Adakah anjing memerlukan antioksidan? Jawapan Might Surprise anda!

Adakah anjing memerlukan antioksidan? Jawapan Might Surprise anda!

Kenapa anjing perlukan antioksidan?

Ini adalah soalan yang kawan-kawan saya tanya saya bila-bila masa saya sahaja menyebut hakikat bahawa saya memberi suplemen antioksidan anjing saya. Mereka, seperti banyak pemilik anjing yang lain, adalah di bawah kesan bahawa suplemen antioksidan adalah hanya bertujuan untuk manusia. Mereka berada, Walau bagaimanapun, salah. Biar saya beritahu anda mengapa.

Terdapat dua sebab mengapa satu antioksidan yang baik untuk anjing adalah benar-benar perlu.

1. Anjing hidup dalam persekitaran yang sangat tercemar. Mereka terdedah kepada pelbagai pencemaran dan toksin alam sekitar. Ini boleh menjejaskan kesihatan mereka dengan ketara. Untuk kesan toksin-toksin ini, suplemen antioksidan yang baik adalah sangat penting.

2. Haiwan liar yang sering makan Herba ubat-ubatan tertentu untuk menyingkirkan toksin dari badan mereka. Ternakan anjing, seperti yang anda tahu, tidak mempunyai akses kepada herba ini dan tidak mampu untuk membersihkan badan mereka sentiasa. Ini membawa kepada pembentukan toksin, yang meningkatkan risiko pelbagai penyakit termasuk kanser. Suplemen antioksidan yang baik dengan ekstrak herba boleh membersihkan sistem anjing anda dan mengelakkan pembentukan toksin.

Jawapan kepada soalan ‘mengapa anjing antioksidan keperluan’ sekarang cukup jelas, bukan? Marilah kita sekarang Lihatlah sebahagian daripada bahan-bahan penting yang anda perlu mencari dalam satu suplemen antioksidan untuk anjing.

Huang Qi adalah salah satu herba yang paling banyak digunakan dalam perubatan tradisional Cina. Ianya terkenal dengan sifat-sifat ubat-ubatan. Ia merangsang sistem imun anjing anda dan menjadikannya lebih kuat secara semulajadi. Ia juga meningkatkan kadar metabolisme dan tahap tenaga dalam. Jadi, ia adalah yang mesti mempunyai bahan di mana-mana suplemen kesihatan haiwan peliharaan. Thistle susu adalah satu herba yang dikenali dengan sifat-sifatnya yang antioksidan. Ia melawan radikal bebas, menghalang keradangan, dan menyimpan anjing anda muda dan sihat. Jadi, jika anda sedang mencari untuk antioksidan yang berkuasa untuk anjing, memilih suplemen yang mengandungi susu Thistle.

Herba seperti English, Coneflower ungu dan Berkuku kucing juga dikenali untuk kebolehan untuk meningkatkan sistem imun anjing, menguatkan organ-organ penting mereka dan mengekalkan tahap tekanan darah terkawal. Jadi, ia adalah satu idea yang baik untuk memilih suplemen antioksidan semula jadi yang mengandungi ekstrak herba ini.

Sebaik sahaja anda memilih antioksidan yang betul untuk anjing, pastikan anda berikan kepada anjing anda teratur. Untuk hasil terbaik, menjadikan ia sebahagian daripada diet yang biasa anjing anda. Oleh kerana herba yang disebutkan di atas adalah benar-benar semulajadi, tiada risiko reaksi alahan atau kesan sampingan lain. Jadi, SUPPLEMEN ini akan benar-benar selamat untuk anjing anda tanpa mengira saiz, umur, atau baka.

Jawapan kepada soalan ‘mengapa anjing antioksidan keperluan’, seperti yang anda lihat dari fakta-fakta yang diberikan di atas, adalah ya yang pasti. Ia adalah, bagaimanapun, penting untuk memahami bahawa memberi suplemen kesihatan bukanlah satu-satunya cara untuk memperbaiki kesihatan anjing anda. Perubahan kecil seperti memberi Artik organik dan memberi air yang ditapis daripada air paip boleh mempunyai kesan yang besar pada Kesihatan anjing anda. Jadi, diet yang sihat, air bersih, dan dos suplemen antioksidan yang tetap adalah sama penting untuk kesihatan anjing anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *