Adakah peluang Nikken yang sah?

Adakah peluang Nikken yang sah?

Adakah perniagaan Nikken diiktiraf, Antarabangsa saman selamat untuk anda? Adakah produk yang boleh dipercayai? Mudah-mudahan selepas ini memahami dan tambahan Nikken Ulasan (serta menghidu melalui laman web mereka) anda akan dapat memilih sendiri.

Memberi sedikit latar belakang, Nikken Inc adalah sebuah syarikat Jepun yang bermula sejak tahun 1975. Walau bagaimanapun, mereka tidak bermula di Syarikat sehingga tahun 1989. Kini perniagaan Nikken yang mengandungi beratus-ratus ribu Pengedar di seluruh dunia. Mereka akan sangat mantap dan membuat keuntungan yang tinggi secara keseluruhannya. Biasanya, mereka mencipta produk-produk kesihatan yang sesuai salah satu kawasan 4: berehat dan bersantai, Kecergasan, pemakanan dan persekitaran.

Falsafah perniagaan adalah berasaskan sekitar empat tonggak Kesihatan, keluarga yang sihat, badan yang sihat, kewangan yang sihat dan minda yang sihat. Produk-produk mereka memberi tumpuan kepada pencegahan penyakit dan penyakit melalui menambah dan menguatkan sistem imun dan kesejahteraan keseluruhan seseorang. Salah satu produk utama mereka adalah magnet yang berjanji untuk membantu mengubati yang mana-mana kawasan yang sakit pada badan anda dengan cara menarik dalaman anda magnet medan cara yang tertentu. Sama ada mereka benar-benar bekerja atau tidak telah dipersoalkan – namun lebih beberapa lain ketika itu.

Anda boleh bermula sebagai perunding Nikken untuk perbelanjaan $49,95. Ini akan memberikan anda starter kit. Tetapi, perniagaan mencadangkan bahawa anda juga membeli Pak Demo bersama-sama dengan Pak kerjaya supaya anda boleh menerangkan produk dan membangunkan sebuah organisasi yang sangat besar.

Pelan pampasan Nikken adalah apa yang dikenali sebagai Pelan “Stairstep-pengasingan”. Nuskin dan Amway mengendalikan rancangan yang sama. Ini bermakna bahawa apabila seseorang Pengedar mencapai jumlah jualan yang tertentu dan bilangan Pengedar di bawahnya, “pengasingan” dari penaja mereka sendiri. Apakah ini bermakna setakat Suruhanjaya adalah bahawa penaja pertama mendapat lessen peratusan jualan yang siap dengan pasukan pengedar Nya.

Ini boleh menjadi pelan yang amat sukar untuk di atas. Ia mengambil masa pemasaran yang memujuk, berbilang jenis individu. Bersama-sama dengan pelan ini, pengedar akan mengaturkan supaya seratus ke dua ratus perunding di bawah mereka untuk membawa masuk sekurang-kurangnya seribu sisa hasil setiap bulan. Memang sukar untuk bekerja sehingga jumlah dan anda perlu tinggal negara Five sampai anda membangunkan kepada titik, itulah sebabnya orang-orang yang tidak boleh mendesak pergi selepas rekrut, akan jatuh daripada perniagaan ini sebelum sampai ke Taman yang selamat.

Satu soalan penting untuk tanya sebelum membungkus artikel ini – Adakah satu penipuan Nikken atau Adakah perniagaan ini sah? Syarikat ini adalah sah – sedang sekali untuk tempoh yang panjang bersama-sama dengan mendapat penarafan 5A1 dari Dun & Bradstreet. Pelbagai produk mereka mungkin tidak melakukan apa yang mereka katakan, seperti magnet yang mempunyai pelbagai Ulasan (ada yang berkata mereka mencederakan lebih daripada mereka membantu). Walau bagaimanapun, ia adalah sebuah syarikat yang sah yang masih berkembang.

Saya berharap kajian Nikken ini telah beberapa bantuan kepada anda dalam apa-apa maklumat yang anda Cari pilihan – apa sahaja anda membuat. Sekali lagi, jika anda menikmati produk Nikken dan memegang kuat jenis personaliti yang bekerja sangat keras dan berkesan untuk membawa masuk tambahan pengedar, ini mungkin sesuai baik untuk anda. Jika tidak, maka saya mengesyorkan melihat beberapa idea lain yang menguntungkan. Ia terpulang kepada anda untuk membuat keputusan sekarang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *