahwat semasa penembusan atau self-stimulation. Lelaki yang mengalami lenturan yang melampau atau curving semasa ereksi yang boleh mempengaruhi keupayaan mereka untuk melibatkan diri dalam persetubuhan boleh mempunyai satu keadaan yang dikenali sebagai penyakit Peyronie’s, yang hasil dari pembentukan tisu parut pada satu sisi Turus.
2. Berat badan berlebihan/obesiti – lelaki yang akan membawa berat badan tambahan, terutamanya di kawasan perut, mungkin mempunyai zakar yang kelihatan lebih kecil daripada apa yang ia benar-benar adalah sebaliknya.
3. Peribadi persepsi – seorang lelaki yang sedang dengan zakar dari atas boleh melihat ia sebagai lebih kecil daripada yang sebenarnya. Melihat di cermin boleh mendedahkan bahawa zakar adalah sebenarnya lebih besar daripada ia muncul dari atas.

Peningkatan zakar – Adakah ia berbaloi?
Setiap tahun, lelaki membelanjakan berjuta-juta dolar pada produk peningkatan zakar, alat regangan untuk melaksanakan rancangan untuk pembedahan. Malangnya, kebanyakan wang ini muncul untuk menjadi sia-sia. Setakat ini, Terdapat tiada bukti saintifik yang menyokong idea bahawa lelaki boleh besar panjang, keuntungan atau tumbesaran melalui apa-apa cara, pembedahan atau sebaliknya. Tempahan besar pertambahan saiz adalah secara amnya ½ inci atau kurang. Memandangkan bilangan besar kesan sampingan yang tidak menyenangkan (pendarahan, parut, hilang sensitiviti zakar, dan sebagainya), manfaat seolah overshadowed oleh risiko.

Menyokong prestasi optimum zakar secara semulajadi
Ianya jelas dari kajian bahawa lelaki meletakkan banyak kepentingan yang lebih besar saiz zakar daripada rakan-rakan mereka berpotensi, mencadangkan bahawa Masalahnya ialah semua dalam kepala (ada pun yang dimaksudkan, tentu saja). Tetapi merawat zakar betul-betul dan sokongan nada yang optimum, keanjalan dan suppleness kulit zakar melalui penggunaan Formula Kesihatan zakar berkualiti tinggi (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) mungkin satu cara yang berkesan untuk memperbaiki rupa dan rasa zakar, serta meningkatkan yang responsif kepada rangsangan dan mempromosikan edaran sihat. Dengan memastikan zakar dalam keadaan atas, lelaki boleh Manfaatkan apa yang mereka telah dilahirkan dengan, dengan keputusan yang mengejutkan apabila ia datang untuk prestasi seksual dan kepuasan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *