Adakah Ketuat yang berbahaya?

Adakah Ketuat yang berbahaya?

Adakah anda mempunyai Ketuat pada kulit anda? Jika begitu, anda pasti tidak semata-mata. Sebilangan besar rakyat Amerika mempunyai Ketuat. Malah, ramai individu mempunyai lebih daripada satu Ketuat. Jika anda mempunyai Ketuat yang, Adakah anda memikirkan tentang ia dikeluarkan? Walaupun anda mungkin berfikir bahawa anda perlu ia dihapuskan, Adakah anda tahu bahawa terpulang pada kamu untuk membuat? Dalam kebanyakan kes, penyingkiran Ketuat adalah benar-benar pilihan.

Jika anda mempunyai Ketuat yang atau bilangan Ketuat pada badan anda, terdapat peluang yang baik bahawa anda sudah tahu dengan tepat apa yang mereka akan atau bagaimana mereka disebabkan. Ketuat juga diketahui disebabkan oleh tekanan tertentu virus Papilloma manusia, atau dikenali sebagai HPV. Ketuat, dalam kebanyakan kes, adalah benar-benar tidak merbahaya. Ini adalah kerana mereka dianggap ketumbuhan kulit yang tidak berbahaya. Benign adalah perkataan lain yang digunakan untuk menggambarkan ketumbuhan bukan kanser kulit. Kerana terdapat peluang yang baik bahawa Ketuat anda tidak benar-benar berbahaya, anda mungkin tidak perlu ia dikeluarkan.

Walaupun anda tidak semestinya perlu mempunyai Ketuat atau Ketuat yang dikeluarkan anda, anda mungkin mahu. Walaupun yang berbahaya dan tidak menyakitkan, terdapat sesetengah Ketuat itu boleh menyakitkan. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati bahawa kesakitan yang dikaitkan dengan Ketuat yang bergantung pada di mana ia terletak. Sebagai contoh, Ketuat pada kaki anda mungkin akan sakit, terutamanya jika anda akan berjalan di atas mereka setiap hari. Juga, Ketuat pada tangan anda mungkin menyakitkan, terutamanya jika anda menggunakan tangan anda sepanjang hari, berkata di tempat kerja. Jika itu berlaku, anda mungkin serius mahu berfikir tentang setelah anda Ketuat yang dibuang. Selepas prosedur pemindahan selesai, anda mungkin akan mendapati diri anda tanpa rasa sakit.

Anda juga mungkin mahu anda Ketuat atau Ketuat yang dibuang jika mereka dapat dilihat. Ia adalah rahsia lagi bahawa sesetengah Ketuat, terutama orang-orang besar dalam saiz, akan menarik atau unflattering. Sudah tentu, anda tidak perlu bimbang tentang apa yang orang lain fikirkan, tetapi anda perlu melakukan apa yang sesuai untuk anda. Oleh itu, jika Ketuat di tubuh anda akan menyebabkan anda ketidakselesaan, ketidakselesaan fizikal tidak, tetapi ketidakselesaan yang berkaitan dengan penampilan anda, anda mungkin mahu untuk berfikir tentang mempunyai Ketuat tersebut dikeluarkan.

Ianya juga penting untuk ambil perhatian bahawa Ketuat boleh dipindahkan dari seorang ke seorang. Walaupun ini boleh berlaku, ia tidak sentiasa. Terdapat sesetengah individu yang lebih terdedah kepada Ketuat daripada yang lain. Kerana anda tidak tahu siapa individu-individu, anda mungkin mahu untuk berfikir tentang setelah anda Ketuat yang dibuang. Anda mungkin mahu melakukan ini, tidak kira di mana anda Ketuat atau terletak, tetapi anda mungkin mahu sedikit lebih prihatin dengan Ketuat yang ada di tangan anda, kerana anda mungkin akan berjabat tangan dengan orang lain. Jika anda mendapati diri anda kerap sekitar orang lain, sama ada mereka orang menjadi keluarga anda sendiri atau rakan sekerja, anda juga mungkin mahu berfikir tentang pembuangan Ketuat, kalau bukan untuk diri sendiri kemudian bagi orang-orang di sekeliling anda.

Jika anda berminat untuk mempunyai Ketuat atau Ketuat yang dikeluarkan anda, anda akan mempunyai beberapa pilihan yang berbeza. Dengan melawat doktor penjagaan primer, anda harus mampu untuk mempunyai Ketuat atau Ketuat yang dibuang, dalam masa beberapa minit anda. Jika anda bimbang dengan kos melihat profesional penjagaan kesihatan, anda harus mampu untuk melakukan sendiri prosedur pembuangan Ketuat. Ini dengan mudah boleh dilakukan dengan membeli produk-produk pembuangan Ketuat yang dipohon di kaunter. Produk ini boleh didapati untuk dijual, selalunya untuk harga yang berpatutan, di kebanyakan Kedai-kedai runcit, Kedai-kedai ubat dan kedai-kedai Jabatan. Anda juga boleh memberi remedi rumah cuba, walaupun anda diminta untuk berhati-hati apabila menggunakannya. Beberapa remedi rumah yang berbeza resipi boleh dengan mudah didapati dalam talian, dengan carian internet standard.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, ia adalah keputusan yang anda ambil sama ada atau tidak hendak anda Ketuat atau Ketuat yang dibuang. Walaupun ia mungkin tidak kelihatan seperti sebuah keputusan besar, ia adalah. Pembuangan Ketuat tidak sentiasa terjamin, Ketuat anda boleh kembali kerja lebih masa; oleh itu, dinasihatkan bahawa anda benar-benar meneliti semua pilihan anda sebelum membuat keputusan muktamad.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *