Adakah Vitamin air minuman Kesihatan minuman?

Adakah Vitamin air minuman Kesihatan minuman?

Pemikiran vitamin air produk adalah minuman kesihatan yang meningkatkan manfaat air minuman adalah seperti berfikir gula-gula itu adalah sihat kerana ia adalah lemak percuma. Untuk meningkatkan faedah-faedah air minuman, adalah bijak untuk gelintar dalam talian untuk minuman Kesihatan semulajadi yang mengandungi enzim hidup, makanan sebenar keseluruhan nutrien dan bahan-bahan yang beralkali.

Apa Adakah vitamin air produk lakukan dan Adakah mereka Kesihatan minuman? Talian menjual pada sebotol air vitamin kiwi-Strawberi menggalakkan ia akan entah bagaimana meningkatkan “fokus”. Unsur yang pertama memberi tumpuan adalah bahawa air yang berwarna terang ini kelihatan seperti gula-gula kapas yang merah jambu. Seterusnya, perhatikan apa yang hilang daripada senarai bahan-bahan untuk minuman kesihatan ini, tidak satu sebutan sebenar strawberi dan kiwi, hanya “semulajadi rasa”. Malah, label nutrien ini dipertingkatkan Syarikat minuman yang mengandungi kurang daripada jus buah-buahan 1%. Apabila pemeriksaan lebih dekat, ia adalah cukup jelas bahawa vitamin-air minuman kesihatan yang benar-benar de-ionized perairan dengan pewarna yang berwarna-warni dan kimia terpencil vitamin dan mineral.

Satu fakta pemakanan menghairankan untuk melihat pada label ini dipertingkatkan air vitamin adalah bahawa setiap botol mengandungi 2.5 sajian, yang adalah di mana jumlah gula dalam satu botol boleh deceiving. Label fakta pemakanan mendedahkan 13g gula, tetapi itulah setiap hidangan. Darabkan 13g masa 2.5 hidangan dan anda telah mendapat satu gram 32.5 lebuhrayanya gula dalam setiap botol, lebih daripada minuman ringan. Bahan pertama yang disenaraikan untuk air vitamin tertentu ini, selepas air de-mineralized, adalah Kristal fruktosa, yang mungkin paling boleh digambarkan sebagai gula pekat. Itulah, apa minuman pink kimia diwujudkan ini rasa seperti gula cair, hanya dengan kurang keinginan dan lebih daripada satu aftertaste kimia. Dengan hanya beberapa realiti maya yang dinamakan, ia adalah mudah untuk jelas tumpuan bagaimana minuman kesihatan ini meningkatkan manfaat air minuman.

Mari kita lihat baik vitamin sebenar dalam minuman Kesihatan air vitamin ini. Mengikut label, setiap hidangan mengandungi 10% daripada keperluan harian anda bagi vitamin A, B3, B6, B12, dan B5 plus yang besar 40% daripada elaun harian anda daripada Vitamin C. Kekurangan adalah bahawa vitamin ini tidak dari mana-mana makanan seluruh serupa kiwi atau Strawberi yang sebenar. Ingat, mereka makanan keseluruhan adalah tempat untuk boleh didapati pada label fakta pemakanan. Oleh itu, secara langsung enzim yang diperlukan badan menggunakan vitamin tersebut tidak berada di sana. Fakta pemakanan menunjukkan bahawa seluruh makanan seperti buah-buahan dan sayur-sayuran mengandungi enzim yang hidup, yang bertindak sebagai pemangkin bagi vitamin dan mineral untuk bekerja di dalam badan. Tanpa sifat keseluruhan makanan tersebut dalam minuman Kesihatan, vitamin tidak mudah diserap dan lebih daripada berkemungkinan akan dipam terus selepas dikeluarkan daripada badan dan ke tandas. Jadi, adalah sukar untuk mempercayai bahawa mana-mana vitamin-vitamin air sebenarnya sedang digunakan oleh badan.

Ini adalah mengapa ia bijak untuk melihat melepasi gimik jualan air vitamin dan sokongan selebriti, membaca label fakta pemakanan yang mengetahui apa yang perlu mencari, belajar tentang kesihatan minuman dengan enzim hidup, makanan seluruh, dan bagaimana badan menyerap nutrien. Jika anda serius tentang kecergasan anda dan mahu sesuatu berbanding dengan gimik air vitamin, mencari di web. Mencari fakta pemakanan dalam talian tentang seluruh makanan dan Kesihatan semulajadi minuman untuk serius meningkatkan manfaat air minuman.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *