Adakah kondominium Dallas yang masih panas? Bergantung pada yang anda minta

Adakah kondominium Dallas yang masih panas? Bergantung pada yang anda minta

Soalan buat masa ini seolah-olah, “Pasaran condo Dallas memperlihatkan kemuncaknya?”

Jawapannya ialah “Ya” dan “tidak.”

Letupan Kondo tinggi untuk beberapa tahun yang lepas telah menyaksikan sejumlah besar pembinaan Kondo dalam dan sekitar kawasan Dallas. Walau bagaimanapun, dengan kos pembinaan yang melambung tinggi dan pelabur-pelabur yang letih, beberapa projek Menara kediaman di Dallas sama ada telah ditangguhkan atau dibatalkan sama sekali.

Berita terbaru di pasaran condo telah menjadi kenyataan bahawa kos pembinaan telah telah meningkat lebih cepat daripada harga jualan kondominium. Akibatnya, ramai pelabur akan meninggalkan pasaran perumahan di Dallas. Pasaran-pasaran lain, California, Florida dan Las Vegas telah melihat jauh lebih teruk merosot.

Perkara yang menarik tentang Dallas condo pasaran, Walau bagaimanapun, bahawa kondominium mewah, yang muncul kebanyakannya di bahagian Uptown Dallas, akan masih fairing agak baik. Hasilnya, Uptown terus untuk melihat nombor-nombor yang kukuh dalam pasaran pembinaan Kondo.

Beberapa projek sedang dijalankan di Uptown termasuk Azure, Gables granit dan dilupakan Menara The Ritz-Carlton.

Azure

Contoh hidup yang baik, Uptown adalah kondominium mewah Azure Dallas. Bangunan ini yang menakjubkan, yang dibuka di tengah-tengah fanfare banyak Disember lepas, mempunyai kediaman yang eksklusif dengan kemudahan gaya-resort.

Terletak di utara Harwood, biru kondominium dianggap salah satu alamat Tempahan mewah di Uptown Dallas, dan sebab yang baik. Batu, logam dan kaca memperincikan, ditambah pula dengan garisan senibina yang menakjubkan dan butir-butir kecil yang menakjubkan, encircling kolam, mampu Hotel penduduk dengan puncak prestij dan kemewahan.

Antara ciri-ciri Azure termasuk whirpool, Berjemur lounge, 17-kerusi pawagam, state-of-the-art kesihatan dan Pusat Kecergasan, sauna di rumah, -tingkap dari lantai-ke-siling, peralatan keluli tahan karat dan lantai kayu.

Granit Gables

Granit Gables, yang dijadualkan untuk pembinaan dan dijangka siap Mac 2010, merupakan sebuah projek pembangunan satu di tengah-tengah bahagian Uptown mewah Dallas.
Projek $200 juta dolar ini terdiri daripada dua Menara: menara pejabat dan sebuah bangunan pangsapuri yang bertingkat tinggi, kediaman.

Mungkin aspek paling menarik pada Menara Berkembar ini adalah pertembungan antara dua Menara di aras ketujuh melalui syurga seluas satu ekar, lanskap yang cantik. Dipanggil dek Lipur, oasis bandar ini mempunyai pusat kecergasan 4,000 kaki persegi, Luaran, Kolam renang infiniti dan persekitaran yang cantik, seperti taman yang menghadap ke pusat bandar dan Victory Park.

20-Tingkat Menara kediaman mempunyai balkoni, sepuluh kaki langit, beban windows dan pemandangan yang hebat Uptown, downtown dan Taman Rogers Woodall masa depan.

Di Menara Residences di Ritz-Carlton

Kediaman di Ritz-Carlton yang terletak berhampiran dengan Uptown di restoren, Kelab-kelab, Galeri dan kedai-kedai, serta Daerah Pusat Perniagaan, Daerah seni dan Pusat penerbangan Amerika.

Di antara ciri-ciri yang luar biasa di Residences, yang terletak di tingkat 13 atas Ritz-Carlton Hotel, termasuk laluan berasingan, peribadi, Lif dan tempat letak kenderaan, serta kemudahan-kemudahan di hotel ini termasuk ballroom yang besar, Bilik Mesyuarat peribadi, santapan, Perkhidmatan spa yang lengkap, Kolam yang besar, Pusat kecergasan yang serba lengkap.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *