Adakah lelaki Pheromones manusia benar-benar menarik wanita?

Adakah lelaki Pheromones manusia benar-benar menarik wanita?

Sudah ada ribuan artikel explaining pheromones bagaimana manusia bekerja dalam menarik wanita, tetapi Adakah mereka benar-benar bekerja mendapatkan keputusan kekal? Jawapannya terletak tidak hanya pheromones itu sendiri, tetapi adalah gabungan faktor-faktor yang banyak yang membuat anda menarik.

Anda lihat, apabila seseorang berjalan ke dalam sebuah bilik yang penuh dengan orang, orang itu adalah mengeluarkan getaran yang. Ia boleh menjadi positif getaran seperti kemesraan dan kebahagiaan atau getaran negatif seperti marah, takut dan benci. Jadi bila anda tersenyum, anda akan memberi getaran seseorang yang mesra dan ini memudahkan orang ramai untuk mendekati anda dan begitulah sebaliknya.

Sebaliknya apabila anda scowl di hadapan orang lain, anda membiarkan off getaran negatif dan orang akan merasakan bahawa anda anti sosial atau mempunyai beberapa masalah dan menyuruh mereka tidak main-main dengan anda. Getaran ini repels orang dari mendekati anda atau bercakap kepada anda. Jadi kami Bahasa tubuh dan tingkah laku memainkan peranan yang besar dalam penerimaan orang lain terhadap diri kita sendiri.

Ini adalah perkara yang sama dalam penggunaan pheromone manusia. Pheromone manusia pengeluar mendakwa bahawa produk mereka bekerja dengan menarik jantina yang berlawanan dan sekaligus menjadikan anda lebih menarik. Walaupun ini adalah benar jika produk mereka mengandungi pheromone yang dikesan, ia mungkin tidak berfungsi dalam memihak kepada anda Apakah faktor-faktor lain seperti getaran anda daripada penjajaran.

Pheromones tidak menyembuhkan keajaiban yang boleh menarik minat teman kepada anda daripada udara nipis. Mereka hanya boleh menguatkan seksualiti anda pada apa yang anda sudah ada. Gadis yang anda telah menghancurkan yang terakhir tidak suka anda kerana dia tidak suka wajah anda, kemudian tidak kira berapa tan pheromone manusia anda telah terpercik pada diri sendiri tidak akan membantu seorang pemuda weeny sedikit. Ini adalah kerana dia sudah mempunyai minda daripada siapa anda dan telah memutuskan bahawa dia tidak suka ciri-ciri wajah anda. Di sisi lain, jika anda mempunyai wajah neutral kepadanya, maka pheromone yang anda pakai akan membuat anda lebih menarik kepada beliau.

Kita semua tahu bahawa wanita yang tertarik kepada jenis lelaki Alfa yang yakin dan jadi jika anda menggambarkan beta lelaki personaliti yang apabila bercakap dengan wanita, dia mungkin seperti anda pada mulanya kerana pheromone anda, tarikan ini akan berlangsung kerana lambat laun, dia akan memutuskan bahawa anda tidak mempunyai personaliti lelaki yang menarik dan semua pheromone di dunia tidak akan membuat dia menukar fikirannya.
Walau bagaimanapun, jika anda yakin alpha yang lelaki dia Cari dan anda pakai pheromone manusia cologne, anda akan membuat dia pengsan dan jatuh cinta dengan anda.

Jadi apa maknanya? Baik, memakai produk pheromone manusia boleh membuatkan anda menarik kepada wanita pada mulanya, tetapi jika anda tidak tahu kemahiran seducing wanita dan menjaga dia dengan anda, maka tarikan adalah hanya langkah sementara.

Maksud saya, anda tidak boleh memakai pheromone anda 24 jam sehari dan 365 hari setahun betul? Jadi, itu akan bermakna bahawa anda masih perlu bekerja pada kemahiran anda godaan dan flirting menjadi lebih menarik untuk wanita secara tetap.

Jadi Adakah pheromones manusia benar-benar bekerja menarik lelaki dan wanita? Tentu saja yang mereka lakukan, tetapi selebihnya terpulang kepada anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *