Adakah berpuasa berselang seli hak untuk anda? Bahagian 1

Adakah berpuasa berselang seli hak untuk anda? Bahagian 1

Jika anda simpan telah memikirkan cuba jika (berpuasa berselang seli), anda perlu pastikan anda semula membuat keputusan yang tepat. Malangnya, ada s tidak banyak pengajian maklumat tersedia, sejauh yang boleh dipercayai pergi. Dan testimoni harus diambil dengan sebutir garam.

Dalam siri dua bahagian ini, kita akan cuba untuk memberi anda sebahagian soalan dan jawapan yang wujud, dan mungkin menimbulkan satu lagi soalan atau dua. Mudah-mudahan, yang akan membantu anda membuat keputusan anda.
Apakah puasa berselang seli adalah dan isn t:

1. Ia sedang berehat dari semua pengambilan kalori untuk 24 jam atau lebih;
2. It isn t hanya ponteng makan malam;
3. Ia adalah satu cara untuk memaksa sistem anda untuk membakar lemak yang tersimpan dan bukannya termakan gula;
4. It isn t cara untuk membuat untuk papak yang besar dari kek coklat yang anda mempunyai untuk pencuci mulut malam tadi;
5. Ia merupakan satu alat tambahan yang boleh didapati dalam program bina badan anda;
6. It isn t sebagai pengganti untuk diet yang kukuh atau senaman yang berat;
7. Ia adalah satu teknik yang banyak atlet mendakwa telah memberikan mereka hasil yang besar;
8. It isn t teknik yang bekerja sama untuk setiap orang di bawah keadaan yang sama;
9. Ia merupakan cara yang baik untuk membakar lemak yang tersimpan jika anda mempunyai sebuah BFI dua digit;
10. It isn t pendekatan yang terbaik jika anda mempunyai sebanyak 5% BFI;
11. Ia adalah satu teknik yang mungkin berguna bagi seorang lelaki kurus Diet pukal-up;
12. It isn t untuk semua orang.

Mengapa ia tidak bekerja?

Pada dasarnya, jika boleh berkuatkuasa kerana apabila seseorang Diet kurang kalori, badan mereka perlu mendapatkan minyak yang dari mana-mana, dan jika mereka semula tidak makan, ia mesti mencari yang lemak yang tersimpan. Satu hari puasa setiap minggu adalah pendekatan umum, di mana individu akan skip satu hari makan, sekali gus memaksa badan mereka untuk menyerang sel-sel lemak tersebut.

Jika anda ber salah satu individu, Terdapat dua perkara yang boleh anda lakukan untuk menjadikan anda berpuasa banyak lebih berkesan, walaupun:

-T Don cepat daripada waktu makan tengahari Sabtu sehingga waktu makan tengahari hari Ahad anda akan menjadi lebih terdedah kepada makan berlebihan malam hari Ahad, selepas mana anda akan hanya pergi ke katil manakala kedai-kedai badan anda lebih banyak lemak. Lebih baik dari berpuasa selepas makan malam malam Sabtu hingga Sarapan Pagi pagi Isnin. Pasti, anda akan pergi ke katil yang lapar, tetapi anda akan makan dengan lebih bijak pada waktu pagi, dan dengan serta-merta menjadi ke senaman anda.

-Memberikan anda sistem double-pukulan hebat dengan bekerja tiga atau empat kali petang Sabtu dan Ahad yang badan anda perlukan malah lebih banyak bahan api untuk menyokong aktiviti dan akan membakar lemak lebih cepat. Plus, anda akan mendapat dalam lebih banyak latihan hebat, iaitu apakah ia s semua kira-kira, betul?

Terdapat beberapa faedah lain untuk berpuasa berselang seli, seperti yang lain yang lebih baik. Tubuh manusia akan menjimatkan kira-kira 70% daripada tenaga yang biasanya menggunakan makanan hariannya dan menukarkan ia kepada bahan api. Ini bermakna anda akan dapat lebih berehat dan membangunkan lebih awal, bersedia dan tidak sabar-sabar untuk senaman lain.
Belajar tentang udara minda bawah sedar anda akan membantu anda untuk mengatasinya. Kami membentuk tabiat tanpa menyedarinya, dan ramai di antara mereka melibatkan makanan. Munching pada popcorn semasa filem, minum soda yang dengan kertas petang setiap hari ini adalah tabiat anda boleh memecahkan, sekali mereka berhenti menjadi nibbling tidak sedarkan diri.

Selain itu, don t menganggar kurang manfaat rasa pencapaian dalam mengawal menggesa anda untuk makan sesuatu. Setiap peperangan yang dimenangi akan memberikan anda lebih keyakinan diri dan kawalan diri, dan disiplin adalah yang nama Permainan!

Dalam dua bahagian daripada siri ini, kami akan berkongsi beberapa petunjuk yang lebih banyak dan memberi anda bantuan dalam menentukan sama ada berpuasa berselang seli adalah satu teknik yang baik untuk anda. Sementara itu, menjaga diet dan latihan fizikal anda dalam talian tanpa mereka, jika memenangi t Adakah anda lebih baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *