Adakah jalur tenaga perkara besar yang seterusnya?

Adakah jalur tenaga perkara besar yang seterusnya?

Warren Struhl mungkin telah berubah wajah tambahan “tenaga” selama-lamanya. Dari minuman tenaga untuk tenaga pukulan, ciptaan baru di Struhl, “jalur tenaga lisan,” bersedia untuk mengambil dunia oleh ribut dalam tempoh 3 hingga 5 tahun akan datang. Penyelamat tenaga segera hak-di sini-kanan-sekarang adalah lebih murah daripada tenaga pukulan, lebih lazat dan mudah untuk mengambil daripada kapsul vitamin, yang adalah mengapa ramai yang percaya bahawa Warren Struhl boleh duduk pada industri satu bilion dolar. ™ lembaran jalur tenaga, satu mekanisme penyampaian novel, mungkin ini daging terbesar tenaga muda dan lama pencari tetapi ia juga membuka pelbagai potensi pilihan penghantaran untuk industri nutraceutical.
Membawa pembentukan jalur tenaga beliau kepada kesempurnaan, Struhl dan pasukannya telah bekerja keras untuk mencapai format penghantaran pos-saiz yang nipis, mengandungi hanya swig betul kafein dan unsur-unsur pemakanan sambil mengekalkan rasa hebat, salah satu faktor yang dikenali untuk menghalang kejayaan pelancaran jalur tenaga sebelumnya. Di sebahagian kecil daripada harga tenaga pukulan, jaluran tenaga cadar ™ menyediakan 200 peratus nilai harian Vitamin B6 dan Vitamin B12, 100 peratus B5, 40 peratus Vitamin E, 20 peratus dan biotin, 100 mg kafein setiap hidangan.
Jalur lisan dan faedah mereka
Jalur lisan atau filem-filem yang dissolving akan dibuat menggunakan hydrophilic polimer yang direka untuk membubarkan pada lidah, yang di bawah lidah (sub-lingual) atau di dalam rongga buccal (pipi) kerana bahan-bahan aktif systemic edaran pada hubungan dengan cecair (air liur). Jalur lisan yang tipikal akan mengandungi:
Bahan-bahan aktif (1-25 peratus)
Polimer larut air (40-50 peratus)
Plasticizers (0-20 peratus)
Pengisi, warna, perisa dan sebagainya (0-40 peratus)
Jalur lisan adalah mekanisme penghantaran lanjutan, mewujudkan alternatif kepada bentuk-bentuk tradisional penghantaran seperti tablet ingestible, tablet kunyah, membubarkan tablet, softgels, cecair atau inhalants secara lisan. Apabila dibandingkan dengan tenaga pukulan, jaluran tenaga mempunyai beberapa kelebihan: 1-2

* Lisan jalur menawarkan lebih mudah alih dan kemudahan. Mereka tidak tumpahan atau mencairkan dan anda boleh simpan dalam dompet anda!
* Ia menawarkan lebih bioketersediaan daripada tembakan tenaga yang biasanya akan diserap di dalam saluran gastrousus. Jalur lisan boleh menghantar nutrien serta-merta ke dalam sistem melalui mulut mengelakkan penyerapan usus yang sering compromises bioketersediaan, menangguhkan bermulanya tindakan dan diketahui menyebabkan kesan sampingan pada sesetengah orang.
* Jangka hayat adalah lebih stabil dan jalur lisan adalah lebih tahan lasak terhadap semua jenis faktor-faktor alam sekitar.
* Apabila dibandingkan dengan tenaga pukulan, jalur lisan memastikan ketepatan dos yang lebih tinggi.
* Lisan jalur tidak mengandungi kalori, karbohidrat atau gula.
* Bioketersediaan jalur lisan adalah hampir 100 peratus yang bermaksud bahawa mereka boleh menawarkan lebih banyak khasiatnya.
Pasaran jalur tenaga lisan
Minuman tenaga adalah daya penggerak pasaran minuman mengikut pakej Facts.3 bersama dengan teh (JPJ) bersedia untuk minuman dan minuman-minuman sukan, prestasi minuman tenaga telah membantu meningkatkan pasaran minuman berfungsi dan semula jadi yang penting pada AS $23 bilion pada tahun 2010. Jualan minuman/rakaman tenaga telah telah pesat sejak tahun 2005 dengan Mintel melaporkan pertumbuhan sebanyak 136 peratus daripada 2005 hingga 2009. Laporan Ogos 2011 di Mintel menandakan pertumbuhan sebanyak 15.4 peratus daripada 2010-2011.4-5 mengikut fakta-fakta yang dibungkus, minuman tenaga kekal fokus perbincangan kerana mereka memenuhi satu komoditi yang sangat berbeza dan dikehendaki di seluruh segmen pengguna — memerlukan lebih banyak tenaga.
Manakala majoriti jualan datang dari pengguna muda, hanya kira-kira semua orang adalah chugging kaki pada minuman tenaga daripada pemandu lori yang letih untuk suri rumah o. Luar biasa pertumbuhan jualan yang dijangkakan bagi jalur tenaga seperti yang dinyatakan oleh Steve Smith, Pengerusi Energy1 pengedaran, “jawapan yang kita akan mendapat untuk cadar ™ tenaga jalur adalah tidak seperti apa-apa yang kita pernah lihat dari produk pengguna.”6
Jalur tenaga dissolvable telah diperkenalkan ke dalam pasaran pada bulan Jun 2011 dan Warren Struhl telah melihat berbagai-bagai produk-produk yang menggunakan teknologi jalur lisan sebagai mekanisme penghantaran mereka.
Kelebihan jalur lisan
Bekerjasama dengan pengeluar suplemen pemakanan yang bertauliah untuk mencipta satu jalur tenaga yang boleh berpotensi menawarkan manfaat-manfaat berikut kepada pelanggan-pelanggan anda: 7-8

* Jalur adalah idea bagi mereka yang mempunyai kesukaran swallowing tablet dan kapsul, biasanya kanak-kanak dan geriatrik pasaran.
* Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang terjejas boleh mendapat manfaat daripada jalur seperti penyerapan nutrien mengambil tempat di dalam mulut, memintas saluran gastrousus dan membawa kepada kesan-kesan sampingan yang kurang.
* Jalur memperkenalkan sebuah novel, pilihan penghantaran untuk rutin harian vitamin yang menyegarkan. Vitamin dan pemakanan tambahan secara tradisional terdapat di tablet, kapsul, serbuk dan cecair. Sebaliknya, jaluran menawarkan lebih mudah alih dan kemudahan. Dengan penyerapan segera, pengguna boleh mengharapkan hampir 100 peratus bioketersediaan nutrien semua.
* Tablet, kapsul atau serbuk pembuatan memerlukan penggunaan excipients yang diketahui untuk menyebabkan kesan sampingan atau reaksi alahan pada sesetengah orang. Jalur lisan teknologi menawarkan sistem penghantaran yang lebih selamat.
* Perkilangan kos menghasilkan jalur lisan akan bersaing dengan kos pembuatan tablets.9
* Lisan jalur menawarkan untuk pembungkusan dos yang lebih mudah, individu.
Pasaran tenaga tambahan telah matang dari mudah kafein dan gula “sepakan” untuk formulasi yang lebih canggih yang bukan sahaja memberikan tenaga tetapi berharga pemakanan juga. Perangsang boleh digabungkan dengan vitamin, mineral dan herba untuk mencapai manfaat kesihatan syarat khusus. Inovasi baru dalam teknologi dan formulasi dengan kelebihan nutraceutical yang dipertingkatkan akan terus memacu pasaran tenaga.
Memperkenalkan Novel tenaga pilihan penghantaran kepada pelanggan anda
Pemilik Perniagaan tambahan yang ingin memperkenalkan jalur lisan untuk opsyen penghantaran mereka perlu menghubungi pengeluar nutraceutical disahkan GMP. Ketahui bagaimana anda boleh menggunakan format penyampaian novel ini dengan formulasi yang disokong oleh Sains untuk mencapai keperluan pelanggan-pelanggan anda tenaga dan sasaran Matlamat kesihatan.
Rujukan:
* Cepat Dissolving lisan filem: satu sistem penyampaian ubat yang inovatif dan bentuk dos, jurnal antarabangsa ChemTech penyelidikan, Vol.2, bil.1, pp 576-583, Jan-Mar 2010 sphinxsai.com/sphinxsaiVol_2No.1/ChemTech_Vol_2No.1/ChemTech_Vol_2No.1PDF/CT=91%20%28576-583%29.pdf)
* Jurnal kawalan dikeluarkan, 139 (2009) 94-107. SlideShare.net/ssirajd/oral-strip-Technology-OVERVIEW-Future-Potential-1)
* Berfungsi dan minuman sedia-untuk-minuman semulajadi di Amerika Syarikat, packagedfacts.com/about/release.asp?id=1954 2011, pakej fakta-fakta,
* Pasaran minuman tenaga mengalami kegoncangan dalam jualan, tetapi gerai-gerai menarik pelanggan baru, melaporkan kenyataan akhbar Mintel Mintel, Ogos 2010. Mintel.com/Press-Centre/Press-releases/584/Energy-Drink-Market-experiences-a-jolt-in-Sales-but-Stalls-in-attracting-New-customers-Reports-Mintel
* Minuman tenaga dan tenaga pukulan – kami – Ogos 2011, Mintel, oxygen.mintel.com/sinatra/oxygen/display/id=542980
* Usahawan: Tenaga jalur boleh menjadi bernilai $1bn dalam 3-5 tahun, usahawan di belakang helaian tenaga jalur-jalur dissolvable novel yang menyampaikan sekejap memukul kafein dan vitamin B – berkata kategori ini boleh bernilai $1bn dalam tempoh tiga hingga lima tahun akan datang. nutraingredients-usa.com/Health-condition-categories/Energy-endurance/Entrepreneur-Energy-strips-could-be-worth-1bn-in-3-5-years
* Cepat Dissolving lisan filem: satu sistem penyampaian ubat yang inovatif dan bentuk dos, jurnal antarabangsa ChemTech penyelidikan, Vol.2, bil.1, pp 576-583, Jan-Mar 2010 sphinxsai.com/sphinxsaiVol_2No.1/ChemTech_Vol_2No.1/ChemTech_Vol_2No.1PDF/CT=91%20%28576-583%29.pdf)
* Jurnal kawalan dikeluarkan, 139 (2009) 94-107. SlideShare.net/ssirajd/oral-strip-Technology-OVERVIEW-Future-Potential-1)
* Pesat filem: filem nipis lisan sebagai sistem penyampaian ubat-ubatan yang inovatif dan bentuk dos. Laporan Dev dadah. 2006; 64-67. apr.ch

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *