Adakah penipuan Univera A? Baca kajian Univera ini untuk mengetahui

Adakah penipuan Univera A? Baca kajian Univera ini untuk mengetahui

Jika anda mendapati ini Univera, anda mungkin akan bertanya jika Univera adalah satu penipuan atau satu perniagaan yang kukuh. Banyak orang yang bertanya kepada saya tentang perkara ini dan jika mereka harus memulakan perniagaan Univera. Kajian Univera ini akan membuat ia jelas untuk semua orang dengan melihat empat kriteria untuk memutuskan sama ada peluang perniagaan ini adalah satu yang anda perlu mula.

1. Univera Syarikat

Univera ditubuhkan pada tahun 1999 oleh seorang ahli perniagaan Korea yang bernama YunHo Lee. Ia adalah sebuah syarikat kesihatan dan kesejahteraan. Beliau telah mencipta Univera dengan mimpi menemui yang terbaik di alam semula jadi dan membawa kepada dunia. Univera diasaskan rapat selepas Encik Lee mengalami hasil yang besar dengan ubat-ubatan yang tidak konvensional yang diekstrak dari pokok Aloe Vera. Univera telah ditubuhkan sebagai sebahagian daripada ECONET ini, ECOlogical dan ekonomi rangkaian global Syarikat. Ia adalah sebuah syarikat pemasaran pelbagai peringkat dengan pelbagai produk dan pengedar di seluruh dunia.

2. Univera produk

Cita-cita yang ECONET dan Univera ini adalah untuk membuat yang terbaik daripada alam semula jadi boleh diakses oleh orang awam. Univera dan Unigen (dengan penyelidikan dan pembangunan platform), membangunkan produk-produk yang banyak dilindungi oleh lebih daripada 160 paten. Produk yang berkitar pada empat bidang membantu badan pelanggan: menyegarkan, mengukuhkan, mengembalikan dan menyuburkan. Beberapa produk yang paling ketara termasuk Xtra awet muda, keperluan, Meta hijau, Meta Berry atau sistem Inthinity.

3. Pelan Univera Comp dan perniagaan

Kerana orang-orang yang tidak terkira banyaknya yang ingin menjadi lebih sihat, bermula satu peluang perniagaan berasaskan rumah dalam bidang kesihatan dan kesejahteraan adalah idea yang baik. Bagi yang kecil $40, terdapat 7 cara untuk buat duit dengan peluang Univera: gaji Unilevel, generasi membayar, runcit komisen, memandu anda Xcelerate, Blue Diamond Bonus, membayar promosi, insentif dan lawatan. Pelan comp Univera dibina sekitar pelan unilevel mendalam tahap 4. Apabila melihat sedikit lebih banyak secara terperinci pada rancangan, kita boleh melihat bahawa pengedar baru akan dibayar 15% kepada ahli organisasi yang ditaja secara peribadi dan 5% downline yang baik. Ini adalah baik dan Univera adalah peluang yang baik secara keseluruhan.

4. Univera Upline penaja

Selepas memastikan Syarikat, produk dan pelan pampasan yang baik, anda mesti pastikan untuk melihat titik terakhir ini. Saya bercakap tentang Univera upline anda pada masa hadapan. Ini adalah amat penting dan biasanya diabaikan. Peraturan asas pemasaran rangkaian adalah bahawa peluang perniagaan Univera anda akan bertambah apabila anda akan dapat memperolehi pengedar baru dan melatih mereka untuk melakukan perkara yang sama. Jadi untuk memastikan bahawa anda akan mendapati sejumlah orang untuk bercakap dan meletup peluang Univera anda, anda perlu pastikan bahawa mentor atau upline anda akan mengajar anda bagaimana untuk menggunakan Internet untuk memasarkan peluang perniagaan Univera anda. Melupakan mengganggu rakan-rakan dan keluarga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *