Adakah pertumbuhan semula A penipuan atau peluang Legit? -Penjanaan semula kajian

Adakah pertumbuhan semula A penipuan atau peluang Legit? -Penjanaan semula kajian

Saya mengambil keputusan untuk menyiasat satu peluang yang dipanggil semula berikutan bilangan penipuan yang dijalankan secara online, ini adalah apa yang saya dapati keluar…

Penjanaan semula Amerika Syarikat adalah pengeluar produk kesihatan dan kesejahteraan. Ia telah ditubuhkan apabila Justin Chernalis, pengasas, memutuskan untuk menukar minuman anti-penuaan pagi popular beliau ke sebuah bar tenaga yang berkhasiat. Sejak itu, Syarikat mula mengembangkan barisan produk Syarikat sehingga ia dilancarkan untuk menjadi sebuah pengilang kesihatan dan kesejahteraan yang dikaitkan dengan pemasaran rangkaian.

Produk

Penjanaan semula Amerika Syarikat mengekalkan Barnya yang asal dan Koko sebagai produk utama. Bar tenaga akan disahkan oleh tidak kurang daripada makmal Brunswick kerana produk-produk antioksidan nilai. Antioksidan dikenali umum sebagai nutrien umur-ingkar. Didapati bahawa setiap bar tenaga mengandungi sehingga 7,800 antioksidan unit. Ini adalah dua kali lebih daripada kita FDA mengesyorkan pengambilan.

Penjanaan semula Amerika Syarikat menawarkan bahawa produk-produk utama, khususnya dalam anti-penuaan putih makanan Bar, menggunakan beberapa ramuan makanan yang super. Bahan-bahan tersebut termasuklah Goji berry, acai, pomegranates, blueberry, manggis, dan teh jiaogulan. Syarikat mendakwa dengan pemakanan Bar yang pertama dan tunggal berfungsi organik Bar dalam pasaran hari. Bar, Syarikat menambah, direka bentuk dan dirangka untuk membantu meningkatkan kualiti kesihatan dan kesejahteraan secara keseluruhan. Pemulihan juga mendakwa telah scouted beberapa benua untuk mencari bahan-bahan berkhasiat yang akan membuat Bar makanan yang unik dan sangat berkhasiat.

Perniagaan dan pampasan

Dari segi strategi pemasaran, regenerasi USA tidak menyimpang dari skim pemasaran pelbagai peringkat yang tradisional. Orang boleh membuat keputusan untuk menjadikannya pendapatan menjana peluang dengan menjadi affiliate. Talian, pemasar boleh mengarahkan lalu lintas ke Laman Syarikat untuk menjana komisen. Syarikat juga memberi peluang kepada broker, peruncit dan pengedar. Beberapa pemasar MLM ditugaskan untuk mengedarkan produk-produk yang menggunakan taktik pemasaran MLM konvensional. Oleh itu, beberapa pemasar yang merekrut ahli-ahli. Mengembangkan garis down pemasar yang merupakan salah satu cara yang baik untuk memperluaskan peluang-peluang pendapatan.

Ini seolah-olah berpeluang meneruskan yang legit, tetapi apa yang hilang?

Anda perlu ilmu pemasaran yang betul agar peluang ini bekerja. Saya boleh mengatakan bahawa saya telah dibazirkan wang yang banyak pada maklumat yang salah. Saya gunakan untuk rumah mesyuarat, panggilan membawa, mengedar risalah dan bahkan meminta keluarga saya dan rakan-rakan untuk membeli produk saya. Kaedah ini tidak berjaya.

Mahu pintasan? Lawati pautan di bawah untuk rahsia penjanaan semula…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *