Adakah Peti Deposit-Keselamatan senaman pembesaran zakar?

Adakah Peti Deposit-Keselamatan senaman pembesaran zakar?

Walaupun kekurangan kajian saintifik yang seolah-olah terdapat terkemuka doktor yang dihormati dan disegani sandaran senaman pembesaran zakar. Dr. Brian Richards sedang kini bersara Harley-jalan pengamal perubatan dari London, 1970-an lewat yang beliau telah melancarkan beberapa kempen penyelidikan menyeluruh untuk mengetahui keberkesanan jelqing dan teknik-teknik Pembesaran zakar purba lain.

‘arab jelq’ adalah satu kaedah Pembesaran zakar yang diajar oleh bapa kepada anak dalam masyarakat timur tengah tertentu, teknik-teknik yang sama juga digunakan oleh suku Afrika.

Arab jelq adalah fokus utama kajian Dr. Richards, beliau mendapati bahawa hampir 90% lelaki dalam kajian beliau telah membuat keputusan yang signifikan kepada saiz zakar mereka. Bukan sahaja adalah kejayaan dalam kadar yang sangat tinggi, rekod beliau menunjukkan lelaki tidak mempunyai sebarang kesan sampingan dan tiada seorang pun daripada mereka yang mengalami zakar mana-mana berkaitan kecederaan daripada melakukan senaman ini.

Dr. Richards adalah pengarang buku-buku kesihatan seksual yang lebih daripada 25; Pengamal yang dihormati ini sentiasa menyokong mengambil pendekatan yang praktikal untuk kesihatan zakar dan beliau tidak sahaja dalam pandangan beliau. Antara banyak doktor-doktor lain, Penyokong-penyokong terbesar senaman pembesaran zakar adalah orang-orang yang melakukan teknik ini sehari-hari. Kaedah Pembesaran zakar semulajadi telah bekerja dengan selamat dan berkesan untuk beribu-ribu lelaki untuk beribu-ribu tahun.

Jika anda berfikir memulakan zakar senaman dan mahu kekal benar-benar selamat dan sihat semasa proses amat disarankan anda melakukan jumlah penyelidikan yang baik sebelum memulakan. Mendapatkan maklumat percuma tentang laman web saya dan mendaftar newsletter growyerpenis, segala-galanya di laman web ini adalah percuma dan maklumat yang berkualiti tinggi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *