Adakah payudara pam berbahaya?

Adakah payudara pam berbahaya?

Pemakanan pam payudara mungkin perlu atau lebih diutamakan untuk pelbagai sebab. Kajian menunjukkan hubungan yang positif dalam penyusuan susu ibu, seperti tambahan nutrien dalam susu ibu semulajadi serta faedah-faedah ibu-bayi ikatan semasa penyusuan susu ibu.

Ibu-bapa yang pulang ke tempat kerja mungkin perlu memberi mereka susu untuk ahli sitter atau keluarga. Mereka juga mungkin perlu mengepam di tempat kerja bersesuaian dengan keperluan dan jadual semulajadi badan mereka.

Ibu-ibu Stay-at-Home perlu berdada pemakanan pam jika mereka berada jauh dari rumah banyak atau perlu meninggalkan bekalan dengan ahli-ahli sitter atau keluarga. Mereka mungkin mempunyai permintaan tambahan pada masa mereka atau mempunyai kanak-kanak pelbagai jadual dan keperluan yang berbeza-beza secara meluas.

Sebab-sebab kesihatan juga mendak keperluan untuk pam payudara. Ini boleh termasuk keadaan kesihatan diri ibu, ubat sembuh atau bagi bayi pramatang yang tak dapat suckle susu mereka sendiri. Ibu-ibu yang baru juga boleh menggunakan pam payudara untuk merangsang pengeluaran susu atau jika aliran susu payudara mereka terlalu rendah atau tidak teratur. Ibu bapa yang mengamalkan akan sering menggunakan pam payudara sebagai sebahagian daripada persiapan mereka juga.

Sebelum anda membeli atau menyewa berdada pemakanan pam, meneroka pelbagai model serta aksesori penyusuan susu ibu. Mengambil masa ini untuk mempertimbangkan keperluan anda dan berfikir melalui apa yang anda mahu dalam pam menyusukan anak. Terdapat pelbagai model gaya, fungsi dan payudara pemakanan aksesori untuk dipadankan dengan pelbagai gaya hidup memerlukan Deciding pada penyusuan anda sesuai sesuai bayi pam adalah satu keputusan yang penting dan sangat peribadi. Sama ada anda memerlukan pam payudara hospital-gred atau a breastpump murah yang lebih ringkas, Terdapat pelbagai pilihan antara untuk memenuhi keperluan anda.

Pam payudara yang paling terkenal adalah pam payudara Medela, Ameda dan Philips Avent Isis, walaupun terdapat lain-lain syarikat yang mempunyai reputasi yang baik juga. Syarikat-syarikat seperti Medela, Ameda dan Philips Avent Isis mungkin tidak seperti biasa anda pada mulanya kerana hospital dan peralatan perubatan pakar, bukan bayi produk pengguna seperti Gerber dan Pampers. Inilah kelebihan, kepakaran dalam peralatan perubatan adalah agak berbeza daripada keperluan pembangunan dan pemasaran barangan bayi.

Anda juga mungkin ingin bekerja dengan perunding laktasi yang boleh mengarahkan dan mengendalikan anda pada membuat payudara wajar memberi makan pam dan pelbagai aksesori penyusuan susu ibu dan keperluan untuk membantu anda breast-feed dengan selesa. Perunding laktasi boleh mendidik anda pada payudara pemakanan kebimbangan, hak dan harapan anda dan memastikan anda juga berpendidikan dan semasa undang-undang dan peraturan-peraturan yang terbaru di bandar dan negeri anda. Ia adalah idea yang baik tanpa mengira untuk mengetahui apakah syarikat-syarikat insurans dan penginapan tempat kerja dan faedah-faedah yang anda berikan.

Ini adalah masa yang menarik, tetapi juga boleh kadang-kadang 470jenis. Belajar bagaimana untuk Daftar susu dan lain-lain isu-isu laktasi yang tidak dikenali ramai, terutamanya kerana pam payudara tidak biasanya topik kerap dalam budaya popular. Maklumat ini adalah kritikal walaupun jika anda ingin membuat pilihan bermaklumat terbaik pada Apakah pam payudara terbaik untuk keperluan individu.

Meneroka pelbagai syarikat, jenama utama, model, jenis, gaya, fungsi, dan aksesori pam payudara dan menyemak penilaian pam payudara dari pengguna seperti anda. Ini adalah sangat penting kerana pam payudara dihormati boleh kos kira-kira $200-300 atau lebih, dan kerana tujuan anda secara amnya tidak kembali pam penyusuan susu ibu bagi pulangan wang atau pertukaran. Pam payudara peribadi anda bukanlah sesuatu yang anda mahu berakhir regretting.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *