Adakah Powerisers A sumber baik untuk senaman?

Adakah Powerisers A sumber baik untuk senaman?

Sebelum ini, powerwalking cara anda dalam keadaan yang sihat adalah tempat yang biasa, tetapi kini melompat cara anda dalam keadaan yang sihat merupakan hasil kerja yang paling hangat keluar rave. Melompat tiang, atau dikenali sebagai ketika Terbang jumpers, powerisers, powerskips, halaju tiang dan flyjumpers bergerak dari cara biasa bersenam semalam. Kini anda boleh melompat diri ke dalam sebuah badan trimmed dan tona yang segar.

Tiang halaju adalah tiang yang dibina ke dalam but perumahan dibina di springs gentian kaca yang memberi anda Lif yang setanding dengan tindakan kaunter trampolin. Halaju tiang but ada buckles setanding dengan ski but untuk menyimpan tiang halaju selamat pada kaki. Apabila dipakai, mereka memberikan pengguna keupayaan untuk melompat 3 ke 5 kaki dari tanah, memberi kemajuan 9-kaki dalam satu langkah, dan jalankan sehingga 20 km sejam. Panjang menakjubkan 9 kaki kemajuan dan keupayaan untuk berjalan sehingga 20 km sejam, dengan harga gas adalah, cara ini adalah merupakan pilihan yang berdaya maju untuk memandu atau menunggang basikal anda untuk kerja atau sekolah, serta menerima latihan kecergasan yang luar biasa untuk di proses juga.

Bersama-sama dengan yang benar-benar sejuk, halaju tiang akan merupakan punca bersenam yang hebat disebabkan oleh hakikat bahawa Jumpers Terbang mendapatkan seluruh badan bekerja bersama. Walaupun halaju tiang pada mulanya mungkin mengambil beberapa semakin selesa dengan, faedah-faedah yang besar. Hanya dalam jarak berjalan kaki yang meriah di tiang halaju boleh menulis sehingga mudah 600 kalori sejam. Memandangkan biasa pengambilan kalori adalah dari 1500 hingga 200 kalori sehari, itu adalah lebih daripada 1/4 daripada pengambilan claoric anda dalam hanya satu jam. Halaju tiang membawa bersama Kesihatan bertambah baik, keadaan yang lebih sihat dan kegiatan semua dalam satu pakej. Yang bersesuaian untuk manfaat yang luar biasa. Halaju tiang bukan sahaja membakar sehingga kalori yang membawa kepada penurunan berat badan tetapi memperbaiki peredaran kardiovaskular anda, meningkatkan metabolisma, nada dan meningkatkan otot badan (terutamanya di betis anda, paha, pinggang dan punggung), dan mengurangkan berat badan. Berbanding dengan halaju tiang adalah kurang hurtful pada pergelangan kaki, lutut dan pinggang.

Seperti juga dengan mana-mana peralatan sukan, satu perlu sentiasa memikirkan Keselamatan. Dengan halaju tiang, pastikan anda sentiasa memakai topi keledar, dan perlindungan siku, pergelangan tangan, dan shins. Mula perlahan sehingga anda mendapatkan selesa dengan tindakan yang menghasilkan halaju tiang. Jika anda tahu sesiapa sahaja yang mempunyai pengetahuan dan menikmati kerja daripada halaju tiang, meminta untuk pergi dengan dan mengambil beberapa helah untuk mendapatkan kerja terbaik dari tiang halaju. Tidak lama, anda akan menikmati satu latihan kecergasan kolam yang luar biasa dan semua faedah yang datang dengan halaju tiang. Sila lompat bertanggungjawab.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *