Adakah anda takut untuk membuat cinta kerana asma

Adakah anda takut untuk membuat cinta kerana asma

Dengan semua usul ciuman, embracing, pancaindera dan climaxing yang terlibat, seks melibatkan banyak berat bernafas. Ini menyeronokkan kerana ia boleh, kering tersumbat airway dan jika salah seorang pasangan dalam sesi membuat cinta asma, malangnya ini boleh memburukkan lagi serangan… dan, baik akhir keseronokan barangan.

Jadi apakah beberapa kaitan?

Sudah tentu, anda tidak perlu menjadi celibate atau mempunyai sangat terhad dan membosankan, seks, masanya kita akan pergi ke atas beberapa cadangan yang berguna.

Kini, bagi pesakit asma, serangan yang berpuncakan aktiviti fizikal yang melibatkan pernafasan berat adalah agak biasa. Tidak perlu dikatakan, nasihat umum adalah untuk mengelakkan aktiviti-aktiviti tersebut; Walau bagaimanapun, hubungan yang mana jantina dielakkan terikat untuk meletakkan beban pada kedua-dua pihak dan tidak dapat dielakkan mungkin sangat baik berakhir.

Hasilnya untuk mengelakkan hubungan yang akan masam dari tiada membuat cinta kerana asma, berikut adalah beberapa tips untuk melihat ke dalam.

Pertama, mengubah diet anda.

Aku tidak boleh menekankan cukup itu dan jika anda ingin menyimpan seks yang berlaku dalam hubungan anda dan lebih penting lagi meningkatkan tahap kesihatan anda, anda harus mengendahkan nasihat itu. Anda telah dapat memberi makanan semua diproses dan produk haiwan seperti daging, susu, telur dan sebagainya dari anda diet biasa dan mudah. Ini adalah mukus membentuk makanan dan kita semua tahu ciri-ciri fizikal apa satu gejala-gejala asma: mukus.

Ini adalah hakikat yang telah berlaku dalam beberapa program yang bertujuan untuk membetulkan kesihatan pernafasan seperti pesakit yang “nafas mengekalkan Program untuk asma” dibangunkan oleh Rusia, Dr. Buteyko. Dalam minggu mematuhi nasihat beliau, banyak asthmatic yang kronik telah dapat berputus asa menggunakan ventolin inhaler lozenges.

Menggantikan barang-barang dengan mengikat mukus atau bebas-mukus menjadi makanan. Ini adalah hanya buah-buahan dan sayur-sayuran. Pastikan mereka organik jika boleh atau sekurang-kurangnya tidak dalam senarai “sedozen kotor” iaitu orang-orang Tempahan tercemar dengan racun makhluk perosak seperti epal, tembikai Mexico, anggur dan lain-lain…

Percayalah ini; Saya bercakap dari pengalaman, anda akan lakukan dengan baik untuk mengelakkan buah-buahan dalam senarai itu apabila ia datang kepada asma. Walau bagaimanapun anda masih akan jauh lebih jelas daripada bahan-bahan makanan yang dilabel sebagai mukus membentuk lebih awal pada stereng.

Di samping itu, dari pengalaman saya sendiri, tidak mengambil cecair dengan anda makanan pada sebarang masa. Ini menghalang pencernaan oleh mencairkan jus perlu dalam perut anda yang ditetapkan bagi maksud itu. Hasilnya, ia menghalang perkembangan amat diperlukan di diafragma dan seterusnya kerja-kerja dalam paru-paru-bentukan hidup memberi air-yang menyebabkan bunyi wheezing mana-mana pesakit asma adalah biasa dengan.

Perubahan Dietetik ini akan membantu menyediakan asas bagi faktor yang seterusnya yang kembali dalam bentuk. Mungkin pilihan terbaik untuk melakukan ini mungkin Yoga.

Terdapat menimbulkan yoga khusus yang mensasarkan asma kerana kesan daripada kedudukan mereka dalam petikan airway. Mereka termasuk di bahu berdiri menimbulkan, The ikan Pose, kepala lutut menimbulkan dan menimbulkan Bow. Mereka semua sangat, sangat mudah dan ia hanya bersinar pada saya bahawa bahasa co kebetulan adalah berguna untuk toning organ-organ yang digunakan untuk seks!

Yoga di matahari sia adalah juga sangat berguna untuk membetulkan bernafas, sedikit bersenam seluruh badan dan mengembalikan fleksibiliti dan kecergasan. (Perlu saya menyebut ini adalah dua faktor yang diperlukan untuk membuat cinta?)

Untuk mudah calisthenics, anda boleh melihat ke dalam melakukan sesetengah wakil Hindu Squats dan Hindu Push-ups. Kedua-duanya adalah sangat berkesan untuk mencapai kawalan nafas yang bertambah baik dan senaman keseluruhan badan ke dalam diri mereka. Hanya Jangan bimbang tentang melakukan terlalu banyak daripada mereka, jika mereka yang menuntut, anda boleh lakukan dengan baik dengan yoga yang disebut dan sudah tentu, anda tidak perlu mengira keluar berjalan, menari dan Kembara Berjalan Kaki. (Ini adalah harapan bahawa tabiat Dietetik ditukar sebagai dicadangkan.)

Langkah-langkah mudah yang lain untuk membendung kesan asma dalam kehidupan cinta anda adalah untuk:

1. Elakkan perubahan suhu yang melampau
2. Memastikan debu tungau dikurangkan seberapa banyak yang boleh didapati di rumah anda
3. Gunakan humidifier yang di musim sejuk.
4. Sudah tentu, tidak melakukan hubungan seks betul-betul selepas makan…(tidak bahkan tentang asma di sini orang-orang)
5. Pastikan udara segar yang beredar di dalam Bilik di rumah sebanyak mungkin.

Perkara-perkara yang boleh berubah dalam sekelip mata, apa-apa yang drastik tidak; Walau bagaimanapun, dengan langkah yang mudah, dalam masa yang singkat, kerana dihalang oleh asma dalam menyatakan kasih sayang melalui hubungan seks akan menjadi satu perkara dahulu jauh.

Di sini adalah untuk pernafasan… dan mudah-mudahan hubungan yang bahagia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *