Adakah Detox kaki kamu kerja?

Adakah Detox kaki kamu kerja?

Penyelidikan telah menunjukkan bahawa menyingkirkan toksin dari badan kita adalah cara terpantas untuk mengembalikan kesihatan kita. Orang-orang yang telah menjalani program detoksifikasi telah dilaporkan lebih baik kesihatan dan pemulihan tenaga mereka.

Kini terdapat peningkatan kesedaran kepada kepentingan detoksifikasi tubuh. Terdapat banyak cara yang bagaimana kita boleh menyahtoksin badan kita. Ini termasuklah mengambil makanan tambahan Kesihatan, minum air yang ditapis dan baru-baru terdapat produk di pasaran yang kini semakin popular. Ia adalah tuala wanita kaki detoksifikasi.

Terdapat banyak laporan yang anda dapati dari internet, yang mengatakan bahawa tuala wanita kaki detox adalah penipuan. Adakah anda berfikir demikian? Tidak semua orang bersetuju. Penerangan berikut dari pengasas Pusat Kesihatan Global, boleh menumpahkan beberapa lampu untuk perbahasan ini.

Pad kaki detoksifikasi penipuan, berkata banyak laporan di internet. Kebanyakan ulasan ini tentang tuala wanita kaki detox, Malangnya, berdasarkan tampalan detox Kinoki. Seorang pakar perubatan telah mengingatkan bahawa pengguna mereka perlu betul penyelidikan dan mendidik diri mereka sebelum dibawa untuk menaiki oleh semua tuntutan ini terang-terangan.

Dr Ed Zimney, telah menulis satu artikel 1000-perkataan penipuan meniup laporan dan telah dirujuk Kinoki detox pad kaki sebagai “itu satu penipuan terang-terangan yang bahawa ia memberi lain scams nama buruk!” Kata-kata yang sangat kuat, yang boleh anda katakan, tetapi apa induced dia bertindak begitu kuat untuk produk ini yang semakin popular di pasaran?

Terdapat ramai yang percaya bahawa tuala wanita kaki detoksifikasi adalah penipuan. Jika anda mencari di internet, anda akan menyedari bahawa terdapat banyak laporan tersebut. Dr. Kumpulan, yang mengasaskan Pusat Kesihatan Global, telah memberi penjelasan yang sangat baik dan meyakinkan kepada semua penipuan busters laporan tersebut.

Dia menggunakan contoh daripada teh hijau, Vitamin C dan kalsium kesihatan tambahan. Ramai bersetuju bahawa teh hijau adalah baik, tetapi terdapat banyak laporan bahawa teh hijau dari China dan India mengandungi racun makhluk perosak dan toksin lain. Vitamin C dalam produk-produk kesihatan yang banyak sebenarnya synthetically dicipta dan benar-benar membahayakan. Penggunaan kalsium karbonat dalam produk-produk kesihatan yang tidak berbeza dari kapur.

Seperti semua peranti perubatan, beberapa pengeluar hanya mengeluarkan salinan yang buruk. Sesetengah tidak mempunyai apa-apa penyelidikan perubatan atau ujian klinikal untuk tuntutan-tuntutan mereka. Beli detox anda pad kaki sahaja dari pengilang yang boleh menunjukkan dan menunjukkan kepada anda mereka tahun panjang hasil kajian dan ujian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *