Adakah penipuan Oxyfresh A?

Adakah penipuan Oxyfresh A?

Soalan yang sangat baik tetapi biar saya mulakan dengan memberikan anda…

Sesetengah latar belakang pada Oxyfresh

Oxyfresh telah 25 tahun lepas merekodkan dalam perniagaan kesihatan dan menunjukkan tiada bukti berhenti tidak lama lagi. Jangan terlalu saraf, saya tidak bekerja untuk atau dengan Oxyfresh.

Walau bagaimanapun, saya fikir Syarikat Diwarantikan beberapa peperiksaan jika tidak hanya untuk tempoh yang lama mereka melepasi rekod. Mari kita hadapi, tidak bahawa banyak syarikat kesihatan dan kesejahteraan telah sekitar selama 25 tahun dan mengira.

Apakah produk mereka?

Dengan pejabat di produk Oxyfresh Amerika Syarikat yang telah anda dilindungi dari rinses mulut, ubat gigi dan pembersih sistem penurunan berat badan, memulihkan pub dan juga produk kesihatan untuk haiwan kesayangan keluarga anda.

Adakah Oxyfresh A olok atau piramid dan menginap I benar-benar akan mampu untuk mendapatkan wang tunai dengan mereka?

Oxyfresh bukanlah skim piramid. Terdapat banyak sebab tetapi yang yang paling mudah: anda tidak boleh menjadi con yang, bergantung pada perniagaan MLM dan tinggal sekitar selepas hampir tiga puluh tahun! Anda boleh mendaftar dengan Oxyfresh untuk hanya $250 dan mendapatkan dibayar minggu dalam dan minggu keluar sepanjang jualan runcit dan menyertai pengedar baru ke dalam pasukan anda.

Aku belum apa-apa hujah dengan pelan pampasan mereka. Ianya mudah difahami dan terus ke hadapan.

Jika anda perlu untuk menjadi salah satu daripada banyak kritikus ragu-ragu walaupun segala-galanya merupakan pendapat Oxyfresh itu adalah salah satu piramid yang buruk sekali saya mungkin meminta anda untuk berfikir mengenai perkara ini: piramid jangka kadang-kadang digunakan untuk menerangkan bentuk sebuah organisasi MLM yang mempunyai satu orang di bahagian paling atas dan mendapat lebih besar dan lebih besar ketika anda bergerak ke bawah struktur Syarikat. Apabila anda memikirkan, ini juga adalah bentuk kebanyakan negara-negara dunia, Wal-Mart dan kebanyakan lain-lain Persatuan dan operasi perniagaan. Penipuan piramid adalah permainan Wang Tunai di mana orang-orang yang terakhir dalam nasib. Oxyfresh mempromosikan produk-produk kesihatan dan, seterusnya, membayar wakil bebas. So….

Adalah untuk menjadi Oxyfresh langkah kanan?

Ia adalah keputusan yang tepat jika anda jujur boleh bertindak balas terhadap satu soalan: apa yang anda pelan tindakan pemasaran perniagaan Oxyfresh anda?

Untuk benar-benar memulakan perniagaan Oxyfresh anda ke stratosphere kerana ia adalah anda akan perlu mengambil lebih daripada pasaran hangat anda (saudara-mara, kenalan dan rakan-rakan) untuk menyertai perniagaan Oxyfresh anda.

Anda perlu lakukan lebih banyak daripada panggilan memalukan sejuk-, membuang pihak-pihak utama yang tidak berkesudahan, membayar wang bagi membawa mahal, atau pemerintahan tiga kaki mempunyai apa-apa peluang yang menguntungkan dalam Oxyfresh.

Jika anda perlu untuk membuat wang dalam Oxyfresh, atau mana-mana perniagaan MLM yang lain, anda perlu tahu bagaimana untuk menjana Sungai bercuti daripada membawa melalui penggunaan pemasaran tarikan.

Anda mesti tahu cara yang sebenar untuk jenama sendiri sebagai pemimpin dan pakar.

Sebaik sahaja anda mendapatkan pemasaran tarikan anda akan mempunyai kebolehan untuk keluar dan mewujudkan satu pasukan yang setia dan berjaya dalam Oxyfresh atau mana-mana perniagaan MLM yang anda memilih untuk mendaftarkan diri.

Dapatkan perniagaan Oxyfresh anda di dalam landasan kejayaan!

dan mengetahui bagaimana untuk mewujudkan berpuluh-puluh PRE-QUALIFIED membawa setiap hari untuk F * R * E * E Oxyfresh perniagaan anda, dan sentiasa mengambil 20-30 wakil sebulan ke dalam perniagaan Oxyfresh anda dengan memanfaatkan teknologi yang berterus terang. JENAMA sendiri sebagai pemimpin dan mula out-recruiting lain 97% pemasar rangkaian luar sana dengan menggunakan metodologi yang bekerja sekarang di Oxyfresh!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *