Adakah Kasut Anatomic hanya satu lagi jenis Menggilap – atau sesuatu yang lebih?

Adakah Kasut Anatomic hanya satu lagi jenis Menggilap – atau sesuatu yang lebih?

Adakah jenis Menggilap Kasut anatomic? Hari ini kita cenderung untuk membeli sesuatu jenis Menggilap bergantung kepada aktiviti-aktiviti kami. Terdapat beratus-ratus jenis Kasut (kasut kerja, berjalan kaki Kasut, kasut sukan, kasut tumit tinggi, kasut yang rata dan sebagainya) semuanya direka dan diguna pakai untuk aktiviti individu.

Menggilap industri ini merupakan industri global yang sentiasa berkembang dan menerima pakai keperluan kami semakin meningkat dan permintaan yang menggunakan bahan dan teknologi Reka bentuk baru. Menurut International program Pusat AS Biro Banci, jumlah penduduk dunia, unjuran untuk 03/06/11 merupakan 6,904,022,753 dan meningkat. Berapa pasang kasut setiap seorang daripada kita memiliki? Pengiraan yang mudah mengesahkan saiz industri global ini

Terdapat syarikat-syarikat yang mengeluarkan Kasut dengan kualiti sebagai objektif utama mereka, menggunakan teknologi moden dan menggunakan bahan-bahan yang paling maju dalam industri. Walau bagaimanapun terdapat juga Syarikat-syarikat yang objektif sahaja mereka itu dengan harga yang rendah, tanpa mengambil kira apa-apa kualiti. Ia adalah jelas apa kualiti Kasut ini dijangka akan menjadi dalam kes kedua. Mereka boleh mempunyai kesan yang memudaratkan terhadap kesihatan kaki anda serta kesihatan anda secara keseluruhan.

Ada sebuah analogi dengan industri kereta. Mari kita lihat pada pengilang yang bersaing dalam perlumbaan kereta. Orang-orang yang melakukan, mereka mencuba teknologi baru dalam keadaan ekstrem. Apabila ini terbukti ia kemudian diguna pakai untuk mereka jalan yang akan model-model yang sama. Yang lain daripada pengeluar sementara itu duduk dan menonton perkembangan, mereka mungkin membeli teknologi baru ini atau cuba untuk menghasilkan salinan yang murah daripada mereka.

Tepat sama yang berlaku dalam industri Menggilap. Barangan perkilangan dengan kehadiran yang panjang di pasaran telah mengumpul pengalaman yang luas melalui penyelidikan yang khusus mengenai Anatomi di kaki. Perhatian khusus akan dibayar kepada Reka-bentuk anatomic dan sokongan satu-satunya manusia. Bahan-bahan yang digunakan untuk tujuan ini menyumbang kepada perlindungan dan keselesaan yang maksima dari hari ke hari Haus dan lusuh kaki manusia. Kadang-kadang mereka bukan sahaja melindungi dari ini, tetapi juga memainkan peranan dalam proses penyembuhan sekiranya apa-apa keadaan tidak diingini hadir sendiri.

Sebagai rakyat dan terutamanya wanita berminat sangat dengan estetika dan rupa Kasut mereka dalam industri telah membawa teknologi anatomic dalam kebanyakan jenis Menggilap atau sekurang-kurangnya di mana-mana di mana ia boleh digunakan. Anda akan menemui mereka dalam bekerja Kasut, berjalan kaki Kasut, but dan lain-lain. Walau bagaimanapun anda tidak akan menemui anatomic kasut tumit tinggi.

Kemudian membalas soalan pembukaan kami: akan anatomic Kasut lain jenis Kasut? Jawapannya ialah tidak. Anatomic Kasut dari segi estetika dan rupa yang sama seperti seluruh Kasut, namun mereka akan lebih maju apabila ia datang kepada Reka bentuk mereka dan bahan-bahan yang digunakan untuk mengeluarkan mereka.

Kadang-kadang anatomic Kasut boleh dikelirukan untuk Kasut Ortopedik. Kita kadang-kadang mungkin mempunyai kesan yang kita pakai Kasut anatomic untuk masalah kaki yang spesifik. Walau bagaimanapun ini adalah tidak betul. Kasut Ortopedik dibuat kepada perintah dan di bawah bimbingan doktor untuk menghadapi masalah tertentu kaki atau kaki. Oleh itu ini adalah dua jenis kasut yang berbeza.

Pada pendapat saya, ada apa-apa yang lebih berharga daripada kesihatan kita. Marilah kita mula kelihatan selepas Kesihatan kaki kita lebih sedikit, kerana ia sering cenderung untuk diabaikan. Yang mereka perlukan untuk terus kuat dan sihat. Ianya berbaloi untuk meluangkan masa yang lebih dalam mencari Kasut anatomic. Perbezaan akan menjadi jelas masa yang anda meletakkan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *