Adakah Vitamin A yang benar-benar manfaat kesihatan zakar?

Adakah Vitamin A yang benar-benar manfaat kesihatan zakar?

Vitamin A memainkan peranan yang amat penting dalam menggalakkan kulit yang sihat terutamanya kulit sensitif zakar. Vitamin A meningkatkan pembaikan sel dan meremajakan kulit berkedut, Kering, sakit atau chafed. Lelaki semua peringkat umur boleh mengalami tidak selesa isu berkaitan dengan kesihatan zakar, khususnya isu yang mempengaruhi rasa, rupa dan walaupun bau di kawasan intim ini. Mempunyai apa-apa masalah kulit zakar yang biasa boleh menyebabkan kesan yang memudaratkan pada keyakinan seksual seorang lelaki. Walau bagaimanapun, Terdapat satu penyelesaian yang mudah bagi mengelakkan masalah kulit zakar yang biasa dalam bentuk crèmes Kesihatan zakar yang mengandungi nutrien penting seperti vitamin A (Kesihatan profesional mengesyorkan minyak lelaki Man1). Apabila kulit zakar secara kerap digunakan crèmes Kesihatan zakar mereka memberikan pelbagai manfaat kesihatan zakar dan membantu mengelakkan ketidakselesaan, malu dan juga mati pucuk. Berasa yakin tentang Kesihatan, rupa dan rasa zakar anda boleh meningkatkan prestasi seksual dan hanya membuatkan anda berasa baik tentang diri anda.

Apakah Vitamin A?

Vitamin A adalah vitamin larut lemak yang disimpan dalam sel-sel lemak manusia dan di dalam hati. Vitamin A yang ditelan secara langsung sebagai retinol dalam lemak haiwan tertentu, atau secara tidak langsung sebagai carotenes dalam sayur-sayuran yang badan kemudian menukar ke Vitamin A. Anda keperluan harian Vitamin a perlu dipenuhi secukupnya oleh diet yang pelbagai haiwan berasaskan protein dengan sayur-sayuran hijau gelap dan oren. Sumber pemakanan baik retinol adalah hati, telur kuning, ikan minyak hati ikan berminyak, ikan kembung, keju dan susu. Baik sumber sayur-sayuran karotena adalah sayur-sayuran berdaun yang gelap termasuk brokoli, kale dan salad, atau sayur-sayuran oren seperti lobak merah, tomato, Labu dan ubi keledek. Pigmen oren lobak merah datang dari Beta-karotena.

Menggunakan Vitamin A topically dalam crème yang tidak menambah ke stor badan vitamin ini, begitu juga tiada kelemahan kesihatan yang buruk. Ia hanya manfaat tapak khusus permohonan.

Bagaimana Vitamin A menggalakkan kesihatan zakar

Banyak sifat-sifat Vitamin a, yang ditemui oleh para penyelidik, mempunyai kesan yang baik ke atas kesihatan dan fungsi zakar, terutama apabila terus digunakan pada kulit zakar.

Vitamin A apabila dimasukkan ke dalam sebuah crème topically digunakan meremajakan sel-sel zakar yang mengekalkan sihat rupa dan rasa zakar – mengurangkan kedutan, kemerahan dan tompok-tompok yang kasar. Kesihatan zakar topically digunakan krim yang mengandungi vitamin A membantu melembutkan kulit dan membolehkannya mengekalkan kelembapan dan mengelakkan kekeringan kulit dan meningkatkan sensitiviti zakar.

Moistens sensitif membran

Kepala zakar atau ‘kelenjar zakar’ adalah satu membran yang sensitif, kerana bahagian dalam kulup tersebut. Vitamin A topically digunakan kerana mendapat betul ke sumber crème Kesihatan zakar dan membantu melembapkan kain membran yang sensitif. Ini membantu memastikan kawasan ini zakar bekerja dengan cekap dan lancar seterusnya menggalakkan kesihatan zakar, kerana sensitif membran memainkan peranan penting dalam menghalang jangkitan.

Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan

Vitamin A mempunyai sifat-sifat anti-bakteria dan dengan itu boleh menghapuskan bakteria pada kulit zakar yang boleh menghasilkan bau yang tidak menyenangkan di kawasan ini sangat sensitif.

Menjaga zakar anda yang sihat

Menggunakan crème Kesihatan zakar yang mengandungi vitamin A (Kesihatan profesional mengesyorkan minyak lelaki Man1) untuk mencegah tanda-tanda awal penuaan zakar termasuk zakar Kering, berkedut kulit dan mengelakkan masalah kesihatan zakar yang biasa seperti kulit zakar merah, jengkel atau chafed… yang boleh mengakibatkan kehilangan sensitiviti zakar. Memohon untuk crème zakar terus kulit memastikan serapan serta-merta zakar Pilih vitamin dan mineral untuk manfaat kesihatan yang maksimum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *