Adakah kerja-kerja Holosync?

Adakah kerja-kerja Holosync?

Bilakah orang lain mendengar Guns N’ Roses, memakai seluar jeans yang ketat dengan but besbol dan perming rambut mereka Kacip, seorang lelaki yang bernama Harris Rang undang-undang adalah sibuk mencipta produk pembangunan peribadi yang benar-benar unik – Holosync.

Harris di Holosync produk berteras kepada idea bahawa anda boleh mendengar CD dan memasuki keadaan meditasi Kepten sami Buddha Zen.

Sebelum kita lihat teknologi di sebalik Holosync, faedah-faedah menggunakan ia dan potensi diri daripada perangkap yang ia mungkin ada, ia adalah yang terbaik untuk mempunyai kefahaman yang jelas tentang manfaat meditasi. Anda boleh menentukan jika anda akan mendapat manfaat daripada menggunakan Holosync dan jika anda boleh melihat potensi ganjaran yang ia boleh menawarkan untuk kehidupan anda.

Berikut adalah beberapa banyak faedah yang telah terbukti dan meditasi (Holosync):

-Membawa kepada tahap yang lebih mendalam yang merehatkan.
-Mengurangkan serangan kebimbangan.
-Merendahkan tekanan darah.
-Penurunan kesakitan akibat ketegangan otot seperti sakit kepala.
-Membantu dengan penyakit-penyakit seperti radang sendi dan mengurangkan gejala-gejala Alergi.
-Kelajuan masa pemulihan selepas operasi.
-Meningkatkan sistem imun.
-Mengurangkan dan menghilangkan tekanan emosi.
-Melambatkan dan mengurangkan aktiviti virus dalam badan.
-Memperkukuhkan pertahanan semula jadi badan untuk berjaya melawan bakteria, virus dan sel-sel kanser.
-Ia membantu menyelesaikan fobia.
-Meningkatkan serotonin yang mempengaruhi perasaan dan tingkah laku.
-Membantu menghilangkan tekanan emosi yang negatif dan membuang emosi negatif yang sengit dari kenangan.
-Mengurangkan kemarahan.
-Menghapuskan tabiat tidak diingini & tingkah laku.
-Kesedaran dan rasa Kesatuan yang berkaitan dengannya.

Menghilangkan tekanan daripada minda dan badan adalah salah satu kelebihan terbesar meditasi. Apabila meditasi dilakukan kerap ia telah ditunjukkan untuk benar-benar dan positif mengubah reaksi seseorang kepada situasi tekanan dan merengsa. Seperti yang anda maju dalam amalan anda menuntut ilmu kebatinan, anda mendapati bahawa kurang dan perkara-perkara yang kurang mengganggu anda.

Saya berharap anda bersetuju bahawa manfaat untuk minda dan badan bertafakur kerap adalah sangat besar. Walau bagaimanapun, untuk berjaya sampai ke titik yang anda boleh bermeditasi dari sambungan emosi untuk melepasi kenangan, mengurangkan tekanan darah anda dan menyelesaikan fobia memerlukan bertahun-tahun, banyak – dalam beberapa kes seumur hidup!

Masukkan Centerpointe dan Holosync!

Holosync adalah 21 merupakan abad ke alat untuk memudahkan meditasi. Holosync menggunakan otak entrainment menggunakan rentak binaural. Binaural rentak adalah nada individu yang berasingan, yang bergema di frekuensi-frekuensi yang sedikit berbeza, dibentangkan pada telinga kiri dan kanan. Holosync membolehkan anda mendengar rentak ini dengan cara yang mencipta dipinda Negeri kesedaran dengan menukar corak itu ilham pendengar. Tanpa ingin mendapatkan terlalu teknikal mengenai Holosync program saya akan mengatakan bahawa ini rentak binaural mampu menghasilkan alpha, theta, delta dan Negeri beta harian yang biasa. Centerpointe telah mencipta Holosync supaya ia mewujudkan syarikat amat mendalam menuntut ilmu kebatinan dalam masa beberapa minit.

Jika anda rasa anda boleh mendapat manfaat daripada meditasi dan percaya bahawa ia menghasilkan keputusan akan menjadi kelebihan kepada anda tetapi anda tidak mempunyai masa atau disiplin untuk mempelajari dan mengamalkan teknik-teknik menuntut ilmu kebatinan yang konvensional maka anda jelas akan mendapat manfaat daripada teknologi seperti Holosync.

Sisi negatif amalan meditasi dan juga menggunakan Holosync ini diabaikan. Ia adalah perlu untuk meletakkan diketepikan sekurang-kurangnya 40 minit setiap hari untuk bermeditasi atau mendengar Holosync. Juga, anda mungkin mengalami sedikit ketidakselesaan emosi semasa sesi Holosync anda sebagai kenangan lama, dan perasaan yang berkaitan dengan mereka, akan dikacau-up dalam kesedaran anda. Ini adalah suatu kejahatan perlu kerana otak anda adalah benar-benar menghapuskan emosi negatif dari memori supaya anda dibiarkan dengan memori tetapi dengan tiada sebarang hubungan emosi yang negatif itu.

Program Centerpointe, Holosync, direka untuk dilengkapkan secara berperingkat-peringkat. Setiap peringkat mengalih keluar ruang emosi yang tidak diingini daripada kesedaran anda dan meninggalkan anda dengan sebuah negara yang kekal Aman meningkat, kesihatan dan keharmonian dalam. Anda tidak perlu menamatkan seluruh program Holosync untuk mendapat faedah-faedah yang ditawarkan oleh setiap peringkat individu. Selepas selesai setiap peringkat Holosync faedah-faedah yang anda terima akan kekal.

Walau bagaimanapun, untuk mendapatkan faedah yang maksimum daripada Holosync adalah dinasihatkan untuk melengkapkan semua peringkat kerana anda akan boleh berubah, lebih baik, dengan cara yang anda boleh sekarang hanya bayangkan atau tidak bayangkan. Seluruh hidup anda akan mendapat manfaat daripada menggunakan Holosync.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *