Adakah teh Sleepytime membantu untuk kehidupan anda yang sihat?

Adakah teh Sleepytime membantu untuk kehidupan anda yang sihat?

Teh Sleepytime adalah satu jenis teh herba yang diperbuat daripada herba semulajadi tanpa kafein dan kalori tambahan yang banyak. Teh ini mempunyai kualiti perubatan yang banyak. Ia membantu dalam indigestions dan melawan jangkitan dan loya. Secara umum, teh berperisa akan disukai oleh semua orang dan dibuat dengan perisa epal, oren dan rosehip agar mereka lazat. Tapi teh herba juga disediakan dan ia termasuk halia, thyme dan pudina. Teh herba mengandungi herba yang sebenar dan mereka terus ubat yang lebih berkesan untuk keadaan kesihatan tertentu. Teh Sleepytime datang dengan kotak hijau grass. Ia juga diperhatikan kafein percuma serta teh herba semulajadi.

Bahan-bahan sleepytime teh

Bahan-bahan berikut diperlukan untuk menyediakan teh – rosebuds sihat sleepytime, meninggalkan blackberry, chamomile, Serai, bunga oren, spermin, beri hawthorn, tilia bunga dan beberapa lagi. Jika anda mengambil secawan sleepytime dalam teh setengah jam sebelum pergi untuk katil, anda akan mendapat tidur yang indah. Anda akan bangun keesokan harinya dalam semangat yang baik dan dengan suasana yang segar. Ia tidak mempunyai kesan sampingan dan telah sempurna seimbang rasa bahan-bahan herba. Ia adalah salah satu Hadiah terbaik bagi penggemar teh. Ia diperkenalkan oleh Charlie Baden dan datang untuk pengeluaran di cakerawala sebati sejak tahun 1975.

Khasiat teh sleepytime

Teh jenis ini adalah lebih bermanfaat bagi orang-orang yang mempunyai masalah yang berulang seperti insomnia. Ia menyediakan intoxicating keputusan. Teh Sleepytime tambahan mengandungi akar valerian yang herba dan mempunyai sifat-sifat sedative. Ia digunakan untuk mengurangkan kebimbangan. Terdapat ramai doktor dan penyedia Kesihatan mengesyorkan bahawa punca-punca valerian ubat-ubatan anti-depressant. Terdapat banyak kategori yang ditemui dalam teh sleepytime. Jenis teh ini khusus dibuat untuk orang-orang yang memiliki rasa tidak selesa tidur. Ia adalah salah satu penyelesaian yang semulajadi untuk memberikan anda hasil yang baik. Ia digunakan untuk menggalakkan tidur anda. Ia memberikan santai dan menenangkan rasa untuk badan dan minda.

Penyediaan teh Sleepytime

Teh ini adalah mudah untuk membuat dan boleh dibuat dengan cepat. Semata-mata, anda perlu air panas dan uncang teh sleepytime. Beg ini perlu berenang dalam air panas selama empat minit. Selepas itu, anda akan mendapatkan teh yang menarik dan indah. Ia adalah bunga yang berasaskan teh herba. Chamomile digunakan untuk merawat pelbagai keadaan. Bantuan teh sleepytime dengan insomnia menjadikan ia ditetapkan untuk pesakit. Teh jenis ini telah tiada bahan pengawet dan warna-warna tiruan.

Tentang bahan-bahan Sleepytime teh

Chamomile adalah bahan paling biasa dalam teh sleepytime yang menyebabkan mengantuk yang berlebihan. Ia merangkumi sifat-sifat anticoagulant. Tilia, bunga-bunga kekuningan boleh didapati dari pokok linden. Ia memberikan yang manis yang merasa teh. Kadang-kadang, ia boleh menyebabkan kerosakan jantung badan. Serai digunakan di India untuk merawat luka luaran dan dalaman. Daun blackberry adalah bahan utama yang lain di sleepytime teh. Ia kadang-kadang boleh sakit perut dan menyebabkan rasa loya dan vomit.

Penyediaan teh Sleepytime

Anda tidak perlu bimbang bahawa di mana saya boleh membeli sleepytime teh, kerana ia boleh mudah dibeli daripada teh dalam talian kedai-kedai, Kesihatan, Kedai-kedai makanan dan kedai-kedai runcit tempatan, jadi mengapa tidak pergi untuk opsyen penghantaran dalam talian begitu menikmati duduk di rumah!!

Daftar keluar www.californiateahouse.com untuk maklumat lanjut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *