Adakah anjing katil diperlukan?

Adakah anjing katil diperlukan?

Jika anda mendapat anjing digunakan untuk tidur di salah satu tempat beliau adalah kurang cenderung untuk tidur di atas lantai atau lain-lain permukaan yang keras yang boleh menyebabkan arthritis dan kelepuhan di tahun-tahun kemudiannya. Bermula dengan betul boleh membantu anjing anda cergas dan sihat untuk semua hidupnya. Jadi sekarang bahawa kita telah menubuhkan sebuah katil anjing adalah penting, Apakah jenis manfaat yang anda perolehi dan bagaimana anda boleh memilih katil terbaik?

Apa yang perlu dipertimbangkan dalam katil anjing

Telah anda pernah mempertimbangkan keperluan khusus anda anjing untuk rehat yang selesa? Adakah anjing sprawl dan meregangkan sepenuhnya? Atau tidak beliau mengelakkan katil kerana beliau perlu menyejukkan badan? Mengambil tabiat dan keperluan kira beliau apabila membeli katil anjing. Haiwan kesayangan yor akan terima kasih untuknya!

Di antara faedah-faedah katil anjing

Jenis katil anjing yang anda pilih bergantung pada taring anda dan keutamaan beliau. Katil-katil ortopedik adalah selalunya pilihan yang baik untuk anjing kanan kerana ia direka dengan buih berpendudukan tinggi khas untuk keselesaan tambahan dan kusyen untuk hound anda di aching tulang dan sendi.

Katil-katil dengan sisi yang besar untuk anjing-anjing yang mahu hang kepala mereka ke tepi. Anda juga boleh menambah bantal untuk menjaga comfey anjing anda. Memilih katil anjing betul boleh juga membantu dengan Alergi dan membersihkan pelepasan. Ia menyediakan anda dengan ruang utama di mana majoriti untuk menumpahkan / bulu terkandung dan jika anda memilih katil boleh dibasuh mesin yang baik, hanya melambungkan ia di dalam mesin basuh!

Beberapa anjing katil pertimbangan lain

Ia adalah penting untuk anjing yang lebih tua mempunyai ruang rehat yang selesa dan terdapat katil anjing yang specfically dengan anjing-anjing yang lebih tua dalam fikiran. Katil anjing yang baik adalah penting bagi sebuah hound kanan kerana mereka menghabiskan sebahagian baik yang lain. Mereka juga membuat anjing Ortopedik katil sekarang untuk membantu menangani isu ini. Ingatlah bahawa badan untuk mendapatkan achy boleh bermakna haiwan kesayangan jengkel. Anjing lebih tua menikmati tidur lebih dan kurang bermain.

Cara terbaik untuk pastikan anda memesan katil saiz yang betul adalah dengan mengukur anjing anda dalam jawatan laying kegemaran dan menambah lima inci. Jika dia adalah santai untuk anda perlu Pastikan saiz maksimum adalah cukup besar untuk menyokong badan keseluruhan-Nya.

Taring yang tidur dalam yang ketat curled sehingga kedudukan mungkin lebih suka katil bulat dengan belah. Seterusnya dalam senarai keperluan adalah mungkin chew bukti katil, terutama bagi anak-anak anjing!

Terdapat beberapa gaya katil anjing, seperti dalaman atau luaran, dipanaskan atau tidak, perjalanan atau kereta katil dan yang sebelum ini disebut katil ortopedik untuk hound lebih tua.

Taring anda akan menikmati tempat tidur anjing berkualiti tinggi sebab semua yang sama bahawa kami menikmati katil kami! Fikir katil sebagai pelaburan, katil-katil berkualiti tinggi yang pelbagai akan terakhir hayat teman, dan begitu juga dengan manfaat mereka!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *